.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как бихте могли ?

Бихте ли могли да кажите ДО ТУК на човека който обичате безумно,човека който е всичко за вас.Онзи човек ,който може да направи най-лошият ви ден най-прекрасни и обратното най-хубавия най-лош.Човека за който копнеем да видим ,да прегърнем , да целуним.Макар да осъзнаваме че той не ни дава това което ние на него,макар да знаем за многобройните му изневяри и да прощаваме сляпо, да осъзнаваме че не може така.Но как да сложим края като без него ще е още по-лошо.Да знаем че сега е при друга но само като звани и забравяме всичко и сме безкрайно щастливи макар че до преди 5 мин сме плакали , защото боли.Но нали да обичаш означава да си готов да се жертваш за любимия и да страдаш.Може би това ще ви се стори лудост,но отговорете може би някой е имал нещо подобно.

казах го и после не можах да си тръгна

Re: Как бихте могли ?

Цитирай Първоначално написано от bezrazlichna123
    Бихте ли могли да кажите ДО ТУК на човека който обичате безумно,човека който е всичко за вас.Онзи човек ,който може да направи най-лошият ви ден най-прекрасни и обратното най-хубавия най-лош.Човека за който копнеем да видим ,да прегърнем , да целуним.Макар да осъзнаваме че той не ни дава това което ние на него,макар да знаем за многобройните му изневяри и да прощаваме сляпо, да осъзнаваме че не може така.Но как да сложим края като без него ще е още по-лошо.Да знаем че сега е при друга но само като звани и забравяме всичко и сме безкрайно щастливи макар че до преди 5 мин сме плакали , защото боли.Но нали да обичаш означава да си готов да се жертваш за любимия и да страдаш.Може би това ще ви се стори лудост,но отговорете може би някой е имал нещо подобно.
    Беше ми адски гадно,но знаех че така е по-добре!Прощавах много пъти,затварях си очите,преглъщах - в един момент ми писна да ме боли...
    Реших,че по-доброто решение е да съм сама и да знам защо ме боли...,отколкото да съм с него и да незнам защо ме боли!!!
    A qui

[size=12]mi haresvah mn edno mom4e...no i mn go naranih...(za koeto s1j..) i taka i az misleh 4e ne moga bez nego no ...kazah krai i do golqma stepen edno mom4e biva zabravqno s drugo takova taka 4e ako iskate da zabravite po-skoro biv6iq hvanete si drug... az pone taka zabravih moq....za mom4etata koito s1m obi4ala bih napravila vsi4ko no da gi obi4am pak...NE MOGA... ТенкЮ [!]
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Да правила съм го и не Съжалявам за решението си - сега съм много по-щастлива и не го казвам само ей така, за да покажа как вече не ми пука, наистина съм много много по-щастлива След тази раздяла осъзнах много неща, като например, че трябва да имаш поне капка самоуважение и да не даваш на никой да те променя и манипулира

Много добре разбирам .. С една разлика , че не е с друга , когато ми се обажда , никога не е бил с друга - реално , но виртуално ... .. "ДО ТУК" не мога да кажа , а толкова искам да го направя .. Вече ми писна , да ставам и него да го няма , да се виждаме за по 30мин и то само в скайпе , през другото време е с приятели .. Обаче , когато се върне и ми пише , нещо от сорта :
    -[20.8.2008 г. 23:53:28] .. @ ... каза: iskam angel4e da znaesh 4e ti si edinstvena za men i nikoga nqma da te ostava ..
    -obi4am te mn mn mn ;(

И ти въпреки да си го чакала цял ден , и той се прибира накрая в 23:53 , какво можеш да кажеш на това ... Как да си ида , като не мога без негоо .. По -добре да си плача , но поне да знам , че е до мен и ме обича и ще се върне може и през ноща , обаче ще се върне .. А не да плача и да искам пак да ми ги казва тези неща ,но да знам че няма повече да ми ги каже никога ..Тъпа работа .. Обаче го обичам ... От 16 месеца .. Понякога нещата се влушават , после всичко отихва и пак се появява розавкото

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    в лайната!
    мога да кажа 'до тук' на когото и дабило без да ми мигне окото.не ми пука от нищо и от никой

Град
    София
    Бих, разбира се. Никога няма да позволя такова нещо та каквото ще да ми коства. Преди всичко използвам акъла си.
    Don't tell me what I can or can't do !

Re: Как бихте могли ?

Цитирай Първоначално написано от bezrazlichna123
    няма такъв човек не ми се е налагало да казвам до тук или не ми е било толкова трудно може би защото не съм изпитвал такива чувства към другия,но според мен ако не можем трябва да се научим да казваме до тук...

Град
    Банско

;)

Казваш край, спираме до тук. ТОЧКА! Вярно после наистина ще те боли много, но иначе с времето ще става още по-лошо! А както казват хората клин-клин избива
    So that each and every woman could find her perfect guy

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    мога да кажа 'до тук' на когото и дабило без да ми мигне окото.не ми пука от нищо и от никой
    +200000

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    +200000

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Колкото и да го обичам, не бих позволила да ме прави на глупачка. Да, ще ме боли, да, ще ми е тежко, но с времето ще го забравя, и ще си намеря друг, който да ме оценява и да ми даде това, което заслужавам

Се някога намираме хората за нас,тези които ни допълват,в които можем да видим това което търсим,и доброто и лошото,това е живота,някои хора не ги намират,някои ги,но не могат да ги задържат,всеки изгражда пътя си,все пак живота продължава с или без него

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    [size=12]mi haresvah mn edno mom4e...no i mn go naranih...(za koeto s1j..) i taka i az misleh 4e ne moga bez nego no ...kazah krai i do golqma stepen edno mom4e biva zabravqno s drugo takova taka 4e ako iskate da zabravite po-skoro biv6iq hvanete si drug... az pone taka zabravih moq....za mom4etata koito s1m obi4ala bih napravila vsi4ko no da gi obi4am pak...NE MOGA... ТенкЮ [!]

da no kato go hvanim nqma da go hvanim zashtoto go iskame, a zashtoto imame nujda ot zamestitel i taka shte naranim i nego..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,до там се стига и в прекарните връзки!!Но и аз направих това и да ти кажа ли сега от 4асти съжалявам! Защото мом4ето найстина ме обичаше...и какво ли не опита за да си ме вурне!!Но азз бях влюбена в друг и още съм,но не съм споделила..и само мен боли !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    + 1i az sam na tova mnenie!!!!!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз, аз.. имам същото (без изневерите). Сложих край и после не можах да си тръгна... В момента той е с друга, но както казваш ти - може да съм плакала цял ден и като видя, че ми звъни дори за разговор от 2 минути усмивката ми грейва на лицето Не знам.. въпреки че много страдам и тука последните 8 месеца наистина не знам къде се намирам.. продължавам да го обичам и той продължава да е всичко за мене...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Пловдив
    da ..6te kaja do tuk..i nqma da me vidi pove4e..6tom ima izneveri i pro4ie..nemoga da sam s nego kolkoto i da go obicham...vse pak ne sam s nego da go delq s drugi jeni i da stradam po nego

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    da ..6te kaja do tuk..i nqma da me vidi pove4e..6tom ima izneveri i pro4ie..nemoga da sam s nego kolkoto i da go obicham...vse pak ne sam s nego da go delq s drugi jeni i da stradam po nego
    da,no ako si dalech ot nego nqma li da stradash pak.Edva li shte go zabravish napylno ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си