.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    Los Angeles
    Олвееееееее майко леле и моитта бабуина мн ме дразни хахаха постоянно ааааааа качва се при мене в моита стая седне почва да ме разпитва и аз испадам в нервна криза
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

ООО ужаснa е! Държи се с мен сякаш съм на 5-6 годинки, и пред приятелките ми! "ууу на баба, имаш ли си гадженце баби" "колко 6-тички имаш" "ти вече що не идваш у нас?" еми как да ходя като не спира, тя е като радио, само като спи мълчи! Бабите са УЖАСНИ!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз игнорирам и баба, и дядо, и наще също. На моменти такива глупости ръсят, че ми иде да застрелям всички. О.о Ама то тва е нормално, нали сме тинейджъри.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Обичам си ги аз бабите Обаче едната май се изживяваше като моя втора майка. Веднъж й казах, че мога да се грижа за себе си и тя престана да ми дава акъли. Като цяло и двечките са 6 от тотото
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Ами то всички баби са такива! Живеят си в тяхните времена Има два варианта-не я слушай изобщо като ти говори,другия е да и се скараш и повече няма да те занимава
    Better DeaD,Than In Love ...

Цитирай Първоначално написано от ScaRLett*
    Ами то всички баби са такива! Живеят си в тяхните времена Има два варианта-не я слушай изобщо като ти говори,другия е да и се скараш и повече няма да те занимава
    Втория вариант няма да подейства, вярвай ми... Личен опит

Град
    във филма ..
    Хубаво че не е като мойта .. само ме кара да ям

Who's next!

Град
    ВаРнАаАа
    Хи-хи мойта баба пък е много пекана и много си я обиам!Обаче имам фр чиято баба живееше у тях и трябваше непрекъснато да и слугува..беше мн гадно аз съм и на гости и баба и се провиква "Христалинаа,ела тукааа,бабеее" Беше напаст ,а мойта фр мн я мразеше ама тя жената почина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си