- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- БАба ми е велика!
Моята баба е много готина! Напива се всяка вечер, има любовник (дядо е починал)! Редовно ми дава големи суми пари (и на мне, че и на сестра ми безсрамницата)! Има няколко апартамента и казва, че всичките ще ги остави на мене когато умре (което ще е скоро от пукница)!
Казва ми да си живея живота както искам, и да не давам обяснения на никого! Подкрепя ме във всичко!
Когато бяхме малки със сестра ми ходихме с колата на Витоша, а сега когато се скараме с наште можем да отидем у тях!
Била е съдебен лекар и въпреки, че е пенсионирана познава всички в съдебна медицина и два пъти като и поисках ме води да видя труп. Първия път беше някакъв изгорял при катастрофа и само се отвратих, а вторият беше някаква млада жена чиито тяло беше започнало да се разлага. Сестра ми също искаше да дойде, но баба не я довете понеже е ЕМО и ни достраша дане започне да мисли за самоубийство!
Та моята баба е велика и много я харесваме със сестра ми!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Мани майтап, мойта е същатаСамо дето е акушерка и не ме води при трупове.
Ама не разбрах какво те тревожи ?
Ако бях на баба ти и израждах циганки определено щеше да има малки трупчета!!!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
Не се оплаквам, хваля се!
Ахах тъпак( Веселяк де, обърках думата
)
Точно така, смърт за циганите от бебета![]()
Хаха, ей на тва му викам аз модерна баба![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според логиката ако в този контекс аз съм тъпак, то ти си мангал!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Важи ли?
Защо всеки, който не е съгласен с теб трябва да го обиждаш?! В случая ще се въздържа от епитети, но наистина форума е за съвети, проблеми или искаш да споделиш някаква мъка. Но да го удряш на хвалба и да се превръщаш във фукльо... Малко е странно. И да ти кажа... Моята баба също ми е говорила за наследство и т.н., но мен това особено не ме блазни. Важното за мен е тя да е жива и здрава и най-вече да усеща някаква топлота от роднините си. Ти направо ме удивляваш с какво пренебрежение говориш за смъртта й... Сякаш с нетърпение я чакаш... Ти не си човек !Първоначално написано от Love_Boy
P.S> Баба ти, може да е велика, но гледайки акъла ти, май няма да задържиш задълго парите й и апартамента.
Aбе айде да не съм мангал, ама може да съм от някаква специална русо-бяла мангалска раса, де да знаеш![]()
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
СМЪРТ
Тя е по-точно мелез между ЕМО и чалгарка! И аз не зная как да я нарека!Първоначално написано от _showy_
СМРТ !!!![]()
![]()
Някои хора отказват да приемат,че старостта е дошла![]()
хааСУПЕР БАБА
![]()
![]()
baba ti xi4 ne e velika ami e p1lna oligofrenka spored men i se prai na velika d1rtata
divak
Това е ебавка,нали?![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
искам една такава,каде да си я поръчам,но ако може да не пие![]()
Не, не къде ви ги ражда мозъка такива глупости не мога да разбера![]()
![]()
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
естПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Естестве, че е ебавка! Нямах друга работа и реших да пускам тъпи теми! Ай сихтир!Първоначално написано от yozito
извинявай и аз съм на това мнениеПървоначално написано от mExIto
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Еми какво ако е такава. Поне не ме нерви и не ме закача!Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Първоначално написано от Love_Boy
еми да така е поне не те закача имаш право ..
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.