- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се правят на недостъпни пред момчетата?
аз съм малко недоверчива и не вярвам на момчетата,когато ми казват,че ме харесват.и просто се държа дистанцирано,нищо повече![]()
someone else...
Milo momi4e,nie jenita se pravim na nedostupni,za6toto v protiven sly4ai stavame kyrvi ili leki jeni!Mnogo e prosti4ko,nali?!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Че кой иска "лесна" жена ?! На такива лепваме определението "курва"![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
То си е до човек.. Аз никога не съм се правила на недостъпна, държа се такава каквато съм. Ако ме хареса - добре, ако не - пак добре.
П.С. До колкото разбрах момичето не говори за секс, та казвате, че тези които не се правят на недостъпни са курви.
Behemoth \m/
Т.е. това може да го направи само една тъпа кифлаПървоначално написано от fc
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
xaxaxaxax vina gi v na4aloto na zaribqgvaka ili vraska sa praq na interesna.... pak i ko 6te re4e izraza "nadyvam" nikoe pak momi4e nqma da kaje na mom4e 4e e ne6ty pove4e ot negy sled katy tq ima simpatii kam negy mn qsno..... i ta ako ne se naprai6 na malko interesna v na4alato ko my e interesnyty toi ti kazva dva mili lafa i ti vednaga v racete my i posle steedni i sa6ti mili4ki .... badi malko po takava 4ypliva za da e i vraskata ti interesna
![]()
![]()