.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на girl4eety

подготовка

Скоро запо4ваме у-6те kak se podgotvqte?Kupixte li si ve4e tetradki ranici i t.n... kajete mi vsi4ko zapo4naxte li da se podgotvqte ve4e kak i t.n...

Град
    София

Re: подготовка

Ам аз още нищо не съм си взела,защото чакам учителите в новото даскало да ми кажат какво искат,все пак всеки си има изисквания.Иначе ще ходя на 02.09 до 2 АЕГ да си взема учебниците,после може да намина да си взема някаква чанта за даскало и разни др неща като бележник,химикалки и разни такива боклуци.

С нищо не ми се занимава, мн е рано още за тетрадки, а учебниците ще изчакам да ги потвърдят след 15-ти. Никой да не ми споменава за даскало...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    С нищо не ми се занимава, мн е рано още за тетрадки, а учебниците ще изчакам да ги потвърдят след 15-ти. Никой да не ми споменава за даскало...
    а така, мъл4ете с тва даскало, още рано !!! аз даже още не съм си по4вала книгите за лятото
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Around... :)
    +1 Малее,за къде сте се разбързали толкова радваите се на ваканцията,у-щето няма да избяга

Град
    somewhere over the rainbow
    М сега първо трябва да изчакам да почне даскало,за да ни кажат учебниците.В 8-ми клас са ви без пари,ама аз за 1 година изпуснах далаверата. Тетрадки след 1-ви октомври може и да се взема,преди това едвали ще трябва.

Град
    Ямбол града на мечтите щото сички мечтаят са махнат от тука :D
    YEAH значи 8 клас са ми без пари хахахах пак намазах...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от [R
    endeR]YEAH значи 8 клас са ми без пари хахахах пак намазах...
    Поне аз така разбрах.

Аз пък разбрах че до 7 клас са безплатни и аз естествено пак изпускам промоциятя а брат ми я хваща точно в началото

ZA DE STI SA RAZBARZALI DO DASKAlaka ima o6e vreme vaop6te ne mi vliza v planovete do po4vane na daskalu kopuvane na himikalki u4ebnici i tem podobni :P

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    а така, мъл4ете с тва даскало, още рано !!! аз даже още не съм си по4вала книгите за лятото
    +1
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Мега фен
    Град
    София
    Рано е още. А и само чанта тябва да си намеря. Тетрадки няма да купувам- от минали години имам останали, пък и на бели листа ще започвам да пиша- все пак на изпита на такива се пише.

шшшшшшшшттттт !!!!!!!!!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    дреме ми на *уя че идва даскало докато не стане септември не искам да се доближавам до училищни работи

в 8 клас не са безплатни-от 1 до 7 са...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си