Vijte sega znam 4e e malko typa temata mi no nemoga sama da si pomogna zatova iskam malko saveti ot vas i taka !
s Priqtelqt mi se zapoznah predi 2 godini imashe si seriozna priqtelka horeha 2 godini i neshto... no vryzkata im ne varveshe i se razdeliha tam poradi tehni pre4ini ne sam se mesila i t.n... edin den si pisahme v skype i razbrah 4e toi me haresva i bqh mnogo shtastliva zashtoto i az no me beshe strah da spodelq za da ne byda otblysnata izlizahme 1 mesec kato priqteli vodeshe me s negovi priqteli na piknici plaj tva onova... i nai mnogo me pregryshtashe... i izvednyj toi sprq da mi pishe diga gsm-a i pishe bqh mnogo naranena... predi 2 meseca v zavedenieto koeto hodeh go vidqh otidoh pri nego i toi mnogo se zaradva... vidqh 4e o4ite mu blesnaha toi me izvika az mu kazah 4e po kysno 6te otida pri nego no ne otidoh i az ne znam zashto... pribrah se v nas toi mi beshe napisal golqm roman 4e super mnogo se e zaradval i 4e mnogo se izvinqva napravil e vsi4ko tova zashtoto da ne me narani ne e bil gotov za nova vryzka a super mnogo bil me haresval i reshil 4e ako ne spre kontaktite 4e 6te byda naranena... i sega sled kato e gotov za vryzka... mi pisheshe.. izlizahme na plaj tva onova vsi4ko e pove4e ot hubavo az zaminah na po4ivka za 5 dena s roditelite mi vyrnah se predi 3 dena i toi mi pisa i tam kato bqhme poddyrjahme vryzka sega ne mu zvynq samo mu pisha toi ne mi otgovarq... pisa mi snoshti kato stana da mu pisha ... stanah pisah no ostanah bez otgovor sarceto mi e razbito obi4am go naistina ne znam kakvo da mu pisha 4e razbera dali iska da e s men ili ne pone da znam otgovora a ne da se izmy4vam... mislq da iz4akam kraq na taq ve4er i ako ne me potarsi da mu napisha dosta tejki sms... v koito da se zamisli malko...