- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- в какъв стил са nickelback
За парка специално-самото понятие неометъл включва елементи на метъл,рап и електронна музика.Лошото при тях и това ,което не ми харесва,е,че много често ми звучат дори поп.Тука много ще ме оборят някои хора и ще ми се разсърдят,но на моменти наистина имам чуството,че залитат почти към поп музика,което на пръв поглед е странно-да се съчетават поп елементи с метъл,но това е музика-няма невъзможни неща.Като цяло най-лесното е да се постави неометъл.Хората са го измислили точно ,за да не си блъскат главите да определят какъв е стила на банди,които смесват 50 вида.Лошото на неометъла е,че много често смесицата не е особено сполучлива.
А по принцип мнението ми за линкин парк е,че освен един горе-долу добър вокал,нямат нищо друго.Инструменталистите не са особено талантливи,особено недоразумението на китарата.А Честър има талант,но на много от по-хард феновете не им звучи добре опитите му да пее метъл.Той има прекалено нежно гласче и според мен е по-добре да се пробва в поп музиката или поне някакъв поп-рок като го влече рока.
правилно наистина новия им албум си е чист поп ама в по-старите неща имат много добри попадения crawling,one step closer,a place for my head,pushing me away(remix вариянта с aaron willson по-ме кефи) somewhere I belong,pigure 09,lying from you,noboy's listening,don't stay,papercut и любимата ми runaway
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Post Grunge,Alternative Metal,Alternative Rock,Hard Rock![]()
Абе, рок хич не е "много неопределено". В случая на Nickelback, рок май си е най-точно определеното. Пък Linkin Park като гледам са минали едва ли не всички стилове и вече и те не знаят какви са![]()
Но и двете групи си имат и силни, и слаби песни, както всички останали.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Тх не са ли попПървоначално написано от preichetoy
въпреки тежко-гейската визия на кака ми Билка
![]()