.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Град
    В облаците
    Когато сме недостъпни - защо сме недостъпни.. Когато сме леки - защо? Е, май никой не знае какво иска :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Колкото по-лесен си толкова по-бързо им омръзваш...Ако се правиш на недостъпен без да прекаляваш не е чак толкова лошо защото караш момчето още повече да се интересува от теб ...Но ако прекаляваш с това ще му писне и ще си намери друга която да харесва и сваля и ти ще осъзнаеш че си пропуснала своя шанс

Град
    in the this universe
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    да и аз ще добавя още нещо:когато момичето се "предаде" ЛЕСНО,момчето смята момичето
    точно за ЛЕСНО,едва ли не леко
    П.П.затова и аз се "надувам като пуйка"

Град
    mezdra
    ами просто и кратко мисля защото искат да им се харесат

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Защотоо сме момичета
    Ем нз.. аз не се надувам.. пред момчетата които ме харесват... нито се правя на недостъпма...всеки път

хааа ама разбира се че ще са правим на недостъпни.... ако не ние кои? някой момичета НЕ СА КУРВИ и все с нещо трябва да се похвалят аз съм се правила на недостъпна, защото беше негов ред той малко да страда беше мн забавно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    А защо не? Стига да не прекаляваш...Пък е и по-интересно понякога (зависи какво искаш и какъв е човека срещу теб)... .. Така ще видиш как ще реагира, какво ще направи. Смятам, че далеч не всички харесват тея дето като им намигнеш ти пускат.... Или да пускаме на всеки, който покаже симпатии ли!??
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Град
    Там, където е сърцето...
    Щото момчетата обичат да им е трудно и това всъщност ги кара много повече да ни харесват. Когато ендо момиче е извоювано с много зор, момчето много повече я оценява.
    Абсолютно точно и ясно казано, но не мисля че "се надуваме като пуйки", а просто ги оставяме малко да са в неведение дали ще са с нас или не... защото ако си лесна просто доста бързо ставаш безинтересна...
    Пък и какво да не би да трябва да сме с всеки, който има симпатии към нас?! Не мисля така - има някой толкова досадни че просто
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Crissy[*
    ]не е нужно винаги да сме лесни
    Едно е да не си лесен,друго е да се правиш на недостъпна.Има една песен на Кели Кларксън - "Г-ца недостъпна", всушай се в текста и ще си говорим пак.

Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
    Не можех да видя звездите повече.
    И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..

Az ne se naduvam,no se pravq na nedostupna,za da vidq dokude iska da stigne mom4eto za men.Tova e ne6to kato test-ako go premine...
    Isn't life great?

Josefinne написа:
    +1..tfa e za da ne si pomisli mom4eto 4e e leka...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    stara zagora
    Az ne se naduvam,no se pravq na nedostupna,za da vidq dokude iska da stigne mom4eto za men.Tova e ne6to kato test-ako go premine... +1
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

абсолютно съм и аз на товва мнение +1

ако си лесничка и още на 1 или 2 сре6та си легнете бързо ше му омръзне6. колкото по недостъпна си (примерно не да си легнете на 1 седмица ако щете) те искат да видят още и още до къде ще стигнете да те опознаят (ако наистина те харесфат де,, а не са за 1та ве4ер)колкото повече си недостъпна толкова пове4е те мислят за теб (е тфа ест е в на4алото щото като хойте примерно 1 година или повече вече се опознаавате напълно и няма никфи задръжки

лелее как го написах едва ли ше ме разбереш мн объркано стана
    някфо :Д аре нема нищу

ок нека да питаме и момчетата искате ли ?
    Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE

хората са казали 'Като си лесна не си интересна' лично аз съм говорила с много момчета по тази тема /мм сладка ми е приказката/ ии секи един от тях ми е казвал че предпочита тези които се упават .. демек не толкова лесните .. се пак трагниш да зарибяваш някоя ии още на 1вата вечер да спиш с нея .. ии кав е смисала самото момче кво доказва на себе си абе незнам се пак .. може да ни харесва като някое момче наистина започне да се интерисува от нас ии ние по този начин го изпробваме до каде може да стигне заради едно момиче а-у хахх ако сте ме разбрали де аз леко не сварзано говоря :P
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Град
    столицата
    Правете си се на недостъпни,но после да не ревете за изпуснати шансове...

Аз нито обичам лесните нито обичам да се правят на недостъпни.Ами да се държи нормално.Ако е лесна,еми добре.То аз няма да я искам само защото се отдръпва.

Цитирай Първоначално написано от bezrazlichna123
    Защото е по-добре да си недостъпна от колкото лека и да те има всеки-да някой момчета не си падат по трудните момичета ,но пък за тях има лесни които могат да вкарат от първия път в леглото.
    +1

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо

Re: Защо момичетата се правят на недостъпни пред момчетата?

Цитирай Първоначално написано от dobro demon4e
    Takaaaa... kolkoto i neveroqtno da zvu4i az sum momi4e, no v tazi tema sum na stranata na mom4etata!
    Aide , mili momi4eta,da se zamislim i da razberem za6to sme tolkova tupi, kogato nqkoe mom4e pokaje simpatii kum nas i nie vednaga po4vame da se naduvame kato puiki

Tova , dragi 4itateli, nikoga nqma da go razbera, ako ne mi pomognete!
    pls!

Moje puk da prestanem da oglupqvame ako razberem pri4inata
    ТЦТЦТЦТ... започвам да си мисля , че пускаш на всеки който покаже симпатии към теб. Това , че ние не искаме да се хванем със всеки втори, не означава ,че се надуваме.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Русе
    Хъм...аз не съм тип който вкарва мацката на първа среща в леглото..смисъл...аз търся love а не секс... А според мен това че момичетата се правят на "трудни" и т.н....поредната простотия на модата. Айде Peace и мъжката страна да спре да действа легло първо после любов Peace
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Пък то кво , нищо общо.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    +1 Когато едно момиче се прави на недостъпна,момчето я цени много повече,иначе е лека,лесна за него и той бързо загубва интерес :P

+1 :]
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Винаги се държа естествено.Когато някое момче покаже симпатий към мен го приемам за хубаво нещо и никога не се надувам,дори и да си имам приятел.

Супер фен Аватара на gabi_94
    правих се на недостъпна като бях на 11, 12, отдавна вече не е така, тогава просто си мислех че така ще ме харесват повече момчета , сега ако някое момче ме харесва, аз него също няма смисъл да се надувам като пуйка и да чакам да ме гони, не трябва обаче и да му се хвърлям веднага на врата.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ще го кажа по начина по който аз го разбирам.
    Правят се на важни или Харесват момчето и го "тестват".

това да се надуваш е глупаво ... но някои момичета предпочитат, когато момче ги харесва да не се хвърлят веднага и да не ги помислят за лесни, ами да се побавят малко, за да накарат момчето да ги иска още повече а ако някоя се надува и го мачка и се прай на важна, каквато не е ... не мога да кажа защо е. Може би прекалено самочувствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си