- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако сте загорели..бихте ли..?
NE
xaxax....prekaleno otnositelno e...pravila sum go s mom4e,koeto ne haresvah,a sled tova zapo4nah da go haresvam...taka 4e....mnooogo mnogo zavisi![]()
ЕдНа УсмивкА не стРува ниЩо,а праВи мнОго!Не траЕ поВече оТ миГ,нО споМена зА неЯ понЯкога Е веЧен...
ne![]()
![]()
ne, zadaljitelno trqbva da haresvam tozi 4ovek![]()
ако съм надрусан с нещо качествено.. иначе НЕ![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Определено не бих!Не бих задоволила нуждите си с някого,който не ме влече дори сексуално...Ако има симпатии и нямам приятел....да!Може и без чуства,но да има тръпка към него!
винаги можеш и сам, защо да се принижаваш толкова...на въпроса - никога
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
НЕ!
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Чак пък до там да правя секс с някои дето не ми харесва....Не мисля ,че бих го направила....Няма смисъл,защото едва ли ще стигна края,не ми ли харесва,не ме привлича и сексуално.
НЕ! А ти ?![]()
Направи добро- яж л***о !
of nz zavisi ot mom4eto i obstanovkata![]()
![]()
![]()
+1 Човека все пак колкото и да е трябва да ме привлича физически кво е това от вас!!!!Първоначално написано от _Kristin_
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Може би, само дето мене секса не ме влече много, така че таква опасност няма :P![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
mmm kво да кажа.. нема грозна мацка има трезвен мъж![]()