- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче във Mall Varna
Здравейте всички. Търся едно момиче, но незнам дали посещава този форум. Нищо неми струва да опитам. А за да разбере самото момиче което търся : днес (четвъртък) между 16.45 и 17.20 беше в Mall Varna на McCafe и пиеше студен чай. Беше с доста итенресна прическа . Черна коса с русо по нея. МИсля че беше с кафяви очи. А аз бях на McDonalds който се намира точно до McCafe. Надявам се ако това момиче посещава този форум да отговори![]()
Аз бях. ОБИЧАМ ТЕ до полуда.
аз съм, МНОГО ТЕ ОБИЧАМ![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
Не си ти, АЗ съм.
Ще правя секс с теб за един комат хляб и нови подметки за ботушите ми.
Ахахахах ! Харесва ми ентусиазма ви, да се ебавате с хората няма нишо лошо стига те да носят на шега. Както и да е. Просто ми се стори интересно момичето и се опитвам да намеря някакъв контакт с нея. И все пак ако наистина по някаква огромна случайност това момиче влезе тук нека да прасне едно лично съобщение.
недей го лъга, АЗ съм! Ше ди дам едн здъвчена дъвка за да правя секс с тебеПървоначално написано от w0sh
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Прапрабаба ми беше...много е готина, нали? Каза че те е забелязала....
Още някой остроумник преди да има нещо сериозно написано ?
ИСКАМ искренно да се извиня на автора за поста ми.![]()
Шарлатанки! Аз съм и те обичам!Първоначално написано от w0sh
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Абе човека си я е харесал.. Защо се гаврите ? По темата: Много пъти съм виждал такива момичета дето съм искал да ги познавам, но уви рядко се случва както искаш.. не че е невъзможно ама.. Все пак късмет във Варна има само и аз не знам колко 400-500к народ. Ако всеки ден оглеждаш там където си я видял шансът да отиде пак там се овеличава сравнително с няколко стотни от процента![]()
Awesome strange..
Надявам се да я намериш, сиг вероятността да посещава този форум е 1 на милион, само че ти не се отчайвай, както казали хората надеждата умира последна, пък и нищо чудно ако често посещава Mall-a да я срещнеш отново тамОглеждай се за нея другия път, когато отидеш
![]()
тоста нестандартен начин да срещнеш някое момиче..защо не я заговори когато беше при нея а сега я издирваш по почти невъзможен начин..попринцип аз съм от Варна и живеех точно до мола ама не познавам такова момиче ... а и вече не съм в бг
Ужс, каква драмаА ако излезе, че тя ти е брат?? Какво ще правиш ,Диего, какво ще правиш?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
Провери там в импулс, флирт4е. Вероятно ще я откриеш.
Не виждаш ли,че тук не е мястото да я търсиш.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не съм аз![]()
ее да я намериш ти пожелавам.. ама едва ли![]()
ее спокойно няма невъзможни неща:P :P
Абе ясно ми че не е тук мястото да търся но нищо неми струваше да опитам. А и проверих няколко сайта за запознанства но неуспях. Както и да е.
Е да съмнявам се и там да успееш има над 5 000 профила на жениПървоначално написано от DarkShaman
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
XAXAXAXAПървоначално написано от The Ace of Spades
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !