- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Теми на разговор
Запознах се с едно супер яко момче преди време,всичко вървеше добре,разменихме си телефони и скайпове,но после аз заминах за няколко седмици в чужбина.От както се върнах си пишем от време на време,но като че ли нямаме много общи теми на разговор(поне по скайп),а аз мн го харесвам...Някакви идеи?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
.....Ебати тъпите въпроси....ми вие кат не се познаате толко дооре кфи общи теми...въпреки че не зависи мн оттова ама сиг просто няма такива общи теми и явно не си пасвате
Ем утре 4 на НДК, да ти монтирам микрофонче и слушалка, та да ви слушам разговора и да ти казвам какво да му казваш....![]()
Иначе най-лесни са разговорите, когато се запознавате, после темите се изчерпват, говорете за музика, спорт, сподели му какви са ти интересите, питай го за неговите и такива неща... сещай се малко, главата не е само за правене на свирки, както беше казал някой от форума
Глобалното затопляне... Президента и начина му на оправление... Минист1р председателя и Европейският с1юз... Тихия океан и рибите в него...
Ммм май нещата са се изтъркали още преди началото.
А защо не се виждате, а общувате само по скайпа? Ако имате възможност да се виждате - давай, защото по скайпа няма как да станат нещата.
Теми на разговори има много, зависи от вашите интереси - разбери неговите, ако все още не си го направила.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.