- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от разбиране или какво ?
Izpadali li ste v situaciq v koqto ne moje da spodelite na nikoi?Ne zashtoto nqma na koi , a zashtoto se opasqvate che nqma da vi razberat tochno..vse pak nikoi ne moje da nadnikni v dushata na chovek, za da vidi kakvo mu e i ot kakvo ima nujda.Nie sami bi trqbvalo da znaem koe e nai -dobroto za nas no mnogo pyti sme zaslepeni i ne vzimame nai-pravilnite resheniq.I kogato imate nujda da spodelite s nqkoi prosto, ne da tyrsite syveti da poluchite samo napadki ot sorta "ne ne trqbva taka " , "ama kak luda li si kak pozvolqvash" .Predpochitam da si govorq ei taka s vas ot forumite zashtoto ot tolkos mnogo hora vse ima shodni problemi pomejdu ni...
еми...незн,ли4но аз винаги казвам на мойте пр квото ме притеснява,но понякога ми е гадно щото....например харесвам мн някое мом4е,те са на мнение 4е е пълен идиот и не ме заслужава.оба4е аз имам нужда от някой,който както мен е влюбен в неподходящия и може да ме разбере а не само да ме упреква
I can't stop myself from loving you <3
imenno.. da kazvat che priqtelite ni mislqt dobroto no samo povyrhnostno si davat mnenieto .. moje bi i nie v tqhnite ochi kogato kajem neshtu i si mislqt che ne gi razbirame..Първоначално написано от cinderella_gugutka
Сама си решавам проблемите, някой път споделям с приятели но за съвсем дребни неща. Ама в общи линии сама си се справям с това което ме мъчи , не мисля че ще ме разберат , щото аз по принцип малко по различно си разсъждавам, пък и не се знае кога приятелите ще ти забият нож в гърба ... тей че ...
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
AMi az sam izpadala v podobna situaciq... i prosto e nqmalo na kogo da spedelq za problema si... v takiva slu4aise sa napraveni tezi saitove... za da moje da si spodelqme... a ne da si kazvame kakvo ne trqbva i kakvo trqbva... a prosto da si spodeli6 problema i da se po4ustva6 po spokoino i po dobre... i si prava naistina moje da se nameri 4ovek koito e imal tozi problem ... ili go ima v momenta.
Drugoto ne6to koeto bi bilo vazmojno e prosto da ima6 problem s horata koito ob6tuva6... t.k. e mnogo vajno da si nameri6 priqteli koito da ne te uprekvat za tova koeto pravi6 a prosto da te podkrepqt v vseki edin moment. Da si kazvat mnenieto ... no ne i da ti kazvat... "Ama ti sega tova za kakvo go napravi " Prosto sam sigurna 4e moje da si nameri6 hora s kotio da moje da spodelq6 si4ko ... Mnogo e vajno da ima6 takiva priqteli, prosto 6te se 4uvstva6 po spokoina v vseki edin moment kogato ane6to ti se slu4i .. i 6te ima na kogo da razkaje6... POmisli i nad tova.
Ti si tazi koqto naistina trqbva da se poznava... i sama da realizira6 situaciqta si . POmisli koe e nai dobre za teb i Vzemi pravilnoto re6enie.
Tova e moeto mNenenie. Uspeh da ne ti se slu4va 4esto tova
. Bye
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Ами според мен те просто дават съвети как ТЕ биха постъпили, ако са в твоето положение, различни хора, различни виждания, за тебе едно нещо е нормално, за други не.![]()
mersi za mneniqta![]()