.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Град
    miiiiiiiii bavariq (germaniq)

Защо момичетата се правят на недостъпни пред момчетата?

Takaaaa... kolkoto i neveroqtno da zvu4i az sum momi4e, no v tazi tema sum na stranata na mom4etata!
    Aide , mili momi4eta,da se zamislim i da razberem za6to sme tolkova tupi, kogato nqkoe mom4e pokaje simpatii kum nas i nie vednaga po4vame da se naduvame kato puiki

Tova , dragi 4itateli, nikoga nqma da go razbera, ako ne mi pomognete!
    pls!

Moje puk da prestanem da oglupqvame ako razberem pri4inata
    V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P

това малко не го схванах , но аз никога не съм се надувала пред момче което е показвало симпатий към мен

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Защото е по-добре да си недостъпна от колкото лека и да те има всеки-да някой момчета не си падат по трудните момичета ,но пък за тях има лесни които могат да вкарат от първия път в леглото.

аз не се правя и това ми е противно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не всички са такива. Според мене тези, които се правят на недостъпни искат да са "тежки" в очите на другите...

Животът е адът описан в Библията!

не е нужно винаги да сме лесни

Град
    miiiiiiiii bavariq (germaniq)
    aha , zna4i,momi4etata ( izvinete me NQKOI MOMI4ETA) sa pove4ko zatvoreni , za da ne bi mom4eto da si pomisli 4e te sa "leki"?
    Pravilno sum razbrala?
    P.S. Izvinete me za nekurdurnostta mi , ama az vinagi sum predpo4itala mom4etata ( i momi4etata :P ) da sa mi fr. Prosto nikoga ne mi se e iskalo da imam gadje, ama sled sedmica stavam na 14 i VE4E sum hvurlila pogled na edin sladur i prosto subiram info
    Nqmate ni6to protiv , nali?
    V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    ооооо тва са бълни глупости от каде го измисли
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    еми според мен има момичета които се правят на недостъпни и такива които не се правят но съм наясно със "тезата" че има ситуации че се надуваме като пуйки аз лично понякога така ставам
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Не обичам такива хора... айде, разбирам, че може да не искат да избързват, но могат да си го кажат, а не да се правят на 2 и половина...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

to4no zaradi tova se mrazq! vinagi kogato nqkoe momche me svalq se pravq na nedostapna!!!
    mackataa

Град
    Around... :)
    +1 Когато едно момиче се прави на недостъпна,момчето я цени много повече,иначе е лека,лесна за него и той бързо загубва интерес :P

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    +1 Когато едно момиче се прави на недостъпна,момчето я цени много повече,иначе е лека,лесна за него и той бързо загубва интерес :P
    +Това не всяко момче ни допада и заслужава вниманието ни .. Ся какво като не го харесвам и нямам симпатий да го залъгвам ли ? Еми няма да му обърна внимание , никъде не е писано , че сме задължени .. Пак и мразя да се фукат после , колко бързо сме им паднали в ръчичките ...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Josefinne написа:

+1 Когато едно момиче се прави на недостъпна,момчето я цени много повече,иначе е лека,лесна за него и той бързо загубва интерес Razz

от една страна ДА ....но всичко трее да става с граници ...според мен и ако наистина си хар някой да си с него итото както си е показал че те хар и ти се праиш на пас той може да си отиде и да испуснеш сладура само и само щото се правиш на такава дет не си....така че.... Всичко с мярка
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

аз ли съм сбъркан че обичам да ми е лесно?бих предпочел едно нормално момиче което не се фука и прави на недостъпна,отколкото обратното бързо бих изгубил интерес към нея колкото и да ми е харесала.

Град
    Банско
    Съгласна съм с Josefinne ! Момчетата по природа са ловци. Колкото си по-лесна, толкова по-бързо ставаш безинтересна
    So that each and every woman could find her perfect guy

Град
    in my world!
    оф точно сега мама ми чете конско що съм се целувала на 1-ва среша не трябвало така трябвало да съм се държала като момиче на място ооооооо божеееееееее кво искам да се целувам ще се целувам бахти
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Защо всички тряя да са лесни е тва се питам?!?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не всички са такива. Според мене тези, които се правят на недостъпни искат да са "тежки" в очите на другите...
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Че и аз се правя на недостъпен, весело е

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да си недостъпен не означава задължително да си надут и да не може да се говори с тебе. Има си тактики, които се харесват от момчетата. Например аз пускам мухата, ала-бала флиртче и спирам дотам-точно където на момчето му става най-интересно. Това повечето ги подтиква да продължават да се занимават с мен, защото когато се отпусна напълно пред едно момче и му покажа всичко от себе си аз един вид ставам безинтересна, а непознатото ги привлича
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

6tot pove4eto ste tupi ovce za tva se nadyvate kogat nqkoi iska da vi kaje ne6to...

Град
    ВаРнАаАа
    Не всички момичета се правят на недостъпн,а тези които наистина се правят може би вярват,че всеки иска най-много това,което не може да има..

Супер фен
    Nqma nedostapni momi4eta ima nekadarni svalq4i.Ako mom4eto e dobar svalq4 to4no s 1-2 podhodq6ti lafa 6te matira momi4eto i 6te mu predloji oferta na koqto nadali 6te moje da mu otkaje. Vsi4ko zavisi ot tova kak se podhojda kam dadenoto momi4e v dadeniq moment. Nedostapnostta - MIT v 21 vek sme. Ot parvoto zapoznanstvo se trampqt gsm-ite ( daje kato vzema tela ot momiche ne mi pravi gram vpe4atlenie) ot parvata sre6ta se pravi ugovorka za vtorata sre6ta na koqto se smqta 4e idva vreme momi4eto da pusne na mom4eto...Porasnete ve4e. Mina vremeto v koeto tr da 4aka6 sedmica za da izlezne6 s momi4eto i o6te polovin godina dokato pusne...Tova si e standartniq mehanizam osven ako mom4eto ne e poslednite 2 dumi4ki ot parvoto izre4enie na posta mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си