.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ее като си имаш гадже означава че не трябва да излизаш с приятели ли ок ще си седя с него по 24 часа
    Ъм... идеята на темата е друга, ако приятеля ти каже, че му е по-приятно да е с приятелите, отколкото с тебе

Re: как ще реагираш?

Цитирай Първоначално написано от InFaTuAtEd
    Как ще реагирате и какво ще кажете,ако гаджето ви каже,че си е прекарало деня по-хубаво без вас,а е бил в компанията на приятели?
    спокойно
    ще ти мине

Ще се почувствам много зле а пък за да ми каже такова нещо трябва или да не му пука за мен или да е доста несъобразителен
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Епа..брао.Кво от тва.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми бий му дуспата...да ходи с приятелите си !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

nqma da mi stani osobeno priqtno, no shte se opitam da go razbera malko ot malko vse pak v nqkoi momenti imame nujda da raztovarim bilo to da ostanim sami ili da izlezim s priqteli.

Град
    София
    Като му е било по-хубаво без мене - айде марш...
    Левски завинаги!

Фен
    Град
    Казанлък
    Хааа...това много гадно е..честно казано не знам как ще постъпя

няма да ми е особено приятно ама кво да направя
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

просто ще му кажа,4е щом си е прекарал деня по добре с приятели а не с мен,нека си стой с тях. аз за кво съм му като по-добре му е с приятелите? тва е мега гадно.трябва да е мн тъп за да го каже..

а между другото в4ера докато бях с приятеля ми си говорихме на тема близка до тая,и аз го питах "ако живеехме заедно , ве4ер пак ли щеше да излизаш всеки ден с приятелите си до 11 4аса или щеше да бъдеш с мен " и той ми каза " аз тогава въобще нямаше да излизам с тях - цялото време щеше да бъде за теб " при което ааз много се зарадвах да го 4уя

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    sys sigurnost nqma se radvam,normalno bih priela ako si e prekaral dobre s priqtelite ,ama ako kaje ''bez teb'' ve4e 6a se zamislq ... ili ti podskazva 4e trq da opravite nqkoi ne6ta vyv vryzkata vi i ti go kazva z ada znaee6 i da se staree6 pove4e da si izkarvate dobre zaedno,ili si e namek 4e ve4e ne si mu interesna i si predpo4ita pr tva trq ti sama da useti6
    ina4e az sigurno 1-vo bih se obidila malko,i moje bi bih si izprosila sledva6tiq pat da ida s nego i pr da vida koe mu e po qkoto

ako ne smqta6 4e tva zastra6qva vryzkata vi nqma kvo da se pritesnqva6 ostavigo si izkarva dobre

ama pyk postavi se na negovo mqsto.. ti ne si li izkarva6 po qko s tvoite priqteli ...? tva ne zna4i 4e s teb ne mu e dobre... prosto s pr e mn po zabavno i nai ve4e svobodno

ot kolko vreme ste zaedno i na kolko ste.. 4e mi stana interesno

Заедн осме от 1г.и почти 4месеца,аз съм ан 17,а той е на почти 16
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Миии нещо от сорта ако искаш да се махна няа ти преча

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Това не ми се е случвало , но ако се случи , ще го оставя да върви при тях. Където му е по- добре - там да стои. Няма да го държа насила при мен. Все някога ще се сети за мен, но тогава аз ще съм приятелки.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

ще го убия

Град
    The Land Of The Doomed
    Ако сме се скарали добре - може да иска да ми се зъби или т.н. Ама да седне и да каже "Здрасти, гадже, днеска бях с приятели много ми беше якичко без тебе" - тва е пълна простотия. Айде да сме се заговорили примерно.. абе не и пак звъчи тъпо - всеки знае, че човек понякога има нужда от приятелите си и му е по-добре само с тях амааааааааа тва да се каже е страшно грубо .. Па трай си било ти е добре тва не ти дава право да си груб ..

Как трябва да реагирам?Ще реагирам абсолютно нормално.След като е имала нужда да е с приятели, не виждам какъв е проблема.Ако започне да го прави редовно с цел да ме разкара и ми показва, че вече не ме иска и няма интерес - прав й път.

Град
    The Land Of The Doomed
    Ако сме се скарали добре - може да иска да ми се зъби или т.н. Ама да седне и да каже "Здрасти, гадже, днеска бях с приятели много ми беше якичко без тебе" - тва е пълна простотия. Айде да сме се заговорили примерно.. абе не и пак звъчи тъпо - всеки знае, че човек понякога има нужда от приятелите си и му е по-добре само с тях амааааааааа тва да се каже е страшно грубо .. Па трай си било ти е добре тва не ти дава право да си груб ..

ами определено няма да ми е приятно...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

emi ne sam ot momi4etata koito pro6tavat mnoo mnoo.nz prosto mi e takav haraktera,ako mi go kaje 6e mu teglq edna balgarska i 6te mu kaja sled kat si prekarva vremeto po dobre s fr si a ne s men,da si ostane s fr-tata a az se 6e si namerq nqkoi,4e moje i po dobar ot nego...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си