.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Само да вметна, че според мене тва, че не си недостъпен по оня смотан начин за които вие говорите не значи, че си лесен...

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Nqma nedostapni momi4eta ima nekadarni svalq4i.Ako mom4eto e dobar svalq4 to4no s 1-2 podhodq6ti lafa 6te matira momi4eto i 6te mu predloji oferta na koqto nadali 6te moje da mu otkaje. Vsi4ko zavisi ot tova kak se podhojda kam dadenoto momi4e v dadeniq moment. Nedostapnostta - MIT v 21 vek sme. Ot parvoto zapoznanstvo se trampqt gsm-ite ( daje kato vzema tela ot momiche ne mi pravi gram vpe4atlenie) ot parvata sre6ta se pravi ugovorka za vtorata sre6ta na koqto se smqta 4e idva vreme momi4eto da pusne na mom4eto...Porasnete ve4e. Mina vremeto v koeto tr da 4aka6 sedmica za da izlezne6 s momi4eto i o6te polovin godina dokato pusne...Tova si e standartniq mehanizam osven ako mom4eto ne e poslednite 2 dumi4ki ot parvoto izre4enie na posta mi
    От 1 страна си прав.Трябва и от двете страни да има разговор.Иначе става буламач.Това става само при "леките".Аз много обичам когато момичето си "тежи на земята" и си е недостъпна както трябва.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на Blab
    А обратното?
    Момченцата много се изхитриха покрай еманципацията на девойките, сега просто си стоят и чакат някой да ги гони. Е, не са познали!

лично мое мнение все повече момичета взеха да се правят на недостъпни само да им обърнеш малко повече внимание и мале мила става ужас..
    ...jUs7~AloNsO...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    +1 Когато едно момиче се прави на недостъпна,момчето я цени много повече,иначе е лека,лесна за него и той бързо загубва интерес :P
    +Това не всяко момче ни допада и заслужава вниманието ни .. Ся какво като не го харесвам и нямам симпатий да го залъгвам ли ? Еми няма да му обърна внимание , никъде не е писано , че сме задължени .. Пак и мразя да се фукат после , колко бързо сме им паднали в ръчичките ...

Естествено, всичко с мярка.
    Да си призная - и аз не обичам лесните момчета
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Да си недостъпен не означава задължително да си надут и да не може да се говори с тебе. Има си тактики, които се харесват от момчетата.

+1

а що се отнася за това ЗАЩО се правим на недостъпни , отговора е елементарен (според мен) .. така проверяваме дали момчето има нерви да чака един вид ако се откаже е искал само "е*и и оте*и" а ако си държи на думата и още "напъва" да си те вземе значи не е само това а има и някакви чувства

иначе и аз правя като naduta_fukli4ka флиртче флиртче после спирам и оставям момчето да си влезе в ролята ;]

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ако веднага момиче пусне на някое момче всички ще кажат че момичето е лесно но наистина не тряа да се надуваме цитирам:като пуйки

Ами уж да не изглеждаме мноо лесни..за ко друго.Това подсилва мъжкото внимание.Де да знам...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    Съгласен съм напълно но и аз съм го правил това със сегашното ми гадже 1-во запалих огъня и аз се правех на недостъпен и така засилих нейния интерес към мен

''когато не можеш да имаш нещо, го искаш още по-силно.. но когато вече е лесно достъпно ти е безразлично..'' :P '

аз никога не се надувам нз за другите

Я малко Усещaне

Голям фен
    Понякога това е част от "играта".На мен ми е приятно,когато се чувствам ухажвана и желана.Но не съм се надувала досега,всичко е в границите.

Неразбрах много..Аз никога не се надувам когато момче ме харесва и т.н просто съм си аз.. има момичета които го правят и ги питах защо..може би да се праят на недостъпни

защото понякога флирта е най забавния и понякога се свалям с някой само зарад флирта и ако не се права на недостъпна и съм лесна вси4ко приклю4ва мн бързо.и истината е 4е някои мом4ета свалят някоя само зарад егото си и ако си лесна и му се дадеш бързо после бързо те оставя
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Nqma nedostapni momi4eta ima nekadarni svalq4i.Ako mom4eto e dobar svalq4 to4no s 1-2 podhodq6ti lafa 6te matira momi4eto i 6te mu predloji oferta na koqto nadali 6te moje da mu otkaje. Vsi4ko zavisi ot tova kak se podhojda kam dadenoto momi4e v dadeniq moment. Nedostapnostta - MIT v 21 vek sme. Ot parvoto zapoznanstvo se trampqt gsm-ite ( daje kato vzema tela ot momiche ne mi pravi gram vpe4atlenie) ot parvata sre6ta se pravi ugovorka za vtorata sre6ta na koqto se smqta 4e idva vreme momi4eto da pusne na mom4eto...Porasnete ve4e. Mina vremeto v koeto tr da 4aka6 sedmica za da izlezne6 s momi4eto i o6te polovin godina dokato pusne...Tova si e standartniq mehanizam osven ako mom4eto ne e poslednite 2 dumi4ki ot parvoto izre4enie na posta mi
    +1892817846387729189373896127534162898378164512287 1625298219

ако пича е готин се правя на недостъпна, въпреки, че той знае, че нямам нищо против него. ако е някав...страннен...го отбягвам и не общувам с него. (но не съм груба )
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Има някои момичета които се правят на недостъпни но не всички са такива.. А това го правят защото така момчето се интересува повече от нея и не губи интереса си веднага ако момичето веднага му кажи еми да еди си какво си там .. По - трудна му е и той се опитва да я спечели.. А попринцип не всички момчета са такива .. Пък лично аз не съм такава но не се давам и на всеки

Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    Има някои момичета които се правят на недостъпни но не всички са такива.. А това го правят защото така момчето се интересува повече от нея и не губи интереса си веднага ако момичето веднага му кажи еми да еди си какво си там .. По - трудна му е и той се опитва да я спечели.. А попринцип не всички момчета са такива .. Пък лично аз не съм такава но не се давам и на всеки
    +1

Град
    Испания.
    Има и друг вариянт, ако прекалите с правенето на не достъпна на момчето просто да му писне и да се откаже.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Да, това е целта, момчето да се заинтересува повече от нея, но почти никога не става така. Има много момичета, които са се правили пред мен на надувки и аз започвам да ги игнорирам. Такива дето били недостъпни и дъра бъра не ги щем ний. Щом е недостъпна да ходи си играй с вибратора.

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от dementic
    Да, това е целта, момчето да се заинтересува повече от нея, но почти никога не става така. Има много момичета, които са се правили пред мен на надувки и аз започвам да ги игнорирам. Такива дето били недостъпни и дъра бъра не ги щем ний. Щом е недостъпна да ходи си играй с вибратора.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

zavisi ot mom4eto.ponqkoga mislq 4e ne trqbva da se naduvam za6toto 6te izgybq mom4eto , no ponqkoga mislq 4e trqbva da se pravim na po nedostapni za da moje kato ni spe4elqt da ni ocenqt
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Фен
    Град
    Варна

Re: Защо момичетата се правят на недостъпни пред момчетата?

Цитирай Първоначално написано от dobro demon4e
    Takaaaa... kolkoto i neveroqtno da zvu4i az sum momi4e, no v tazi tema sum na stranata na mom4etata!
    Aide , mili momi4eta,da se zamislim i da razberem za6to sme tolkova tupi, kogato nqkoe mom4e pokaje simpatii kum nas i nie vednaga po4vame da se naduvame kato puiki

Tova , dragi 4itateli, nikoga nqma da go razbera, ako ne mi pomognete!
    pls!

Moje puk da prestanem da oglupqvame ako razberem pri4inata
    Тва е шит тест....Прост пример... първо се сещам за кучетата - една кучка не иска най-красивия пудел!... а иска да има водача на глутницата, лидера, този с най-силен характер, алфата... (кучетата нямат пари и коли) ... схващаш ли, първо изгради характер, увереност... и всички качества разграничаващи момченцата от мъжете...станеш ли мъж,ще преодолееш и шит теста....т.е успееш ли да се справиш със ситуацията си крачка по-напред с мацката И тва не лигатня или прищявка на момичето,ми много правилно действие за избора на мъжле....така отсяват недостойните "мачовци"...и се разбира кой е истински мъж и кой лайне с мерак Като отидеш на пазара ти избираш хубави твърди доматки за салатата нали? (надявам се разбираш кво намеквам)
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Повече от фен
    za6o m isli6 4e vsi4ki momi4eta sa ednakvi??? az nqmam priqtelki vsi4ki e majko !!!
    (sun)~{}*

Град
    Страната на Чудесата
    колкото по-трудно спечелиш някой, толкова повече го цениш!
    Fighting for nothing is what you're born for.

Някои го правят,за да са по-интересни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си