.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Разбирам те брат, но тежката щанга променя мирогледа. В един момент фитнеса престава да бъде едно самоцелно трупане на мускулна маса, ами начин на живот. Изкуство. Изкуството да променяш и моделираш тялото си. На тебе може да ти се струва грозно и гротеско, за мене лично е една цяла вселена. Защото покрай фитнеса се научават наистина много неща за човешката физиология, а освен това има много насоки в които можеш да се развиваш.

Ама за да разбереш това, трябва да си по-навътре в нещата, да си усетил тръпката

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Разбирам те брат, но тежката щанга променя мирогледа. В един момент фитнеса престава да бъде едно самоцелно трупане на мускулна маса, ами начин на живот. Изкуство. Изкуството да променяш и моделираш тялото си. На тебе може да ти се струва грозно и гротеско, за мене лично е една цяла вселена. Защото покрай фитнеса се научават наистина много неща за човешката физиология, а освен това има много насоки в които можеш да се развиваш.

Ама за да разбереш това, трябва да си по-навътре в нещата, да си усетил тръпката
    +1
    zob do grob (rock)
    liverpool

+1
    zob do grob (rock)
    liverpool

+1
    zob do grob (rock)
    liverpool

Град
    столицата
    ахах Gerrard защо ми се струва,че едната ти ръка е с 10-на сантиметра по-голяма от другата? И предмишницата ти е леко малка
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Зрителна измама ;}

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GeRRaRD_IsKo
    айте и аз да покажа 42см ръка

тя мойта ръка е 180 см. ама сега нема ви пускам снимки

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Цитирай Първоначално написано от Anavar
    http://picbg.net/pic.php?u=26037FTngP&i=206434
    П.С mnogo mi razhv1rlena staqta se pak sam jiveq
    Бааахти педала
    млъкни бе, кой знае къв си рахит или свиния с 15 слоя шкембе. НИ ТЪ БИВА!
    Имам плочки, ама просто не се виждат
    АХАХАХАХА ти виде ли ква снимка ни показа??? По дебел и нещастен човек от тебе не бех виждал Батко както можеш да си похапваш така тряа и да можеш да тичкаш за д аги свалиш тея килца, че като те гледам не ти е леко

tuka p1lno s lameri bilo e photoshop prosta picka e sniman ot kompa

liverpool

Цитирай Първоначално написано от GeRRaRD_IsKo
    tuka p1lno s lameri bilo e photoshop prosta picka e sniman ot kompa

Аз ти вярвам и шапка ти свалям!!!

Може да поработиш малко над предмишницата и рамото да се доорелефят

Пък може и от светлината така да ми се струва.

С добра стайна светлина всичко изглежда много яко внушително, и ти се зарибил със спорта иначе, не като 90% от форумните кулутристи :]
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Може да поработиш малко над предмишницата и рамото да се доорелефят

Пък може и от светлината така да ми се струва.

С добра стайна светлина всичко изглежда много яко внушително, и ти се зарибил със спорта иначе, не като 90% от форумните кулутристи :]
    ся качвам после релефа
    liverpool

Град
    Petrich
    Steel is my body and fire is my blood.

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от voLtage
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от Electron.
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Най естествено е с боен спорт, със спринт нагоре няма да направиш нищо..
    борбата те прави издражлив и здрав
    И е с близо нулева приложимост ^^
    не точно .. защото ти като си издражлив едно влизане в краката и човека е доло и ще го натокатиш защото един борец има много сила
    Много !
    Повече от колкото си представяте ...
    Като бях малък не ме влечеше много борбата, но
    с течение на времето като разбрах, че съм надарен
    за борец почнах малко по малко да се привързвам към този спорт
    Тренирах известно време, но нямах възможност да продължа ...
    За което съжалявам твърде много
    Пропилях си таланта, но пък съм здрав като бик ...
    В нашия клас ми скачат 8 човека и всичките ги боря
    Като застана на земята прав имам чувството, че съм канара
    която неможе да бъде съборена
    Чувството е върховно да се чувстваш непоклатим
    Не изглеждам много внушаващо, но в момента работя по въпроса
    Така че който мисли, че от борбата няма ефект в много голяма грешка е
    Вярно движенията се забавят и ставаш по-тромав, но аз тренирах и
    продължавам да тренирам тенис на маса което ми увеличи рефлексите
    многократно от преди

Всеки спорт развива нещо
    и именно поради това всеки спорт е велик за мен !
    Обаче трябва постоянство и силна воля да развиеш
    до максимален предел възможностите си

http://www.impulse.bg/photos/by/8492069/view/16403380 Не е много като за 14 годишен и впрочие тренирам само с гири.

Машиниииииииииииии
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Смях на парцали е тука да ви кажа! =D>

Айде и аз да се покажа, не че е нещо кой знае какво, но без инжекции толкова

http://kachi-snimka.info/viewer.php?...244127134k.JPG
    http://kachi-snimka.info/viewer.php?...244127047s.JPG
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Град
    Detroit Ghetto
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Kirchhy
    Цитирай Първоначално написано от Кежуал 7Б
    Цитирай Първоначално написано от Kirchhy
    Аз не смятам едно тяло напревено от фитнес за красиво, но направено с опражнения с собствена тежест тичане и разтяжка това е най ефектия метот малки и стегнати мусколи огромен релеф и голяма издържливост
    Тъп комплексар,искам да ти видя силата и издражливостта срещу мене....
    Шибан рахит....
    Хаха комплексар ме нарича най-евроятно човек, който се блъска със сякакви видове химикали и мусколите са му пълни с вода, ако е така съм сигурен, че един сприт не можеш да направиш като хората. Не разбирате ли, че всичко не реално е грозно не реални са саупер напопани рамене гърди и раце... а тяло направерно от спринтове само например е 20 пъти по приатна гледка ако продължаваш да спориш бих искал да ми дадеш скайпа си зада го опсъдим !
    Повечето спринтъри са супер хирби... не знам каква "сладка" гледка има в тях..

Подкрепям напълно Kirchhy.
    Няма нищо лощо да се ходи на фитнес ,но поне го съчетавайте със някакъв спорт или бойно изкуство.Като мен на пример!Фитнеса те прави яко дърво това е - като ти направq Mawashi jodan и те погаля по ушето ти още ще мигаш! имам приятели които само помпат помпат ...като отидем на татамито момчето след поредния Shita tsuki и неможе си поеме въздух.А вие си имайте тела на тая мъртва тяга ... там свиквате на точни кила (от ляво 50 , от дясно 50 ) , а на улицата човек като се наклони повече и се мърда как ще го обърнеш като го няма лоста на щангата ??? докато се усетиш и си Ипон #care

Мега фен Аватара на ZipFail
    Отдавна не сме 90-те че всеки напомпан да е битка..но нормално, не е тва целта на фитнеса..

Митът за това, че фитнесът те прави дърво, идва от помпаджийските практики на повечето бодибилдъри. Идеята им е с леки и не толкова тежеси и с много помпене, да вкарат макс кръв в мускулите, вода, енергиен резерв (гликоген)... Реално обемът на мускулната клетка нараства много и бързо, това е заради уголемяването на митохондриите и саркоплазмата. Помпаджийската практика не води до съществена промяна в размера на същинската мускулна тъкан. Мускулите стават набъбнали и някак водни, сковани са, с много ниска функционалност. Визуално резултатите са доста задоволителни, но реалността на клетъчно ниво не е толкова весела. И ще кажете вие - ами какво като не са истински мускулите ми, аз искам да изглеждам добре... постигнатите чрез саркоплазмена хипертрофия мускули са нетрайни, просто защото реално не са мускули, а вода. Мускулната маса, постигната чрез миофибриална хипертрофия е изключително трайна, плътна и мощна. Просто се постига по-бавно. Но тя е друга тема.

Град
    на луната
    АЗ СЪМ ИСТИНСКИЯ МЪЖ!!!!! МОРТАЛ КОМБАТ СМЪРТА !!!!! http://bgphoto.net/photos/16371/o633200941679843750.JPG http://bgphoto.net/photos/16371/o633200928807343750.JPG ВСИЧКО ТОВА ПОСТИГНАХ ЗА 2 ГОДИНИ В СОБСТВЕНАТА МИ СТАЯ!!!!
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Цитирай Първоначално написано от spambotkvadratnigashti
    АЗ СЪМ ИСТИНСКИЯ МЪЖ!!!!! МОРТАЛ КОМБАТ СМЪРТА !!!!! http://bgphoto.net/photos/16371/o633200941679843750.JPG http://bgphoto.net/photos/16371/o633200928807343750.JPG ВСИЧКО ТОВА ПОСТИГНАХ ЗА 2 ГОДИНИ В СОБСТВЕНАТА МИ СТАЯ!!!!
    рамбо нещо линка ти не работи
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си