- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ми обърне внимание?
Hi na 11 sum i iskam malko pomosht.Mnogo go haresvam no toj napravo ne me vijda.kak da go nakaram da me vidi i haresa (moje bi).
Нарушена т.1 и т.7
moderated by oth_fenka
Какво прави темата ти в раздел Секс? Да не би да си решила и ти да се 'прое*еш' на 11? .. Пу.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
oburkah razdela golqm sum shemet
kato go vidi6 nqkade i po4va6 da kre6ti6: " ehoo q pogledni nasam ,eho - da to4no ti ela nasam!!" i 10000000% 6te te vidi![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
samo da kaja v 5 klas sum.i opredeleno znam 4e mom4etata su6testvuvat![]()
да и ся кат същесвуват, трябва да разберат, че и ти съществуваш тъй ли ?Първоначално написано от sweetteen girl
![]()
Определенно модераторите си знаят работата...Първоначално написано от sweetteen girl
щПървоначално написано от BloodyNight
Не,направо като от рингтона...Ехо,ехо тък съм аз съм твоята свялячка(телефон) Вдигни ги(вдигни ме) ....
пффф![]()
emi prosledi go kato izlezne ot tqh hodi sled nego no gledai da si po blizo i se spuni i toi 6te doide da ti pomogne shte te zavede u tqh 6te se pogriji za teb posle 6te zapo4nete da si pi6ete po skype zapo4ni ot tova 4e mu blagodarish 4e ti e pomognal i taka vseki den malko po malko i nakraq mu kaji 4e go obichash 6te si stanete gadjeta sled vreme(3-4 godini 6te pravite seks za6toto sea si mn malka) posle kato porasnete 6te se ojenite 6te si imate deca vnuci pra vnuci i poisle ediniq 6te umre a posle i drugiq. Poslu6aime rqdko davam takiva cenni saveti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
рда е най добрия съветПървоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
П-хахах моми4е стегни се бе!!На 11 си все пак..на тез години ако някои ти каже се гръмнеш ...ще се съгласиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Купи му куче водач, че да те вижда....
купи му микроскопПървоначално написано от sweetteen girl
![]()
По-добре да е ''вдигни ГО''Първоначално написано от CocainCocktail
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Стани на 12.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Az sam 5 klas i haresvam edin 7klas i se 4udq sa6to kak da go nakaram da mi obarni vnimanie zatva molq vi nedavaiite tapi saveti
5ти клас и 7ми клас, не ви ли е малко голяма разликата? по принцип 2 години е нормално, обаче пооо-нататък, ако ме разбираш.![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Като пораснеш обаче, няма да можеш да живееш детство. Съветвам те по-добре да не обръщаш все още внимание на такива неща... То и аз съм бил горе-долу същия, ама не съм виновен... little-bad-girl, теб те съветвам, ако не можеш да правиш нещо както трябва, не прави забележки на другите, заради това, че и те не могат..И да, заяждам се заради 2 пропуснати запетаи в изречението ти, кво да се прави...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd