.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Град
    In Devil's Castle
    аз съм малко недоверчива и не вярвам на момчетата,когато ми казват,че ме харесват.и просто се държа дистанцирано,нищо повече
    someone else...

Град
    Някъде там
    Milo momi4e,nie jenita se pravim na nedostupni,za6toto v protiven sly4ai stavame kyrvi ili leki jeni!Mnogo e prosti4ko,nali?!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Град
    Шумен
    Че кой иска "лесна" жена ?! На такива лепваме определението "курва"
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

То си е до човек.. Аз никога не съм се правила на недостъпна, държа се такава каквато съм. Ако ме хареса - добре, ако не - пак добре.

П.С. До колкото разбрах момичето не говори за секс, та казвате, че тези които не се правят на недостъпни са курви.
    Behemoth \m/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Ще го кажа по начина по който аз го разбирам.
    Правят се на важни или Харесват момчето и го "тестват".
    Т.е. това може да го направи само една тъпа кифла
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

xaxaxaxax vina gi v na4aloto na zaribqgvaka ili vraska sa praq na interesna.... pak i ko 6te re4e izraza "nadyvam" nikoe pak momi4e nqma da kaje na mom4e 4e e ne6ty pove4e ot negy sled katy tq ima simpatii kam negy mn qsno ..... i ta ako ne se naprai6 na malko interesna v na4alato ko my e interesnyty toi ti kazva dva mili lafa i ti vednaga v racete my i posle steedni i sa6ti mili4ki .... badi malko po takava 4ypliva za da e i vraskata ti interesna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си