- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко имате
3 - edon rozav edin lilav i edin jult i drugite gi izhvurlih shtoto im mina modata na cveta
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
fake, fake, fakeПървоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
![]()
kakvo fake be da sum kazala che tui na snimkata sum azПървоначално написано от taamara
tui e emo miche ot amerika
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
stiga si se drachila s men kakuf ti e pr0blema ...Първоначално написано от taamara
![]()
np muciii {}
12 .. като разбира се не си4ки ги нося![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
7-8
Fighting for nothing is what you're born for.
6-7 са,но не ги нося всичките,поради простата причина,че някои от тях вече не ми стават.Иначе скоро ще ходя да си купвам нови и в други цветове.
и аз такаПървоначално написано от blue_ice
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
20 но 6 от тях са ми малки а 4 от останалите са ми неудобни и излиза че ползвам 10![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
7-8, но нося 3. Аз тези, които ми станат малки ги махам веднага и за това не ги броя.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
значи без да броя тия дето са ми малки имам 1 който не нося хич често по простата причина,че е ярко червен и неудобен.Иначе имам 6 ,дето ги нося всичките поравно
еми и аз имамм към 11-12 но ползвам само 6-7другите хващат прах в шкафа
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
4
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
4 ри като прочетох другите колко имат си казах' само аз ли имам толкова малко?'
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ама като чета по-нагоре и гледам некви от сорта на"имам 50 сутиена,ама ползвам 3" и си мислч,че няма смис да си купуваш 100 сутиена като само 5 са ри удобни.Ми по-добре да имаш 5 сутиена и да ги използваш отколкото 30 и да ходиш без сутиен
Около 5 са, един розов, един зелен, два бели, един черен, един кремав... Е, значи 6.