.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на girl4eety

Подготовка за море

sled 2 dena zaminavam na more kakfa podgotovka mi e nujna-spored vas kade da se brasna i takia ne6ta kajete mi pls iskam da izgl po qko kato sam na plaja mom4eta da me gl pove4e kakvo traq da praa ? kfa podgotofka mi e nujna

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Ти сама не миожеш ли да се сетиш? Задаваш доста глупави въпроси...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ти сама не миожеш ли да се сетиш? Задаваш доста глупави въпроси...
    да на обичайните посмисли си 4е вместо по къси гащи4ки 6те ходи6 по плажа по "гащички" или по пра6ки
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Подготовка за море

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    sled 2 dena zaminavam na more kakfa podgotovka mi e nujna-spored vas kade da se brasna i takia ne6ta kajete mi pls iskam da izgl po qko kato sam na plaja mom4eta da me gl pove4e kakvo traq da praa ? kfa podgotofka mi e nujna

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    е ти пък каква подготовка искаш толкова...ми къде да се бръснеш-мишниците,триъгълника,крак ата задължително.аз не разбирам каква подготовка-д ате харесат или просто з аморето?просто за морето ако е не забравяй слънцезащитен лосион и се мажи по няколко пъти особено лицето!!!а пък как момчетата да те заглеждат..то всяко момиче това иска бъди по уверена.

П.П ако на плажа не ти обърне внимание никой спокойно то в дискотеката ще наваксаш

Cruel Intentions

Ъъ...където искаш се бръсни ама ако си обръснеш главата бас хващам че ще те гледат най-много
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Как така къде да се бръснеш?!Където се бръснеш винаги (няма да изреждам,защото вече ти отговориха).

П.П.Само не си приготвяй багажа последния ден щот е гадно Аз моя от сутринта го почнах и още не съм го оправила,а утре заминавам в 07:00 и няма да имам време (тази вечер май няма да се спи ако продължавам да вися пред РС-то вместо да си оправям багажа )

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

mi parvona4alno si kupi prezervativi mesto banski da ti e ot bikini si zemi s pra6ki i si ubrasni amazonkoata po tapo ot vaprosati ne mojah da go izmislq sr

Град
    L.A. \ Moscow
    абе ти ако си грозна никой няма те погледне, колкото и да се бръснеш!

а по темата, ест. че цялата се обезкосми, без главата мн ясно!
    Raise your fist!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Obezkosmi si podmishnicite, triygylnika, krakata i rycete, ako e nujno. A ako iskash tolkova da te zaglejdat momcheta, hodi bez gornishte.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си