- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- баба ми ме нерви
Олвееееееее майко леле и моитта бабуина мн ме дразни хахаха постоянно ааааааа качва се при мене в моита стая седне почва да ме разпитва и аз испадам в нервна криза![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
ООО ужаснa е! Държи се с мен сякаш съм на 5-6 годинки, и пред приятелките ми! "ууу на баба, имаш ли си гадженце баби" "колко 6-тички имаш" "ти вече що не идваш у нас?" еми как да ходя като не спира, тя е като радио, само като спи мълчи! Бабите са УЖАСНИ!
Аз игнорирам и баба, и дядо, и наще също. На моменти такива глупости ръсят, че ми иде да застрелям всички. О.о Ама то тва е нормално, нали сме тинейджъри.![]()
Обичам си ги аз бабите![]()
Обаче едната май се изживяваше като моя втора майка. Веднъж й казах, че мога да се грижа за себе си и тя престана да ми дава акъли. Като цяло и двечките са 6 от тотото
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ами то всички баби са такива! Живеят си в тяхните времена![]()
Има два варианта-не я слушай изобщо като ти говори,другия е да и се скараш и повече няма да те занимава
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Втория вариант няма да подейства, вярвай ми... Личен опитПървоначално написано от ScaRLett*
![]()
Хубаво че не е като мойта .. само ме кара да ям![]()
Who's next!
Хи-хи![]()
![]()
![]()
мойта баба пък е много пекана и много си я обиам!Обаче имам фр чиято баба живееше у тях и трябваше непрекъснато да и слугува..беше мн гадно аз съм и на гости и баба и се провиква "Христалинаа,ела тукааа,бабеее"
Беше напаст ,а мойта фр мн я мразеше ама тя жената почина...