- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
i az sam s nego i naistina se razmazva sled 1 4as ama e mn mekПървоначално написано от taamara
Ами моя е на Avon и е мек и лесно се мие и суперско...Много му се кефя.Но мисля да си взимам нов,че почва да свършва и май ще си взема Импала.Иначе това ми е втория молив и не мога да ти препоръчам молив,но успех![]()
![]()
един от най-добрия е на Brooklin![]()
![]()
мн мек и хубав
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
На Impala в действителност са най-добрите.Някои казват,че въобще не пишели,но не е вярно.Аз лично си ги разписвам на капачката и пишат перфектно.Освен всичко друго са и водоустойчиви и не се размазват.
Brooklin пише много меко и много черно,но ужасно много се размазва.
Golden Rose са боклуци и се размазват.Но някои ги предпочитат...незнайно защо...
Имам един на Trendy - и той страшно хубаво пише,но се размазва зверски много.
И на Avon имам онзи с четчицата отзад.Хубаво пише,размазва се сравнително малко,но не знам дали в каталозите все още го има.
Impala - та си е най-добре.Имам 100 молива в нас,но използвам само него и само от него си купувам.![]()
Оо,аз си купих и острилка на Impala. Чак ми е кеф да го остря.Първоначално написано от black_wish
![]()
Хммм странноПървоначално написано от Goddes`
Използвам молив на Golden Rose от няколко години и до сега нито веднъж не се е размазвал ...
![]()
Ооо, и аз трябва да си взема и острилката на Импалааз го остря с обикновена
, но става странно ..
![]()
Имала съм и на Miss Claire Golden Rose Impala и не съм доволна,хора. Какво ги хвалите толкова нз.![]()
mi az si izpolzvam Impalasuper si e molivcheto...ama mn skapano se ostri.
..mrazq da go ostrq...ama fo da sa prai
![]()
Nz kakuv da si vzeme6 ,no sus sigurnost ne si vzemai na Golden rose! Otvratitelni sa!Az imah edin takuv,mn se maje,prekaleno mek..abe mn zle..samo 2-3 puti sum si slagala ot nego pove4e ne povtorih![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Хм, не видях вчера, така ли било...Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
дали ще ги има в "Елитис" ?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
За кой питаш? Повечето от моливите,които ти препоръчаха,ги има във всяка обикновена козметика...Първоначално написано от f3nkata__
мии ще пробвам импала ..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
na impala adski mek e![]()
Ми,да.Има го в повечето козметики.Първоначално написано от f3nkata__
2.50 е мисля.
На Боржоа са хубави,но ако искаш да не се размазва аз съм доволна от тези на Seventeen много е мек и е водоустойчив.![]()
Impala Forever!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Много хвалите Импала-та... Май и аз ще си взема![]()
Аз пък попаднах на много скапан на Бруклин... Разтича се страшно гадно... Пък една приятелка и сестра ми също са с такъв и при тях не се разтичаЧувствам се прецакана...
аз в момента ползвам на Flor Mar (като ползвам де)-мек е и е мн хубав
на AVON са меки също,но те се разтичат по-лесно
моя е някаква невзрачна марка но пък е чудесен а и аз го използвам мн малко...просто не ми отива(Elegance) уж бил Made in Germany
И аз съм с Импала
Аз имам някакъв flormar и.. не съм особено доволна. :Д
What you give is what you get!