- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво би трогнало едно момче?
Eto me otnovo s nov vupros...![]()
ummm... vs znaem4e sredno aritmeti4no momi4eto bi se trognalo ot podareni bonboni, plu6eno me4e ili celuvka zapo4nata ot mom4eto , noooooooooooo
Kakvo bi trognalo edno mom4e ... sumnqvam se da e plu6eno mom4ei vse pak KAKVOOOOOOOO?
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
Според мен най-добре ще да е нещо със сантиментална стойност, свързано с приятен спомен, символизиращо връзката ви![]()
щом и сълзите не могат да го трогнат,просто не знам какво да кажа![]()
Захапи му ухотоПървоначално написано от dobro demon4e
.
В днешно време, момчетата трудно могат да се трогнат от нещо. Нямам си идея какво може да ги разчувства... Може би зависи от човека.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
1.Кирилица!
2.Средно аритметично..ти сериозно ли?
3.Напълно подкрепям oth_fenka.
4.Момчетата са различни и харесват различни неща.Аз например мразя розови прасета.Още в началото казах на гаджето,че ако се случи да ми подари розово прасе ще е последното нещо,което ще направи.Винаги съм харесвала подаръци,който някой е направил за мен.Самият факт,че някой е отделил от времето си и е вложил творческо мислене,за да ме зарадва ме кара да се чувсвам специална.![]()
+1.... примерно една моя фр, като се върна от море, подари на гаджето си гривна, сребърна и той мн се зарадва, като взе да си я целува.... мн сладки бяхаПървоначално написано от Black Tears
а няма нищо чудно че той си хареса подаръка, все пак нали е избиран с мен![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хах не знам кво ги трогва но определено не са сълзи!
И средно аритметични момичета ли има вече?![]()
Иначе, естествено, че зависи от момчето.
Don't worry, be happy!
Каквото го влече.
Don't tell me what I can or can't do !
btw registrirana i to4no na 18-tiq mi RDПървоначално написано от evelinka1122
Ina4e da kaja edno majko mnenie...
men li4no bi me trognalo naistina ne6to sas santimentalna stoinost, ne e nujdno da e skapo, ne e nujno da e kupuvano, primerno moje i edna mida ot moreto... zavisi ot dadenata vrazka i vzaimootno6eniqta, no naistina salzi trudno biha me trognali i li nqkvi skapi ne6ta...
+ 1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
A.D.I.D.A.S.
men me trogvat grivni,lanci hubavite momenti prekarani s neq koito se pomnqt mn vreme ai i ko mu pusne6 nema da otkaji :P
Ти въобще знаеш ли какво е средно аритметично?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Пиши му домашните.
Хмм интересен въпрос не се бях замисляла за тва ....
![]()
те въобще могат ли да се трогнат от нещо ...
![]()
![]()
Може би от нещо малко някое сувенирче ... но подарено от сърце а не да се очаква нещо в замяна после ...
![]()
![]()
![]()
emi ako momi4eto e razbrano normalno i ne e nqkva tupa kyrva kakto pove4eto dne6no vreme 6e se trogni ot tva deto si kazal tiplu6ena igra4ka nai ve4e me4e, cvetence nqkoe (no ne v saksiq
![]()
) kotiq hybavi bonbonki koeto i da e ot tiq dopalneno s celyv4ica po byskata ili po ysnite i golqma nejna pregratka vsqko normalno momi4e bi se trognalo
a da i ako dobavi6 4e e mnogo krasiva napravo 6e se raztopi v racete ti
:P
ooo sr to za MOM4E bilo az sam pro4el MOMI4E xaxa sr ama ina4e e taka s momi4etata![]()
kolko sam tup samo
![]()
програмка за еврофутбол...
Sorry za srednoaritmeti4noto !
Pogre6no ste me razbraliImah predvid golqm procent ot mommi4etata obi4at tiq raboti!
SOrry!
![]()
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
Зависи от самото момче и какво изпитва към даденото момиче. Ако тя му е безразлична нищо няма да го трогне, но ако наистина я обича, ще се радва и на най-малките жестове от нейна страна.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
СРЕДНО АРИТМЕТИЧНО???Първоначално написано от dobro demon4e
![]()
![]()
![]()
Мен ме радват момичета,които могат
да пишат...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+2Първоначално написано от sadsad
Аз май се сещам какво най-много би ги трогналоЗаведи го на дискотека,вкарай го в тоалетната и даййййййй :P Тогава ще разбере що е истинско трогване :P {}{}{}