- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хининова вода..проблем
здравейте на си4киам са с една фр обсъждахме кфо слагаме на косите си...и аз и казах 4е ползвам хининова вода за растежа но съм забелязала 4е няма голям ефект при нея се оказва съ6тото...но проблема е 4е и двете забелязваме едно и съ6то не6то...преди няколко месеца си подстригах бретона и тъй като ре6их след това да го пускам пак за да порасне по дълъг запо4нах да ползвам хининова вода...ве4е два месеца я ползвам а ефект никакъв...ии мисля 4е косата ми на дължина расте по бързо отколкото самия бретон...и мойта фр каза 4е от хининовата вода и на нея само на бретона едва ли не намалява растежа му...дали е възмойно това наистина? и аз донякъде см съгласна с нея за6тото преди да слагам водата бретона мн бързо ми растеше....сега едвам расте...плс кажете ми кфо да го права да порасне по бързо
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ами на всяка коса водата действа по-различен начин...Може да го забавя,но за първи път чувам,че намалява растежа.Не знам...Както казах на всеки влияе по-различен начин.Да порасне косата по-бързо е трудно.Четох някъде из форума за тривитаминол или нещо подобно - използва се за овцете,за да порасне козината им.Потърси,ще намериш.
![]()
![]()
дам знам го за тривитаминола и мисля да го пробвам дано има ефект мс се пакПървоначално написано от MissitY
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Глупости.Да няма ефект - може,но да забавя растежа - не.
+1 puk i taq voda izsu6ava kosataПървоначално написано от Goddes`
Що не спрете да си фантазирате и може и бретоните ви да пораснат ??![]()
И аз използвам хининова вода от горе-долу месец и косата ми стана по-здрава и по-дълга ..не мисля че забавя растежа..просто явно трябва да впръскваш в корените и да масажираш
Не виждам логиката косата ти да расте, а бритона - не, даже да се скъсява. Може би не слагаш достатъчно на бритона
![]()
+1!^blue_cat написа:
Не виждам логиката косата ти да расте, а бритона - не, даже да се скъсява . Може би не слагаш достатъчно на бритона
да се скъсява омгПървоначално написано от Cvetito53
![]()
иначе съм съгласна с казаното
не съм казала 4е се скъсява а просто расте мн по бавноПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
Внушаваш сиТо от мерак да ти порасне по-бързо бретона, какви ли не неща ти идват наум. Просто изкачай и сам ще си порасте. Ако смяташ, че няма ефект от водата, просто спри да я позлваш.
Едвяа ли. По-скоро може да няма ефекет. Аз използвам хининова вода и честно казано косата ми стана по-твърда (попринцип е адски мека) и по-здрава. (:
Аз пък съм чувала че от хининовата вода косата расте по-бързо но изтънява... Сестра ми ползва и не съм забелязала нито да е подобрила нито да е влошила състоянието на косата и... При всички случаи аз такива неща не бих ползвала. Колкото ти расте косата толкова.
И аз съм използвала Хининова вода и не останах доволна..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аз използвам стимулант за коса и хининова вода... и има ефект... И мисля че е невъзможно хининовата вода да забавя растежа :![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Не ми се вярва да ти забавя растежа на косата.Аз вече от няколко месеца ползвам хининова вода и съм доволна.Даже преди месец се подстригвах,но имам чувството,че косата ми пак порасна за отрицателно време.
при всеки е различно.но дори да не помага за растежа на косата,действа благопрятно.![]()
Руса кукличка
На мен ми помага за растежа и затова я ползвам.. При мен лично отрицателен ефект няма.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На мен пък от тая хининова вода почна да ми излиза червеникъв цвят на косата, може да е от хинина ...![]()
The way you walk, the rhythm when you’re dancing
Every inch of you spells out desire (desire)
You’re such a rush the rush is never ending, now
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
аз сам използвала и расте сравнително бързо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В монента ползвам хининова вода от около месец и половина два и съм доволнаКосата наистина ми порасна и то видимо,стана много мека,блестяща и красива
![]()