.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Реакциите на родителите?!

Здравейте! Въпросът ми е следният: Как реагираХА родителите Ви, когато разбрали за вашите любовни премеждия, именно правенето на секс?нуждая се от варианти, за да зная какво да правя! Майката на приятелката ми вече знаят 3-4 дни, а аз преди 2 дена казах на баща ми че не съм правил секс с нея? Не ми се искаше да го лъжа, но е факт, че го направих, мисля в най-скоро време да му обясня, но повече се притеснявам от срещата на родителите на приятелката ми, с моите, какво ли ще си кажат. Ние лично решихме да присъстваме на срещата им! Тя е на 14, а аз на 15! Дайте съвети! Благодаря!

реакциите биха били съвсем нормални, ако ти примерно беше на 17 или 18, а тя 16-17 , но 14 ... незнам смисъл то реакциите на твоите родители не биха били кой знае колко отрицателни, но за едно момиче на 14.. хах нз да сте мислили преди това

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Баща ми не мисля,че знае,майка ми каза да се пазя. Неговите родители не знаят все още и не знам как ще реагират,ако разберат. По принцип и не мисля,че ако родителите ви се срещнат ще си приказват именно за това,макар че не е сигурно. Просто се приготви евентуално да има караници,защото вие двамата се още прекалено млади,за да правите секс,ама станалото станало,веднъж като сте направили сефтето няма да се спрете.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Ми майка ми реагира с думите "Ами можеше да изчакаш още 2-3 годинки" , но ... сега нищо неможе да направи
    По добре нелъжи баща си и му кажи, че си спал с момичето, и той е мъж, ще те разбере ... Едва ли ще реагира по остро от родителите на момичето (бтв - те как са реагирали???)
    А защо техните родители и твоите родители ще се срещнат??? Какъв е смисъла, да обсъждат колко загорели са децата им щом правят секс??? Според мен ще е супер неловко и със и без вас на тази "среща"..
    Моя съвет е да търчиш при татенцето и да му кажеш че сте спали, той по скоро ще се разбразни, не от това, че сте правили секс, ами че си го излъгал...
    Айде, приятна "родителска среща"

По-добре кажи на баща си защото така или иначе ще разбере от тая среща...
    Когато казах на майка ми тя беше стъписана в първия момент,но после си го прие нормално а и дори да не беше го приела добре в крайна сметка нищо неможе да направи
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men bashta ti shte te potupa po ramoto, nqma da reagira otricatelno. Takyv razgovor mejdu bashta i sin nikoga ne e tolkova emocionalen. No na men mi e interesno zashto shte se sreshtat roditelite vi? Ili te se poznavat i obiknoveno se sreshtat?

Град
    с0фия
    баща ми незнае само майка ми знае тя самичка разбра и реакцията не й е кой знае какво

а за теб нз кво да ти предложа казваш и тва е чакаш да видиш кво ще се случи
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

неговите нищо няма да му кажат чак толкова сигурен съм, ноо родителите на момичето.... там не ми се мисли

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    Хасково
    Моята майка ме гледаше като изтрещяла като й казах. На баща ми не съм казвала и нямам намерение.. Не че той сам не се досеща. Все пак ходя с това момче повече от година. Родителите на приятеля ми също знаят... а и те се досещат сами. Аз съм почти на 17, а той на 18. Докато при вас мисля, че е доста рано. Нашите и на приятеля ми родителите се познават, даже и на гости си ходим. Но за бога, вие сте на 14 и 15.... ако моята дъщеря ми каже такова нещо незнам как бих реагирала.. Направо щях да я убия. А относно за срещата на вашите. Спокойно, 100 % няма да си говорят за това. Кажи на баща си, той едва ли ще ти направи нещо. Само може да ти даде добър съвет...

Град
    Някъде на юг!

Re: Реакциите на родителите?!

Цитирай Първоначално написано от isaac_newton
    Здравейте! Въпросът ми е следният: Как реагираХА родителите Ви, когато разбрали за вашите любовни премеждия, именно правенето на секс?нуждая се от варианти, за да зная какво да правя! Майката на приятелката ми вече знаят 3-4 дни, а аз преди 2 дена казах на баща ми че не съм правил секс с нея? Не ми се искаше да го лъжа, но е факт, че го направих, мисля в най-скоро време да му обясня, но повече се притеснявам от срещата на родителите на приятелката ми, с моите, какво ли ще си кажат. Ние лично решихме да присъстваме на срещата им! Тя е на 14, а аз на 15! Дайте съвети! Благодаря!
    Пич, хубаво си направил, че си я наебал! Аз на твоите години получих предложение за секс от гаджето ми, отхвърлих го че и се разделих с нея и сега много съжелявам! Направил си правилния избор!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Правете секс след 16.Кви са тия 13-14-15 годишни, дето ходят да се е*ат на поразия.На нищо не го прилича това.

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Правете секс след 16.Кви са тия 13-14-15 годишни, дето ходят да се е*ат на поразия.На нищо не го прилича това.
    Загорял смотаняк като тебе може да предложи секс на 20 дори!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Загорял смотаняк като тебе може да предложи секс на 20 дори!
    Я не ми чати бе.

Майка ми реагира напълно нормално, ама... тя е на 14 за бога
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мм не и блазя на момичето, все пак е тъпо да си родител и да знаеш, че 14-годишната ти дъщеря прави секс..
    А относно моята майка-тя няма какво да знае => нямам такива проблеми.
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    Асеновград, България
    Уау, виж на 14 и на 15... Не сте много големи, не познавам родителите ти и не съм сигурен дали ще останат очаровани. По-добре е да бъдеш честен с родителите си и да им признаеш, за да са наясно. Пък те нищо не могат да променят.
    Умната!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

без да чета отговорите по темата ще те попитам - какво те интересува? щом си достатъчно порастнал да правиш секс това, какво мислят другите (дори и родителите) не трябва да те притеснява. това не значи да идеш да се похвалиш " мамо, тате, правих секс". те не са тъпи, ще се досетят, но най-вероятно освен да се пазиш друго няма да ти кажат
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Леле момичето е на 14...Майка и ще гледа така предполагам.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Щом ви е страх от реакцията на родителите ви, значи все още сте малки за секс.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    малко ще е ако баща й ти забий 2 шамара.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    реакциите биха били съвсем нормални, ако ти примерно беше на 17 или 18, а тя 16-17 , но 14 ... незнам смисъл то реакциите на твоите родители не биха били кой знае колко отрицателни, но за едно момиче на 14.. хах нз да сте мислили преди това
    Точно И още един въпрос - каква среща по дяволите ще се жените ли??

Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    to e bilo gati sexa kato za 14 15

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic

Напълно възможно!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic

Напълно възможно!
    Ако щеше да му забива шамари , най-вероятно щеше да го направи в момента в който е разбрал.
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си