.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

"Защо ли,защо?"

ЗАЩО ЛИ,ЗАЩО?

Защо пак плачеш, облегнала се на кухненската маса над празни чаши?
    Защо трепериш цялата, а мръсни кичури коса се разпиляват над лицето ти и попиват влагата от двете ти очи - бездънни ями, огледала на празния ти свят?
    Защо пак лягаш, преплела ръце една през друга, защо гледаш в нищото и чакаш да умреш?
    Защо си пожелаваш не да не се беше раждала, а да можеше да изчезнеш, да се стопиш, да се изпариш във въздуха и никога да не си съществувала?
    Защо се чудиш откъде да скочиш без да полетиш?

Мислиш си за миналото, което прецака, за бъдещето, което не искаш да дочакаш... През теб минават спомени, сякаш от смола, лепкави, нечисти, срамни, защо им се отдаваш с това мазохистично наслаждение и се надяваш, че ще се събудиш, а те няма да са се случили? Срамуваш се от себе си, от историята си. Тръпнеш в погнусата си, колко пъти си била предателка и колко пъти теб са те предавали, колко пъти си оправдавала слабостта си с мнимата си доброта и си потискала животинския си нагон да отмъстиш... Не вярваш, че си изглеждала надменна, а всъщност си била объркана и наплашена като мишка в капан.

Пак ли плачеш? Няма при кого да отидеш, към кого да се обърнеш, защото това, което те мъчи, ти изглежда твърде комплексно и никой не би те разбрал докрай. Ти самата не знаеш защо те боли, но Боже, колко много те боли! Поплачи си... Плачи...
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

В момента се чувствам точно така, докосна ме толкова много

Град
    Варна
    Не знам от какво точно си се вдъхновила за да го напишеш...много ми хареса...не е някво лигаво, а говори за точни чувства и желания
    The only thing that cause to fear,
    is runing out of beer!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Voodo_doll
    Не знам от какво точно си се вдъхновила за да го напишеш...много ми хареса...не е някво лигаво, а говори за точни чувства и желания
    А БЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,ЧЕ СЪМ МОМЧЕ . И НИЕ СМЕ ХОРА.НЯКОИ ИМАТ ДАРБИ,НЕ САМО ВИЕ,ЖЕНИТЕ
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от Voodo_doll
    А БЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,ЧЕ СЪМ МОМЧЕ . И НИЕ СМЕ ХОРА.НЯКОИ ИМАТ ДАРБИ,НЕ САМО ВИЕ,ЖЕНИТЕ
    Абе тоя ник..
    Иначе това не е лошо, както казах в една друга тема - много ми харесва как се изразяваш. Браво!
    Продължавай в същия дух!

Супер фен
    Град
    България

Re: "Защо ли,защо?"

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Пак ли плачеш? Няма при кого да отидеш, към кого да се обърнеш, защото това, което те мъчи, ти изглежда твърде комплексно и никой не би те разбрал докрай. Ти самата не знаеш защо те боли, но Боже, колко много те боли! Поплачи си... Плачи...
    Края ми харесва най-много!Браво!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си