- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ще реагираш?
Ъм... идеята на темата е друга, ако приятеля ти каже, че му е по-приятно да е с приятелите, отколкото с тебеПървоначално написано от kiss_kris
![]()
спокойноПървоначално написано от InFaTuAtEd
ще ти мине![]()
Ще се почувствам много злеа пък за да ми каже такова нещо трябва или да не му пука за мен или да е доста несъобразителен
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Епа..брао.Кво от тва.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми бий му дуспата...да ходи с приятелите си !!![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
nqma da mi stani osobeno priqtno, no shte se opitam da go razbera malko ot malko vse pak v nqkoi momenti imame nujda da raztovarim bilo to da ostanim sami ili da izlezim s priqteli.
Като му е било по-хубаво без мене - айде марш...![]()
Левски завинаги!
Хааа...това много гадно е..честно казано не знам как ще постъпя![]()
няма да ми е особено приятно ама кво да направя
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
просто ще му кажа,4е щом си е прекарал деня по добре с приятели а не с мен,нека си стой с тях. аз за кво съм му като по-добре му е с приятелите? тва е мега гадно.трябва да е мн тъп за да го каже..
а между другото в4ера докато бях с приятеля ми си говорихме на тема близка до тая,и аз го питах "ако живеехме заедно , ве4ер пак ли щеше да излизаш всеки ден с приятелите си до 11 4аса или щеше да бъдеш с мен " и той ми каза " аз тогава въобще нямаше да излизам с тях - цялото време щеше да бъде за теб " при което ааз много се зарадвах да го 4уя![]()
![]()
Първоначално написано от pitan4icata
Заедн осме от 1г.и почти 4месеца,аз съм ан 17,а той е на почти 16
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Миии нещо от сорта ако искаш да се махна няа ти преча
Това не ми се е случвало , но ако се случи , ще го оставя да върви при тях. Където му е по- добре - там да стои. Няма да го държа насила при мен. Все някога ще се сети за мен, но тогава аз ще съм приятелки.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ако сме се скарали добре - може да иска да ми се зъби или т.н. Ама да седне и да каже "Здрасти, гадже, днеска бях с приятели много ми беше якичко без тебе" - тва е пълна простотия. Айде да сме се заговорили примерно.. абе не и пак звъчи тъпо - всеки знае, че човек понякога има нужда от приятелите си и му е по-добре само с тях амааааааааа тва да се каже е страшно грубо .. Па трай си било ти е добре тва не ти дава право да си груб ..
Как трябва да реагирам?Ще реагирам абсолютно нормално.След като е имала нужда да е с приятели, не виждам какъв е проблема.Ако започне да го прави редовно с цел да ме разкара и ми показва, че вече не ме иска и няма интерес - прав й път.
Ако сме се скарали добре - може да иска да ми се зъби или т.н. Ама да седне и да каже "Здрасти, гадже, днеска бях с приятели много ми беше якичко без тебе" - тва е пълна простотия. Айде да сме се заговорили примерно.. абе не и пак звъчи тъпо - всеки знае, че човек понякога има нужда от приятелите си и му е по-добре само с тях амааааааааа тва да се каже е страшно грубо .. Па трай си било ти е добре тва не ти дава право да си груб ..
ами определено няма да ми е приятно...
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
emi ne sam ot momi4etata koito pro6tavat mnoo mnoo.nz prosto mi e takav haraktera,ako mi go kaje 6e mu teglq edna balgarska i 6te mu kaja sled kat si prekarva vremeto po dobre s fr si a ne s men,da si ostane s fr-tata a az se 6e si namerq nqkoi,4e moje i po dobar ot nego...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.