.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Страхува се да бъде с мен

Проблема ми е следния:
    Има едно момче, с което сме приятели от давна.. от много отдавна.. наскоро обаче приятелството ни се превърна в нещо повече. Той ме обича, аз него също, но предишната му връзка - отново с негова приятелка - свърши гадно. Той си мисли, че и наща ще е такава и не иска да си разваляме приятелството. Но за разлика от него аз винаги оставам в приятелски отношения с бившите си. Опитах се да му го обясня не веднъж, но него го е страх. А и има за какво - ние сме "BFF" от близо година, много се обичаме и като фр., но както казах и не само така.
    Моля ви дайте ми савет какво да направя, какво да му кажа..
    Как бихте постъпили на мое място?

Re: Страхува се да бъде с мен

Цитирай Първоначално написано от shoko99
    Проблема ми е следния:
    Има едно момче, с което сме приятели от давна.. от много отдавна.. наскоро обаче приятелството ни се превърна в нещо повече. Той ме обича, аз него също, но предишната му връзка - отново с негова приятелка - свърши гадно. Той си мисли, че и наща ще е такава и не иска да си разваляме приятелството. Но за разлика от него аз винаги оставам в приятелски отношения с бившите си. Опитах се да му го обясня не веднъж, но него го е страх. А и има за какво - ние сме "BFF" от близо година, много се обичаме и като фр., но както казах и не само така.
    Купи си мечка
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

ами докажи му , че дори и да тръгнете няма да има опастност за приятелството ви , че въпреки всичко каквото и да се случи ще си останете приятели и според мен няма толкова много да се плаши :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Всъщност с факта, че вече сте станали " нещо повече" сте загубили безвъвратно опцията да си останете само приятели. От тук нататък опциите са две : Гаджета или НИЩО. Пък след гаджета не се знае.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

След като веднъж си се опарил, никога не можеш да бъдеш напълно сигурен дали следващата ти връзка ще се развие по по-добър начин от предишната. Просто в момента според мен се нуждае единствено от време и твоята подкрепа, дай му ги

Цитирай Първоначално написано от fUcK_lOv3
    ами докажи му , че дори и да тръгнете няма да има опастност за приятелството ви , че въпреки всичко каквото и да се случи ще си останете приятели и според мен няма толкова много да се плаши :P
    +1
    Skate or die .. ride and fly ..fuck you haters.. long life skaters !!! [h][h][h]

Град
    Dreamland Varna
    Ох боже, вие още не сте тръгнали и мислите за раздялата
    ХАХАХА
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    Проблема ми е следния:
    Купи си мечка
    Оо да

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Щом сте прекрачили границата да си кажете,че имате някакви взаймни чуства,то вече не сте само приятели.
    Ако нищо не се получи тоест изобщо не предприемете някакви мерки за усъществяване на евентуална връзка ще се отдалечите един от друг от срам и ефекта ще е същият,ако опитате връзка,но не се получи.Така,че и да имате връзка и да нямате най-вероятно последиците ще са еднакви и от двете ситуации.
    И ако имате връзка поне ще сте се насладили един на друг.Това може да му го кажеш,може да се навие.Успех.

Град
    София

Проблема ми е следния:
    Взела си му страха. Обясни му. Поговорете сериозно.
    Don't tell me what I can or can't do !

Купи си мечка

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    След като веднъж си се опарил, никога не можеш да бъдеш напълно сигурен дали следващата ти връзка ще се развие по по-добър начин от предишната. Просто в момента според мен се нуждае единствено от време и твоята подкрепа, дай му ги
    Мда

Град
    Сливница
    истината е че ако тръгнете наистина нещата после няма да са същите и има голяма вероятност да си развалите приятелството а ако си оставите така нещата и за двамата ще е кофти опитайте е ще видите с времето какво ще стане

Nakarai go da povqrva 4e i dori da ne se polu4i m/u vas 6te si ostanete prqteli!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си