.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

Молив за очи

ъъм кажете някой хубав молив не се стискам изобщо но наистина да е много мек бях си купила един дав уж правят хубави продукти той се оказа пълен боклук таа казвайте
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен Аватара на taamara
    Импалския

моя е на Golden Rose ...и го ползвам доста дълго и съм мн доволна....ддз молив като всеки др
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Na Imapala molivite sa super qki!Mn sa meki!!Az takav izpolzvam i sam mnogo dovolna ot nego!Polzvam go ot mnogo vreme!!

na avon sa hubavi molivite - meki sa

Моят молив е на "Miss Claire" - мек е, слага много.

Аз не съм ползвала моливи за очи,но щом искаш мек,чувала съм много добри отзиви за тези на Буржоа/Buorjois.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Na Imapala molivite sa super qki!Mn sa meki!!Az takav izpolzvam i sam mnogo dovolna ot nego!Polzvam go ot mnogo vreme!!
    naistina sa mnogo qki
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    мхм дуре мерси много ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Моливите на Ейвън лично според мен не са от най-хубавите.На Импала са хубави, но меки. Затова ти препоръчвам на Golden Rose

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз ползвам на Avon и съм си доволна от него ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Дам, за тези на Bourjois и аз съм чела много положителни отзиви, но при мен лично този молив Khol and contour (не зная дали се пише точно така) ми се размазва след 1 час .. иначе мнооого мек, много лесно се нанася и не дразни окото, но .. се размазва.
    за това си карам както казах по-горе с Импала, чувала съм, че Бруклинския също бил хубав, но не съм го ползвала.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Flor Mar - Много е мек, плюс това е и водоустойчив Или Brooklin (не знам дали така се пише) - той също е мек. А на Golden Rose аз изобщо не съм доволна

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Stranno zashto maika mi i bqha podarili moliv na Impala i ne pisheshe, v smisal ne beshe dostatachno mek i ne beshe nasiten. Preporychvam ti na Brooklyn moliva.

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Дам, за тези на Bourjois и аз съм чела много положителни отзиви, но при мен лично този молив Khol and contour (не зная дали се пише точно така) ми се размазва след 1 час .. иначе мнооого мек, много лесно се нанася и не дразни окото, но .. се размазва.
    за това си карам както казах по-горе с Импала, чувала съм, че Бруклинския също бил хубав, но не съм го ползвала.
    Не съм го пробвала,както казах само съм чела отзиви за него.
    За този бруклинския и тези на импала също съм чела много добри отзиви,но понеже авторката каза,че не се стиска реших да пиша за нещо по-скъпичко.
    Но си е друго,когато човек споделя мнение от личен опит.

Na Imapala 4erniq moliv az izpolzvam,nz dali sa hubavi i v drugite cvetove!No to si e idividualno spored o4ite na 4ovek!Na men tozi na Imapala ne mi se razmazva mn vreme no moite frd koito imat cvetli o4i sa6tiqt moliv im se razmazva nqma i sled 1 4as!!!No az li4no si go haresvam mnogo!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nefes
    Аз не съм ползвала моливи за очи,но щом искаш мек,чувала съм много добри отзиви за тези на Буржоа/Buorjois.
    Имам на Буржоа и не съм доволна!!

Ооо, Импала, толкова време само него използвам, даже съм заспивала с молив на очите и не се се размазвал...много, много готин

taamara написа:

Ооо, Импала, толкова време само него използвам, даже съм заспивала с молив на очите и не се се размазвал...много, много готин
    +1!

Голям фен
    Преди имах един на импала и ми се стори пълен боклук.. Все още не съм намерила хубав и траен молив..

Цитирай Първоначално написано от taamara
    imam go tozi moliv i oprede;eno ne mi se razmazva... no nz se pak si4ki sme razli4ni...

аз ползвам на Avon и съм мн доволна
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Моливите на Ейвън лично според мен не са от най-хубавите.На Импала са хубави, но меки. Затова ти препоръчвам на Golden Rose
    1.Тя иска да е МНОГО МЕК
    2.На Golden Rose също са меки!!!Аз лично използвам молив на тази марка и то точно защото са меки

Град
    Sofia
    На Brooklyn e добър,мек е и лесно се нанася.Импала не съм пробвала,но от толкова хвалби се навих да си взема и аз да го изпробвам.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Аз съм сменяла доста моливи ... Значи бих ти препоръчала на Бруклин и на Импала - той е водоустоичив и е просто перфе, супер наситен и мек е.. Наистина много го харесвам! ... Както съм излезнала от нас, така съм се прибрала, даже 1 или 2 пъти съм заспивала с него, на сутринта не беше размазан ... А и очите ми не бяха червени, а с други моливи бяха като домат ако заспя ...
    А и е ефтин - 2 и 50, а молива е просто перфе, аз съм ревала и след това беше напълно непокътнат!!!
    Друг, от които съм доволна е на Лореал, пак е наситен, но не е мек и не е водоустоичив, демек дори на жегите се разтича... а и е по скъп...
    Така, че зимай Импала и не му мисли ... Единственото е, че се заоря със остренето му, много шибано се остри подяволите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си