- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тя и той гаджета? :[
ака.. преди месец ходих с едно момиче НО скъсахме.. после от нея поисках втори шанс да ми даде добре дадеми.. до тук добре.. но после ме вика на среща аз я чаках някъде половин час но тя не се появи просто
След утрешния ден тя ми писа в скайп че искала да къса с мене... а аз просто я попитах тя ми каза че имал друг в живота и... след около една седмица разбрах че ходи с един мои приятел..
кажете някакви съвети какво да правя по въпроса? дали да дам на това момче от двата близнака "Юмруци" или нещо друго кажете ми незнам какво да правя![]()
според мен изобщо не тряабва да ти пука , щом е постъпила така начи не е момичето за теб :P такива като нея много![]()
Решението: Преебий го и се самоубий така поне тя ще се замисли малко ще си й в акъла за около винаги![]()
Awesome strange..
+11111Първоначално написано от fUcK_lOv3
++Първоначално написано от fUcK_lOv3
Дай му "тукати".
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе голям праз кат те е зарязала...да не е последното момиче на светааа...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Щом като те е оставила заради него какъв е смисъла да я гонишнасила хубост не става
а колкото това за боя за мен е пълна безсмислица
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ее какво можеш да направиш .. нищо!!!? просто ще срещнеш друго момиче с толкованз .. толкова ли е трудно да се стигне до този извод
![]()
Голям приятел ти е това момче... Няма смисъл да се занимаваш и с двамата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
еми значи приятеля ти ти е бил толкоз приятел,а моми4ето толкова любима!!биии им шута и на двамата ..не си заслужава да се занимаваш с балъци![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе да не ти пука има още мн риба в морето.
Щом те е зарязала толкова тъпо, по-добре не се занимавай с нея.Ще срещнеш друга, с която ще си щастлив.Светът не свършва с нея.А освен това, боят не е решение на проблема.Да не мислиш, че ще си я върнеш като го набиеш?Така само ще те намрази.
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Кажи и.. "Ще искаш да се върна ама ше е късно" и после удари един WoW и така![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
+1Първоначално написано от fUcK_lOv3
благодаря за съветите а тези които ме отплюха дахо духате наред с две думи просто ми дишайте въздуха ае ластик![]()
[b]Щом те е зарязала толкова тъпо, по-добре не се занимавай с нея.[/b]
Няма смисъл да се занимаваш с нея ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Кой си ти бе идиот, че да раздваш правосъдие с юмруци? Щом момичето е избрала него ТИ си ИЗЛИШЕН! НЕ им пречи, бъди поне малко цивилизован! Добре е направила девойката, че те е зарязла!Първоначално написано от atwood
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Изобщо не трябва да те интересуват момичета като нея...и няма смисъл от юмруци...едва ли ще промениш нещоЕдинственото решение..просто я забрави, тя не те заслужава!
тя просто те е използвала за да запълни времето си .. забрави я и да не ти пука за такива