- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво би трогнало едно момче?
14-годишната кучка се обадиПървоначално написано от nadiusha
![]()
![]()
![]()
По темата: ако му пука за теб, ще го трогва всеки твой жест към него ... ако не му пука, значи и тебе не те бърка кво го трогва![]()
So free
Мене лично би ме трогнало ако момичето проявява интерес към семейството ми, но без да е нахална и да го сравнява с нейното или още по-лошо, с това на бившия й!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Бившият ми приятел се трогна (Дори му се насълзиха очите) от едно клипче, което бях направила за него![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Мен стриптиза не би ме трогнал по простата причина, че не изисквам от приятелката ми голото й тяло за да задоболя егото си на мачо!Първоначално написано от SabrinaAa
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
+1Първоначално написано от w0sh
Или да му запише всички
серии на Банани с пижами.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Нищо няма да трогне момче...НИЩО!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
средно аритметично ... тва ме убии![]()
![]()
аа иначе може да го трогнат много неща стига да знаеш какви му са интересите
иначее определено май не са сълзи
АбсолютноПървоначално написано от kiss_kris
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
да му пуснеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
15-godi6nata kurva otnovo dava mnenie :P(stava vapros za onaq - I love house :P:P:P
еми предполагам че би го трогнало момичето да показва че е само негово че го обича че не би му изневерила ..нещо подобно поне така си мисля![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ще правя опити докато не докарам идеалната мусакаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
впрочем когато бях малка на мусаката виках картовчета с покривка![]()
[/quote]
По темата: ако му пука за теб, ще го трогва всеки твой жест към него ... ако не му пука, значи и тебе не те бърка кво го трогва[/quote]
да напълно подкрепям +1![]()
![]()
ама май съм прекалила с дозитеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Ами според мене мн зависи от човека на едно момче му харесва едно на друго друго и така ..ти най добре трябва да знаеш![]()
Ами според мене мн зависи от човека на едно момче му харесва едно на друго друго и така ..ти най добре трябва да знаеш![]()
пффф тва със сълзите е толкова лигаво и тъпооо че направо ме kill... Aз примрно бих му подарима рамка за снимка и жнея наша мн яка снимка
![]()
гледам и не вярвам на ушите си![]()
...някой хора имат право като казват,че нищо не може да трогне едно момче![]()
ami zavisi ot mom4eto,no po4ti vsi4ki momi4eta haresvame tip "lo6i mom4eta" a povqrvai te ne se trogvat lesno.dosta zor 6e vidi6,no ako si go postavi6 za cel moje i da uspee6 nz ne sam se probvala da trogna nqkoe divanea ina4e ako iska6 da go zaradva6 dai mu sex,te mom4etata nai mnoo na tva se radvat
![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Подари му нещо,което отразява неговата същност
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
тия същества не се трогват от нищо бе...![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]