.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

тя и той гаджета? :[

ака.. преди месец ходих с едно момиче НО скъсахме.. после от нея поисках втори шанс да ми даде добре дадеми.. до тук добре.. но после ме вика на среща аз я чаках някъде половин час но тя не се появи просто
    След утрешния ден тя ми писа в скайп че искала да къса с мене... а аз просто я попитах тя ми каза че имал друг в живота и... след около една седмица разбрах че ходи с един мои приятел..

кажете някакви съвети какво да правя по въпроса? дали да дам на това момче от двата близнака "Юмруци" или нещо друго кажете ми незнам какво да правя

според мен изобщо не тряабва да ти пука , щом е постъпила така начи не е момичето за теб :P такива като нея много

Град
    Dobrich-a
    Решението: Преебий го и се самоубий така поне тя ще се замисли малко ще си й в акъла за около винаги
    Awesome strange..

Цитирай Първоначално написано от fUcK_lOv3
    според мен изобщо не тряабва да ти пука , щом е постъпила така начи не е момичето за теб :P такива като нея много
    +11111

++

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Дай му "тукати".
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Абе голям праз кат те е зарязала...да не е последното момиче на светааа...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Щом като те е оставила заради него какъв е смисъла да я гониш насила хубост не става а колкото това за боя за мен е пълна безсмислица
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    в мазето ;dd
    ее какво можеш да направиш .. нищо!!!? просто ще срещнеш друго момиче с толкова нз .. толкова ли е трудно да се стигне до този извод

pideraze gledai samo toi da ne ta umqta det sa prai6 na mn zdraV

Голям приятел ти е това момче... Няма смисъл да се занимаваш и с двамата.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    еми значи приятеля ти ти е бил толкоз приятел,а моми4ето толкова любима!!биии им шута и на двамата ..не си заслужава да се занимаваш с балъци
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Абе да не ти пука има още мн риба в морето.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом те е зарязала толкова тъпо, по-добре не се занимавай с нея.Ще срещнеш друга, с която ще си щастлив.Светът не свършва с нея.А освен това, боят не е решение на проблема.Да не мислиш, че ще си я върнеш като го набиеш?Така само ще те намрази.

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Щом те е зарязала толкова тъпо, по-добре не се занимавай с нея.Ще срещнеш друга, с която ще си щастлив.Светът не свършва с нея.А освен това, боят не е решение на проблема.Да не мислиш, че ще си я върнеш като го набиеш?Така само ще те намрази.
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Кажи и.. "Ще искаш да се върна ама ше е късно" и после удари един WoW и така
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

+1

благодаря за съветите а тези които ме отплюха дахо духате наред с две думи просто ми дишайте въздуха ае ластик

[b]Щом те е зарязала толкова тъпо, по-добре не се занимавай с нея.[/b]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Няма смисъл да се занимаваш с нея ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Някъде на юг!

Re: тя и той гаджета? :[

Цитирай Първоначално написано от atwood
    ака.. преди месец ходих с едно момиче НО скъсахме.. после от нея поисках втори шанс да ми даде добре дадеми.. до тук добре.. но после ме вика на среща аз я чаках някъде половин час но тя не се появи просто
    След утрешния ден тя ми писа в скайп че искала да къса с мене... а аз просто я попитах тя ми каза че имал друг в живота и... след около една седмица разбрах че ходи с един мои приятел..

кажете някакви съвети какво да правя по въпроса? дали да дам на това момче от двата близнака "Юмруци" или нещо друго кажете ми незнам какво да правя
    Кой си ти бе идиот, че да раздваш правосъдие с юмруци? Щом момичето е избрала него ТИ си ИЗЛИШЕН! НЕ им пречи, бъди поне малко цивилизован! Добре е направила девойката, че те е зарязла!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Фен
    Град
    Казанлък
    Изобщо не трябва да те интересуват момичета като нея...и няма смисъл от юмруци...едва ли ще промениш нещо Единственото решение..просто я забрави, тя не те заслужава!

тя просто те е използвала за да запълни времето си .. забрави я и да не ти пука за такива

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Голям приятел ти е това момче... Няма смисъл да се занимаваш и с двамата.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си