- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако сте загорели..бихте ли..?
та въпроса е следния : бихте ли правили секс с момиче/момче, което не ви харесва само защото сте много загорели и явно няма друга възможност да утолите жаждата си?
аз НЕ
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
NO WAY
Естествено че НЕ!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хмм зависи от момичето и обстановката![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
не![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Определено НЕ!![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Зависи ако е само за 1 секс и никой не разбере ДА все пак съм почти на 18 и съм доста загорял![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Твърдо НЕ![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
Не бих могла..
Ne
НикогаАко не ме привлича какво ще правя с него
![]()
не
Зависи...Ама едва ли - на другия ден ще се мразя заради постъпката си - така че по-добре не.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Не. Ама за секс, било то еднократен, не трябва ли другият поне да ти харесва и възбужда?
В това положение, в което съм в момента, не мога да съм загорялаИначе при други обстоятелства може би само, ако този човек ме привлича...Иначе не...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
не
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ne
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Не. Все пак измислиха вибратори и надуваеми кукли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами на мен ми се е случвало. Аз приемам секса като спорт.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
ne.osven ako ne sam na samoten ostrov i sled 5 godini nqkoi groznik doide sig 6 se vazpolzvam,oba4e pri normalni ysloviq ne