- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се правят на недостъпни пред момчетата?
Само да вметна, че според мене тва, че не си недостъпен по оня смотан начин за които вие говорите не значи, че си лесен...
Животът е адът описан в Библията!
От 1 страна си прав.Трябва и от двете страни да има разговор.Иначе става буламач.Това става само при "леките".Аз много обичам когато момичето си "тежи на земята" и си е недостъпна както трябва.Първоначално написано от Alabalaportokala
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
А обратното?
Момченцата много се изхитриха покрай еманципацията на девойките, сега просто си стоят и чакат някой да ги гони. Е, не са познали!
лично мое мнение все повече момичета взеха да се правят на недостъпни само да им обърнеш малко повече внимание и мале мила става ужас..![]()
![]()
![]()
...jUs7~AloNsO...
Първоначално написано от sladkish_14
Естествено, всичко с мярка.
Да си призная - и аз не обичам лесните момчета![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
+1![]()
а що се отнася за това ЗАЩО се правим на недостъпни , отговора е елементарен (според мен) .. така проверяваме дали момчето има нерви да чакаедин вид ако се откаже е искал само "е*и и оте*и"
а ако си държи на думата и още "напъва" да си те вземе значи не е само това а има и някакви чувства
![]()
иначе и аз правя като naduta_fukli4ka флиртче флиртче после спирам и оставям момчето да си влезе в ролята ;]
ако веднага момиче пусне на някое момче всички ще кажат че момичето е лесно но наистина не тряа да се надуваме цитирам:като пуйки![]()
Ами уж да не изглеждаме мноо лесни..за ко друго.Това подсилва мъжкото внимание.Де да знам...
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Съгласен съм напълно но и аз съм го правил това със сегашното ми гадже 1-во запалих огъня и аз се правех на недостъпен и така засилих нейния интерес към менПървоначално написано от Josefinne
![]()
Понякога това е част от "играта".На мен ми е приятно,когато се чувствам ухажвана и желана.Но не съм се надувала досега,всичко е в границите.![]()
Неразбрах много..Аз никога не се надувам когато момче ме харесва и т.н просто съм си аз.. има момичета които го правят и ги питах защо..може би да се праят на недостъпни![]()
![]()
![]()
защото понякога флирта е най забавния и понякога се свалям с някой само зарад флирта и ако не се права на недостъпна и съм лесна вси4ко приклю4ва мн бързо.и истината е 4е някои мом4ета свалят някоя само зарад егото си и ако си лесна и му се дадеш бързо после бързо те оставя
I can't stop myself from loving you <3
+1892817846387729189373896127534162898378164512287 1625298219Първоначално написано от Alabalaportokala
ако пича е готин се правя на недостъпна, въпреки, че той знае, че нямам нищо против него. ако е някав...страннен...го отбягвам и не общувам с него. (но не съм груба)
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Има някои момичета които се правят на недостъпни но не всички са такива.. А това го правят защото така момчето се интересува повече от нея и не губи интереса си веднага ако момичето веднага му кажи еми да еди си какво си там .. По - трудна му е и той се опитва да я спечели.. А попринцип не всички момчета са такива .. Пък лично аз не съм такава но не се давам и на всеки
+1Първоначално написано от Taraaa
Има и друг вариянт, ако прекалите с правенето на не достъпна на момчето просто да му писне и да се откаже.Първоначално написано от Josefinne
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Да, това е целта, момчето да се заинтересува повече от нея, но почти никога не става така. Има много момичета, които са се правили пред мен на надувки и аз започвам да ги игнорирам. Такива дето били недостъпни и дъра бъра не ги щем ний. Щом е недостъпна да ходи си играй с вибратора.Има някои момичета които се правят на недостъпни но не всички са такива.. А това го правят защото така момчето се интересува повече от нея и не губи интереса си веднага ако момичето веднага му кажи еми да еди си какво си там .. По - трудна му е и той се опитва да я спечели.. А попринцип не всички момчета са такива .. Пък лично аз не съм такава но не се давам и на всеки
Първоначално написано от dementic
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
zavisi ot mom4eto.ponqkoga mislq 4e ne trqbva da se naduvam za6toto 6te izgybq mom4eto , no ponqkoga mislq 4e trqbva da se pravim na po nedostapni za da moje kato ni spe4elqt da ni ocenqt
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Тва е шит тест....Прост пример... първо се сещам за кучетата - една кучка не иска най-красивия пудел!... а иска да има водача на глутницата, лидера, този с най-силен характер, алфата... (кучетата нямат пари и коли)Първоначално написано от dobro demon4e
... схващаш ли, първо изгради характер, увереност... и всички качества разграничаващи момченцата от мъжете...станеш ли мъж,ще преодолееш и шит теста....т.е успееш ли да се справиш със ситуацията си крачка по-напред с мацката
И тва не лигатня или прищявка на момичето,ми много правилно действие за избора на мъжле....така отсяват недостойните "мачовци"...и се разбира кой е истински мъж и кой лайне с мерак
Като отидеш на пазара ти избираш хубави твърди доматки за салатата нали?
(надявам се разбираш кво намеквам)
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
za6o m isli6 4e vsi4ki momi4eta sa ednakvi??? az nqmam priqtelki vsi4ki e majko !!!
(sun)~{}*
колкото по-трудно спечелиш някой, толкова повече го цениш!
Fighting for nothing is what you're born for.
Някои го правят,за да са по-интересни![]()