- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ядосват ли ви родителите ви?
po princip ne se razbiram mn sas ba6ta mi inz za6to e taka .po princip kogato re6a da go pitam ne6to toi postoqno zapo4va da mi razpravq za ne6to dr koeto ne e svurzano s temata i 4ak sled okolo 4as zapo4va da mi otgovarq na vuprosa,koeto adski me drazni;postoqno ne e dovolen ot ocenkite mi a az sam edna ot otli4ni4kite ;postoqno mi natqkva 4e sedq mn pred kompa ili televizora,koeto vsu6tnost ne e vqrno abe kakvoto i da napravq toi vse se zaqjda i vse me yprekva v ne6to..na6ite postoqno izlizat navun s priqteli,sutrin sa na rabota ,a ve4er navun i po4ti izob6to ne se vqsvat v ku6ti taka 4e mn mn ne raz4itam na tqh za ne6to za6toto prosto znam 4e 6te sa zaeti da vur6at ne6to bezpolezno otkolkoto da mi obarnat vnimanie!![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
mene na6te nai-redovno si me qdosvat![]()
![]()
ama 6to da gi prai 4ovek
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ооо наще ако не ме ядосат просто няма кой друг.. за майка ми все аз съм най-зле все на нея съм крива и така ... ама вече не обръщам внимание![]()
![]()
![]()
Е много ясно че ме ядосват,ама кво да се прай.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
da ponqkoga![]()
Дааа,много![]()
Да...за жалост е неизбежноПочти ежедневно ми се кара майка ми но след толкова години практика вече ми прави значително по-малко впечатление
![]()
Всеки ден с наще се караме и най-вече с майка ми.. Няма как да мине ден без да ми се скара за прическата, дрехите, обувките, храната, прекаленото стоене пред компютъра или огледалото, оценките и дрън дрън, така нататък... Ама какво да се прави... Днес майка ми заключи, че трябва да стана адвокат, защото си защитавам правата доста ревностно![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Ядосват ме понякога,но се старая да ги разбирам...![]()
offline forever!
+1Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Че те ако родителите не направят проблем...кой?!Стига се пак да не забравят, че си човек за капак и подрастващ и почти всеки крясък се насъбира в подсъзнанието ти
![]()
![]()
Ако започнат да прекаляват и го усетиш... потърси помощ...последствията може да са сериозни от 1-2-3 проблема стават мн. повече така един мой съученик вече е ЛУД в буквалния смисъл не излиза не гледа телевизия не стои на компютър... само го натискат да учи и когато никой не му обръща внимание защото е "зубара" ... сам се е затворил броди из куридорите като некаф дух... кфото и да говорят родителите че все приятелите развалят... щом не са те научили да подбираш обкръжение кой всъщност е виновен?!
![]()
Life is like dick!
When things get hard - Fuck it!
Ядосват ме, ама кво да прави...![]()
Аз съм в същите отношения с наще ,да не кажа и по-зле!Никога не са доволни от мен,постоянно мръкат за нещо и искат прекалено много,а всъщост те са ме направили такава...Абе просто никак не ми се говори на тая тема,щото е някъв ужас!Първоначално написано от devil_with_angel_face
![]()
Ми естествено е да се караме с тях. И аз се карам с тях, и Вие...Едва ли някой е в перфектни отношения с родителите си... Но спокойно, нормално е![]()
честно казано..мнооооооооооого рядко имам пререкания с нашите,по простата причина,че знаят,че дори да се противопоставят на дадено не6то,аз 6те го направя...със или без тяхно съгласие![]()
Апък при мен има 1 период където всеки ден се караме и ме дразнят, и 1 където това е непознато ...![]()
![]()
ВИНАГИ! Почти всяка седмица по 4-5 пъти.![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
Да,много.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Да постоянно нещо не им харесва не им изнася поне 1 път на ден се карам с майка ми! не издържам вече с тея хора..а сега откакто сестра ми си е тука(слава богу в събота си заминава) ме изкарват мен виновна за всичко и ме ядосват страшно много...Просто се чудя как още не са ме изкарали извън релси и не съм си хванала багажа да се изнеса...малко ми остава!![]()
pffff postoqnno mi kazvat 4e sedq mnooo vreme pred laptopa e ko drugo da pravq??? samo za tva se karame. nqqm drugi problemi za sega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eee kak 6e mineme bez nqkoi drug krqsuki na men vse mi kazvat 4e ne u4a i 4e visiq mn pred PC i kato se karame ve4no mi kazvat citiram "off s tebe ne moje da se spori, ve4no izvurta6 ne6tata na tvoq strana..." em roditeli kvo da gi prai6
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Да, майка ми, баща ми по-малко. Но аз не си мълча и когато ми викат и аз викам :Д
Memento moriendum esse!