- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако сте загорели..бихте ли..?
Ти си курвеПървоначално написано от Drogiranata_
а иначе като си ням приятелка що пък не обаче ако не ми харесва момичето нема как да стане
imam priqtel koto pravi na den po 5 teka s razli4ni i az namazvam pokrai nego.... taka4e DA![]()
![]()
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
Poznavam edin pi4 koito prai po 5 teka na den s razli4ni momi4eta i az 4at-pat namazvam pokrai nego...taka4e sq kaji 4e ne ezagorql... s edna duma DA
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
Курве е майка ти.Първоначално написано от Civilizationruller
В живота трябва да опиташ от всичко.
da da da no samo ako e za edin seks
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
в тоя случай добре мамо деа пачата разцепена тишина малкоПървоначално написано от Drogiranata_
Я млъквай бе задник. Кво ти дава право да убиждаш. Нали знаеш поговорката "каквото повикало, таккова се обадило"Първоначално написано от Civilizationruller
Не!Не ме ли привлече с нещо...и да го пожелая - няма как да стане...До сега незнам някой да е умрял,поради липсата на секс...,така че просто да се "почеша"...с някой,който дори не ми допада - Твърдо Не!
![]()
A qui
Ако съм загорел и кучето ми бих оправил...Не ебавам се не съм золофил не бих я опнал мн ясно
Moje bi bih spala s nqkoi priatel, a ne nepoznat, no ako znam, che toi ne me haresva, nito az nego.
Не![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ей путенце ти си много глупава....как можеш да отричаш ,че си курва? курва си и още как ... не знам кво значи курва за теб ама най-добре провери в речника...Първоначално написано от Drogiranata_
иначе по темата : за момчетата преди да си набият чекията 90-95 % от мацките стават ... след като си набиеш чекията почти всички стават негодни дори за гледане...
Не целта е цел, а пътят
Никога не съм правил компромиси със себе си, въпреки че съм имал възможност и без да оставам на червено!Първоначално написано от glezan4e
Никога!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
не
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
мммНе поне малко трябва да ми харесва![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Благодаря , поне ти се застъпи.Първоначално написано от tiny_world
не
Няма грозна жена! Има мъж който не е пил!
След три водки всяка една пуйка заприличва на красавица!
Много пъти съм се излагал така като съм се напивам! Цалувам съм се, че и съм преспоавал с жени които после озъснавам колко са грозни!Първоначално написано от Тогаз че и ся
Когато обаче не съм под въздействието на алкохола никога не бих докоснал "нехубава" жена! Откам да контактувам с грознички!Първоначално написано от Тогаз че и ся
Преди време питах мама и тате как са ме направили толкова хубав и те отговориха, че разковничето е в гените. Ето защо си коворя само с хубавички момиченца, а по-грозните девойки дори и не ги поглеждам!
А простотията го загрозява!Първоначално написано от тогаз?
![]()
Имаш нужда да си скромен за да балансираш!Първоначално написано от тогаз?
![]()