.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: прическа

прическа

Днес ще излизам с едно момче,което мн харесвам и искам да се наглася хубаво,искам да си направя яка прическа,но не знам каква помогнете ми ама да не е няква мн трудно осъществима... мерси предварително
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Не разбирам особено от тези неща, но за някои, който иска да помогне, сигурно би му било от полза да споменеш каква е сегашната ти преческа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Napravi si ribena kost ot ednoto uho do drugoto, samo nad cheloto. I zad neq topirai kosata.

мерси Nadelina samo nz kak 6te si napraqwq ribq kost

..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не разбирам особено от тези неща, но за някои, който иска да помогне, сигурно би му било от полза да споменеш каква е сегашната ти преческа.
    ami sega ne sum si praila ni6to kosata..ina4e e dulga do krusta,prava,mn tumno kafqva i sum s breton(gust)

Град
    RUSE
    Момчето ако те харесва те харесва заради това което си .. а не заради прическата ти .. !!
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от iff
    Момчето ако те харесва те харесва заради това което си .. а не заради прическата ти .. !!
    Da i vse pak ne mi se vqrva ti naprimer, kogato imash sreshta s momche, koeto haresvash, da otivash bez da se poopravish. Az naprimer si otdelqm baq vreme da se podgotvq, za da se chuvstvam az samata oshte po-neustoima i krasiva.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от iff
    Da i vse pak ne mi se vqrva ti naprimer, kogato imash sreshta s momche, koeto haresvash, da otivash bez da se poopravish. Az naprimer si otdelqm baq vreme da se podgotvq, za da se chuvstvam az samata oshte po-neustoima i krasiva.
    така си е...всяко момиче се мъчи да впечетли момчето,което харесва..
    било то с външен вид,или поведение..
    но повечето вече гледат само външния вид...иии..така хяхяхя...

колкото по темата...ти си мн дълга коса както разбрах...
    -Направи си я с голям обем .. и се направи на букли с машата..
    става мн хубаво..

-просто я топирай назад..

-ммм..аз от няколко дена съм си измислила една прическа...ама не съм пробвала да си я направя... хаха ще я нарисувам на painta... ако успея... много готино ми изглежда ..поне тей както си го представям де... ще видя сега какво ще направя ,ако мога да го нарисувам и да и обясня как се прави...

Град
    Варна
    Съветите за прическа на другите са доста добри и не са трудно осъществими. Само един съвет от мен- не си прави някаква супер усукана прическа като на кралицата на бала! Всеки обича да изглежда добре, но и мъжете предпочитат по-естествен външен вид Айде, успех на срещата
    The only thing that cause to fear,
    is runing out of beer!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Както споменаха можеш да си направиш рибена кост Много е изискано.Или пък я накъдри :
    1.Ролки
    2.Маша
    3.С пяна /просто я намачкай/
    4.с Преса
    Ако не ти е идеално права, ами леко чуплива, можеш да я изправиш по-добре с пресата
    Ако решиш да си я накъдриш по някои от начините, които ти предложих по-горе , след това можеш да си я прихванеш по някакъв начин с фибички и ще се получи хубаво, макар и не много изискано Защото все пак отиваш на среща- не на бал Успех
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами направи я с машата и леко тупирай в корените за повече обем. Или ако нямаш маша, само я тупирай.

Napravih si q nakudrena otdolu i ot gore leko topirana qko stana dano da me e haresal mersi mn za suvetite

Град
    in your sweet dreams
    dai snimka 4e naistina mi e mnogo interesno :P
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Искам и аз снимкааа
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

снимка!!снимка!! искаме снимка!!!
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

пфффффффффффффффффффффффф ффффф
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си