- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съвет ???
Моля ви дайте съвет много съм отчаяна пуснах преди няколко дена тук една тема дали като съм правила секс за първи път може да ми закъснее и вие ми казахте че може аз се успокоих малко. Обаче сега проблема ми е друг майка ми забележи че не ми е идвало този месец и ми каза , че ако не ми дойде ще ме заведе на лекар аз не искам да ме води н а лекар. Много съм отчаяна и ще се побъркам какжо да направя, че да ми дойде кажете савет моля ви.![]()
Спокойно, ще ти дойде .. Успокой се малко, всичко идва от притеснението. Спри да мислиш за това. Възможно е да ти закъснее с няколко дни, а не да не ти дойде изобщо..
П.П. Чувала съм, че горещ душ помага .. Но то в тази жега ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Сигурно си по-малка щом не искаш да ходиш на лекар?А и нали има лекарска тайна, т.е. той няма да каже на майка ти, че не си девствена без твое съгласие...
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
off na edna fr 5 meseca podred ne i doide a predi tfa imashe ot 2 godini cikul.kaji na maika si 4e e normalno da preska4a meseci i 4e tvoi fr sashto sa bili taka. trqa da ti povqrva...apak i ako te zavede na lekar she razbere 4e ne si devstvena taka 4e ne e za predpo4itane. dr variant e da sa praish 4e ti e doshloama malko bezsmisleno, ako dr ne raboti se pak probvai tfa
![]()
По принцип имаше едни хапчета, които спомагат да дойде мензиса по бързо ама как се казваха...![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Много ви благодаря на всички дано съветите ви ми помогнат. Някой ако знае още нещо нека каже ще му бъда много благодарна. А ти girl_in_black ако се сетиш как се казват хапчетата ще се радвам да напишеш името им, че много съм отчаяна и много ме е страх. Излагах майка ми , че ми е дошло , но колко ще продължи лъжата не знам тя ще познае , че я лъжа ако не ми дойде до два дни![]()
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Може ли да те питам на колко си години?
А иначе ако ти закъснява повече от 5-6 дни тогава си направи тест![]()
Ми на 17 съм
Е щом си на 17 защо толкова се притесняваш да отидеш на лекар и майка ти да разбере, че не си девствена .. ? Не си някоя 11-12 годишна проебала се пикла (Първоначално написано от nikolinaa
) Мисля, че не си толкова малка, за да водиш полов живот и няма да има "мрънкане" от страна на майка ти ..
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()