- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпвам?
Здравейте.
Ходя с едно момче от 2 седмици и малко отгоре.Проблема е там, че преди да тръгнем много исках да съм с него, а сега..няма никаква тръпка.Но пък си прекарвам много добре времето с него.. смисъл хубаво ми е, когато сме заедно..но не е онова чувство, когато си с някой, когото желаеш много..(Казвам го,защото съм го изпитвала и знам какво е..) Е, дали не е правилно да седя още с него..може би така го залъгвам и него, и себе си?
Още нещо - преди малко ми каза, че мисли, че започва да изпитва нещо по-силно от едното привличанеЩом за момента нямам намерение да късам с него, ако остана и нещата се задълбочат, дали няма да е по-зле за него?Дали не е по-добре сега да скъсаме?
Е,благодаря Ви за отделеното време![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Браво,един човек,който да не мисли
само за себе си.
Внимателно прецени!-
това е моят съвет.
Успех.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Пусни птичето от клетката,преди да си му подрязала крилцата.
Според мен щом ти е приятно с тва момче и си прекарвате добре мисля,че е по-добре да останеш с него въпреки че не изпитваш силни чувства.Ако го зарежеш ще го нараниш.Не мисля че го залъгваш,просто не му давай напразни надежди за в бъдеще :P
Е, ние от къде да знаеме дали след време ще заизпитваш по-силни чувства към него
или дали ще е правилно сега да го зарежеш......
Разбирам, че си объркана, обаче тука имаш два възможни избора - каквото и да направиш или каквото и да решиш да направиш, никога не може да знаеш какво ще последва за в бъдеще.
....
+1Първоначално написано от cherinka
cherinka, не съм Ви питала дали ще го заобичам за вбъдеще..На мен ми е пределно ясно, че нито Вие, нито аз можем да отговорим на такъв тип въпроси![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
оо кофти ... преди бех същата обаче сега се оправих
ми по добре скъасйте щото псоле нещатата ще станат по сериозни и наистина може да го нараниш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Та по въпроса може би ви е писано да сте фр,щом си прекарвате яко
Щом тръпката е изчезнала, значи няма смисъл да продължавате да бъдете заедно, НО ако е просто, защото си свикнала с него и с мисълта, че знаеш, че е с теб да ти е омръзнал, като го оставиш ще започне да ти липсва и ще настане кофти положение. Аз лично винаги преценявам как точно ще се почувствам след като оставя някого и до сега не съм грешал. Ако не си сигурна по добре му кажи още от сега. Кажи му, че не си подходящата за него и че ще се надяваш да намери някой, с когото да бъде истински щастлив
За кого говориш?Първоначално написано от Тогаз че и ся