- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Nicole Scherzinger & Rihanna
kakvo mislite za tqh koq pove4e haresvate i za6to i koq vi e liubimata pesen ot tqh
spored men i dvete sa mn qkiiii no az predpo4itam malko pove4e Nicole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Рияна пове4е ме кефи .. песните са й по - добри .. а и гласът на никол ме дразни ...![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ммм аз предпочитам риана наистина песните са и по-хубави а и тя е по-красива
кфо ме интересува коя е по-красива аз предпочитам еминем![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
na rihanna 6e i skasam dupeto![]()
Rihana pee po fal6ivo i neka4estveno, za smetka na tva pesnite sa po izpipani i ima stil... dokato nicole ne6to ne me kefi kak pee i samite pesni... nz![]()
И двете не ми харесват, но странно защо съм се запалила по песента на Rihanna - Disturbia
Риана ме кефеше преди, сега нещо се наду... Но в новия й албум има яки парчета. Никол... сууупер много ме дразни, но има някои яки песнички.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
Йеп.. но има един много як кавър на ъмбрелата, който много обичам да си го слушам :ь
Madness is genius.
Рияна ми харесва повече. Репертоарът и е разнообразен, но пък страшно много ме разочарова с последната си песен. Не знам как се казва, но въобще не ми харесва. А колкото до Никол от PSD: страшно ми е противна на външен вид и песните и са тъпи. Групата също ме дразни и не ги слушам.![]()
ultra zle
Cash:
"Живота е кучка просто я чукай i
на всеки предател главата му спукай"
ОООО Rihanna![]()
За мен... за мен е само Луната...
^ Най ми е смешен оня с роклята като го поливат с лиген вода.![]()
Между другото Linkin Park направиха кавър на Ъмбрела-та на един концерт.![]()
Онтопик: Не мога да изкажа особено мнение относно певиците,тай като не ги слушам и не съм запозната добре с репертоара им. Доколкото съм чувала от тук,от там обаче,на Риана песните май са по-смислени.![]()
Mene me kefi Nicole..gotina e a lubimata mi neina pesen moje bi e Whatever you like a kolkoto za rihanna -tq e ebati pumiqta...imam nqkfa nepriqzun kum neq..mn me drazni a novata i pesen disturbia naprao..nz kude mi burka..ujasna e,a za klipa kum pesenta prosto ne mi se govori..![]()
![]()
![]()
![]()