Най-различниПоливам ги с една кана и ги пръскам с пулверизатор,за да са им лъскави листата
![]()
У дома има само изкуствени.
Аз и сестра ми мразим всички живи цветя и принудихме мама да ги изхвърли още миналата година.![]()
Сега сме си супер.![]()
През зимата стоят на перваза на прозореца, но лятото са навън в градината (живея в къща)... А иначе ги полива баща ми или баба ми, когато е тук.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Имаме доста... но майка ми се грижи за тях аз хич не обръщам внимание ... А най-малко пък забелязвам в какво им слага водата за поливане![]()
Кво значение има wtf
![]()
![]()
Имаме десетина. Не знам имената на всичките.Алое, кактус, палма... и другите не ги знам. Поливаме ги с шише.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Имаме цверя, но не им знам имената.Баща ми се грижи за тях.Водата държи в 2 литрово шише от газирано.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз имам цветя и си се грижа за тях. Най-добре е да използваш голямо шише. Например от 2 литра и постоянно да го държиш пълно. Като полееш цветята пак го пълни и така го оставяй, защото стайните цветя много по-добре понасят застоялата вода.
Аз имам ама не е хубаво през вечерта да спиш с цветя и то на отворен прозорец ... някъде го четох![]()
![]()
![]()
Искам да си имам цяла оранжерия ако можевкъщи имаме доста цветя .Поливаме ги или с кана с току-що напълнена вода или слагаме едно шише с вода за да престоява и с него ги поливаме
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
има некви храсти у нас ама майка ми се знаимава с тех
един ден с един приятел решихме да ги поливахме и набарахме няква добавка за повече цвет ли нз кво и го исипахме цялото в 3-4 цветя
след няколко дни увехнаха и майка ми щеше да ме заколя
после прочетох опаковката и то треблаво 1 капачка от тва да се разреди в нз си колко литра вода ... ама аз съм си прост от къде да знам![]()
![]()
![]()
Имаме супер много цветя.. но не са в моята стая!Трябва да питам майка си и ще ви кажа какви са![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!