.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: 1 въпрос

Цитирай Първоначално написано от тогаз?
    Съмнявам се ... утре е Петък
    Не сте забавни, не се справяте добре.И чувството за хумор и на двамата така куца, че само вие си се разбирате...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Не сте забавни, не се справяте добре.И чувството за хумур и на двамата така куца, че само вие си се разбирате...
    Хумура е готино ... напредваш ...
    Оу , през последните 24 съм преспала само 3 И се налага да съм будна до 3 тази нощ.И ако мислиш , че си много оригинален, жестоко се лъжеш...Някои хора си имат и друга работа, за разлика от теб и приятеля ти.Ще пиша грамотно,когато съм спала толкова часа, колкото и ти...Ае, със здраве....
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Не сте забавни, не се справяте добре.И чувството за хумор и на двамата така куца, че само вие си се разбирате...
    Добре че ти си тука да ни забавляваш
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

В момента сме спали кажи-речи наравно ... така че, не е до съня, мацка ... не става само с ядене ...
    Охо, и вече след като съм изнемогнала цял ден да тичам по 1 годишно детенце, нямам право да правя грешки ли...? В момента и клавиятурата не виждам...Слава Богу ,че заспа това чудо...

Тя е спала само 3 часа и пак се спрява с задачата
    малко ми е трудно да прозинасям с и з последователно "Господин Грамотнико"....

Цитирай Първоначално написано от Тогаз че и ся
    Дам, дам, само така. Трубва да се справя, няма как иначе. Да ни прави весело.
    А и "трубва" е яка дума...Абе и вие нещо се опитвате да се бутате...

Ами щом съмняваш , ето - прибрах се у нас към 4.30 (бях в Силистра на гости на братовчедката ) Пътувахме по тъмно, защото иначе щяхме да се изпържим от жегата...Братовчедка ми и синът и останах в нас,като братовчедката в момента е на банкет.След това дремнах до към 7-8 де, към 3-4 часа, и цял ден аз тичам по това дете, защото все пак съм му кръстница и се очаква да правя това Сега чакам братовчедка ми да се прибере, а малкия е при мене....някакви въпроси?

2 силни дълги кафета ме оправиха...Кака след 10-15 мин се прибира, и ще мога и валерианче да си взема...

Дали ми се спи иначе? Умирам за сън...За това ви казвам лека, направо да се изнасям лека полека към кревата,след малко ще ми свърши смяната

Торбалан може би? :P
    Не го разбрах това...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ми правилно, перверзник такъв, всичко е разработка на военните!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от desio008
    all mi 100% sa te zapisali vij ako beshe na globul nqmashe da te zanimavat ama 6toto si na mtel... do 2h o4akvai policiqta da ti 4uka na vratata nedei otvarq izkliu4i si gsm-a i se zakliu4i...
    :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си