.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Съвет..

Съвет..

Темата е тъпа,въпроса е тъп,но много бих искала да ми дадете едно малко мнение моля ви..

предлагат ми да ходя на море за 3 дена..цяло лято съм на работа,1 плаж не съм видяла.. само че един супер близък човек до сърцето ми не иска да замина и едва ли не казва че ще го загубя ако замина.. от 3 години не съм ходила по една или др причина на море..а имам проблеми и нерви и какво ли не на главата последн овреме...и на вс отгоре с женска компания,1 приятелка и сестра и-от тях е предложението... нз как да постъпя..чувствам се отвратително.изчкуквам,иск ам да си почина,а не искам да го губя..какво да правя..моля ви..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    София
    Аз ти казах моето мнение душицо.
    Казах ти и че ми е тъпо, че си толкова добричка, а ти се качват на главата.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мм много кофти А този твой близък човек не може ли да замине с теб ? В смисъл и той да дойде ? Ами опитай се пак да поговориш с него, обесни му тези неща, които обясни и на нас.. че искаш да си починеш малко и наистина имаш нужда да отидеш. А той защо не дава ? Ревнува ли какво ? Все пак 3 дни не са кой знае колко време.. бързичко ще минат
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

мн мн го обичам..и едва ли не ще го загубя ако отида за 3 шибани дни на море..а той се връща от 10 дена там..и не сме се виждали от сумати време ,а искал да си изкараме заедно 3те дена дето съм свободна

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Мм много кофти А този твой близък човек не може ли да замине с теб ? В смисъл и той да дойде ? Ами опитай се пак да поговориш с него, обесни му тези неща, които обясни и на нас.. че искаш да си починеш малко и наистина имаш нужда да отидеш. А той защо не дава ? Ревнува ли какво ? Все пак 3 дни не са кой знае колко време.. бързичко ще минат
    караме се често..сложно е за обяснение.. не е ревност..егоизъм ли какво не знам..и аз мн искам да сме заедно за 3те дена,само че..уф защо се получи така..обясних,казах,той ми крещи,аз тихо говоря,милички неща му казвам..и какво..уф

хайде хора моля ви..имам 10 мин да кажа дали ще ходя..боже..на 19 съм,майка ми ме пусна..а тъпото ми сърце скимти за ... тоя дето духа верно..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    От една страна го разбирам и него, че иска да си прекара с тебе тези 3 дни, но от друга..не е честно спрямо тебе, защото той все пак си е бил на море 10 дни, а ти не си ходила никъде...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Around... :)
    Абее яяяя си отивай на морето и въобще не се замисляй,ако те обича ще те разбере.Та това са само 3 дни,имаш право на почивка,неможе да изпълняваш всичките му желания да не си му робиня ,трябва да се грижиш и за себе си...айде успех

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами ти казваш егоизъм - ето, той мисли за себе си как да прекара тези 3 дни и на него да му е добре, а не мисли ти как ще се почувстваш и че имаш нужда да релаксираш някъде.. Помисли и за себе си...след като той се държи така егоистично, дръж се и ти така.. Пък и както казваш големи хора сте, ако и връзката ви не е от вчера не мисля, че той ще позволи всичко да се съсипе само защото си отишла на море А ако го направи значи изобщо не си е заслужавал..

Град
    Добрич :o)
    Море,море и пак море!

Мега фен
    Град
    София
    Във всяка връзка, каквато и да е била, трябва да има вяра и разбирателство. Този ултиматум малко на ревност ми прилича, а когато има ревност няма вяра, следователно ОТИВАЙ НА МОРЕЕ!

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Море,море и пак море!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Според мен ти си се поставила в ръцете на този човек и си като пластелин...

прецени дали искаш да си жертва на подобни двойни стандарти...

той е бил 10 дена там, а не иска да те пусне теб за три, защото е решил, че тогава иска да е с теб... абсолютни глупости

ОТИВАЙ!
    Това мисля ти го каза и един друг човек преди време.

Ще ме прощаваш за това което ще кажа, но от нещата които си говорила за този индвиди излиза, че е ебати вмирисания боклук, пак се извинявам. Сигурно не е такъв, но май като такъв се държи. Толкова ли не останаха свестни мъже, че се хвърляте на врата на такива хора, които все още мислят че момичето е само поредния аксесоар в гардероба им.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз бих отишла на море, ако толкоав ми се ходи колкото на теб.

Дано само да не ти разваля посотянно настроеинето, ако отидеш и да ти скапе морето...

Повече от фен Аватара на yozito
    ами първо си поговорете сериозно ,обясни му защо искаш да отидеш и той да ти обясни зашо не иска да те "пуска".
    ако той наистина те обиче смятам че ще те разбере
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Okinawa
    В краен случай при възможност вземи и него..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    като ти поставя ултиматуми да го духа , хващай се с приятелките ти и отивайте на море .

Град
    София
    Отиваааааааа, отиваааааааа!
    Приятно прекарванееееееее!

И да не се откажеш в последният момент, ей!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да си изкараш страхотнооо!!! Искаме снимкии

Град
    where no one needs a reason..
    Ако ти е толкова скъп и те обича, би се радвал за теб.Обаче явно не се радва.Така, че правилното решение е да отидеш.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Явно точно така е постъпила - абсолютно правилно.
    What you give is what you get!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си