- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 въпрос
Не сте забавни, не се справяте добре.И чувството за хумор и на двамата така куца, че само вие си се разбирате...Първоначално написано от тогаз?
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Оу , през последните 24 съм преспала само 3Първоначално написано от тогаз?
И се налага да съм будна до 3 тази нощ.И ако мислиш , че си много оригинален, жестоко се лъжеш...Някои хора си имат и друга работа, за разлика от теб и приятеля ти.Ще пиша грамотно,когато съм спала толкова часа, колкото и ти...Ае, със здраве....
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Добре че ти си тука да ни забавлявашПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Охо, и вече след като съм изнемогнала цял ден да тичам по 1 годишно детенце, нямам право да правя грешки ли...? В момента и клавиятурата не виждам...Слава Богу ,че заспа това чудо...Първоначално написано от тогаз?
малко ми е трудно да прозинасям с и з последователно "Господин Грамотнико"....Първоначално написано от тогаз?
А и "трубва" е яка дума...Абе и вие нещо се опитвате да се бутате...Първоначално написано от Тогаз че и ся
Ами щом съмняваш , ето - прибрах се у нас към 4.30 (бях в Силистра на гости на братовчедката) Пътувахме по тъмно, защото иначе щяхме да се изпържим от жегата...Братовчедка ми и синът и останах в нас,като братовчедката в момента е на банкет.След това дремнах до към 7-8 де, към 3-4 часа, и цял ден аз тичам по това дете, защото все пак съм му кръстница и се очаква да правя това
Сега чакам братовчедка ми да се прибере, а малкия е при мене....някакви въпроси?
2 силни дълги кафета ме оправиха...Кака след 10-15 мин се прибира, и ще мога и валерианче да си взема...
Дали ми се спи иначе? Умирам за сън...За това ви казвам лека, направо да се изнасям лека полека към кревата,след малко ще ми свърши смяната![]()
Ми правилно, перверзник такъв, всичко е разработка на военните!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!