- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
ъъм кажете някой хубав молив не се стискам изобщо но наистина да е много мек бях си купила един дав уж правят хубави продукти той се оказа пълен боклук таа казвайте![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
моя е на Golden Rose ...и го ползвам доста дълго и съм мн доволна....ддз молив като всеки др
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Na Imapala molivite sa super qki!Mn sa meki!!Az takav izpolzvam i sam mnogo dovolna ot nego!Polzvam go ot mnogo vreme!!
Моят молив е на "Miss Claire" - мек е, слага много.
Аз не съм ползвала моливи за очи,но щом искаш мек,чувала съм много добри отзиви за тези на Буржоа/Buorjois.![]()
naistina sa mnogo qkiПървоначално написано от Cvetito53
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
мхм дуре мерси много ..![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Моливите на Ейвън лично според мен не са от най-хубавите.На Импала са хубави, но меки. Затова ти препоръчвам на Golden Rose![]()
Аз ползвам на Avon и съм си доволна от него ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Дам, за тези на Bourjois и аз съм чела много положителни отзиви, но при мен лично този молив Khol and contour (не зная дали се пише точно така) ми се размазва след 1 час .. иначе мнооого мек, много лесно се нанася и не дразни окото, но .. се размазва.
за това си карам както казах по-горе с Импала, чувала съм, че Бруклинския също бил хубав, но не съм го ползвала.![]()
Flor Mar - Много е мек, плюс това е и водоустойчивИли Brooklin (не знам дали така се пише) - той също е мек. А на Golden Rose аз изобщо не съм доволна
![]()
Stranno zashto maika mi i bqha podarili moliv na Impala i ne pisheshe, v smisal ne beshe dostatachno mek i ne beshe nasiten. Preporychvam ti na Brooklyn moliva.Първоначално написано от Cvetito53
Не съм го пробвала,както казах само съм чела отзиви за него.Първоначално написано от taamara
![]()
За този бруклинския и тези на импала също съм чела много добри отзиви,но понеже авторката каза,че не се стискареших да пиша за нещо по-скъпичко.
Но си е друго,когато човек споделя мнение от личен опит.![]()
![]()
Na Imapala 4erniq moliv az izpolzvam,nz dali sa hubavi i v drugite cvetove!No to si e idividualno spored o4ite na 4ovek!Na men tozi na Imapala ne mi se razmazva mn vreme no moite frd koito imat cvetli o4i sa6tiqt moliv im se razmazva nqma i sled 1 4as!!!No az li4no si go haresvam mnogo!!!![]()
Имам на Буржоа и не съм доволна!!Първоначално написано от nefes
![]()
Ооо, Импала, толкова време само него използвам, даже съм заспивала с молив на очите и не се се размазвал...много, много готин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1!taamara написа:
Ооо, Импала, толкова време само него използвам, даже съм заспивала с молив на очите и не се се размазвал...много, много готин![]()
![]()
Преди имах един на импала и ми се стори пълен боклук..Все още не съм намерила хубав и траен молив..
![]()
imam go tozi moliv i oprede;eno ne mi se razmazva... no nz se pak si4ki sme razli4ni...Първоначално написано от taamara
![]()
аз ползвам на Avon и съм мн доволна![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
1.Тя иска да е МНОГО МЕКПървоначално написано от oth_fenka
2.На Golden Rose също са меки!!!Аз лично използвам молив на тази марка и то точно защото са меки![]()
На Brooklyn e добър,мек е и лесно се нанася.Импала не съм пробвала,но от толкова хвалби се навих да си взема и аз да го изпробвам.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Аз съм сменяла доста моливи ... Значи бих ти препоръчала на Бруклин и на Импала - той е водоустоичив и е просто перфе, супер наситен и мек е.. Наистина много го харесвам! ... Както съм излезнала от нас, така съм се прибрала, даже 1 или 2 пъти съм заспивала с него, на сутринта не беше размазан ... А и очите ми не бяха червени, а с други моливи бяха като доматако заспя ...
А и е ефтин - 2 и 50, а молива е просто перфе, аз съм ревала и след това беше напълно непокътнат!!!
Друг, от които съм доволна е на Лореал, пак е наситен, но не е мек и не е водоустоичив, демек дори на жегите се разтича... а и е по скъп...
Така, че зимай Импала и не му мисли ... Единственото е, че се заоря със остренето му, много шибано се остри подяволите!![]()