.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    с0фия

Re: Две гледни точки.

ееебаси мн оплетена история

ми остави го после ще заебе оная и ще намери друга и т.н.
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Абе вие как четете...първото и последното изречение ли?
    A qui

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Чакай малко сега! Първо казваш, че сте правили секс, а накрая казваш, че не си му позволила и да те целуне дори. Противоречиш си! Според мен всичко това е пълна измислица!
    Ох, бе, хора, повтаряте се вече.
    Имах предвид, че когато имахме нещо общо с него - това беше преди 5 месеца, а сега докато бехме на море не му позволих да ме докосва дори и по главата, косата, ръката.. 2-3 пъти понече и аз го отблъснах и той спря повече да напира...
    Също исках да кажа, че не си заслужава да си позволява да се забавлява с мен докато е с онази. Прекалено на тарикатски го раздава, а трябва некой малко да го стегне.... щеше да изглеждам още по-смешна ако бях писала тема "Обиам го, той е с друга, а аз се наебах с него, помогнете ми да си го върна, искам го за мен" ........

А и нема как да е измислица, защото няма да седна да се занимавам 2-3 часа да пиша някакви такива супер дълги и объркващи теми, постове и изречения, и да се опитвам да се бъзикам по тоя глупав начин с вас....... измислица, неизмислица - всеки си има по едно такова в живота си. на тузаро ако вярвате - питайте него.. ще намери начин да ви потвърди всичко...
    Еми не пиши толкова объркано тогава, за да няма обяснения от твоя страна, после.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Чакай малко сега! Първо казваш, че сте правили секс, а накрая казваш, че не си му позволила и да те целуне дори. Противоречиш си! Според мен всичко това е пълна измислица!
    Ох, бе, хора, повтаряте се вече.
    Имах предвид, че когато имахме нещо общо с него - това беше преди 5 месеца, а сега докато бехме на море не му позволих да ме докосва дори и по главата, косата, ръката.. 2-3 пъти понече и аз го отблъснах и той спря повече да напира...
    Също исках да кажа, че не си заслужава да си позволява да се забавлява с мен докато е с онази. Прекалено на тарикатски го раздава, а трябва некой малко да го стегне.... щеше да изглеждам още по-смешна ако бях писала тема "Обиам го, той е с друга, а аз се наебах с него, помогнете ми да си го върна, искам го за мен" ........

А и нема как да е измислица, защото няма да седна да се занимавам 2-3 часа да пиша някакви такива супер дълги и объркващи теми, постове и изречения, и да се опитвам да се бъзикам по тоя глупав начин с вас....... измислица, неизмислица - всеки си има по едно такова в живота си. на тузаро ако вярвате - питайте него.. ще намери начин да ви потвърди всичко...
    Еми не пиши толкова объркано тогава, за да няма обяснения от твоя страна, после.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си