.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: ПОМОЩ !!

Град
    RUSE
    btw скайпа ми е ivityy34
    Който иска да ме потърси ..
    Ама вий пак продължавайте да изказвате мнения ..
    Аз съм гати нахалитета ..
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    това момче се нарича... педерас
    голата истина, съкровище!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Пффф, чула си, че няма да тръгне с никоя, дори и да е най-голямата красавица и вече си мислиш глупости. Когато момче харесва момиче все ще и го покаже по някакъв начин. Ако, те е харесва рано или късно ще ти каже, ако не- няма. А колкото до погледите: може просто да си въобразяваш.
    Не бързай да казваш нищо. Ако, той има симпатии все ще се издаде някак.
    Тук не съм много съгласна. В случая момчето вероятно не си е имало гадже до сега, няма опит в тия неща, може би не е достатъчно смел да покаже по някакъв начин чувствата си. Мисля, че просто предпочита момичето да действа. Така че най-добре авторката да му признае чувствата, без готови фрази.

Град
    RUSE
    Да ^blue_cat~ .. Права си .. даже ще цитирам един мой приятел ..
    "Ми какво да кажа тва е човек , който не е имал гадже през живота си и незнае какво означава думата любов ... за него живота е баскета и не съм го чувал да казва - Тая ми харесва - за някое момиче което и да е и не съм го чувал да казва за такава дето няма шанс НИКАКЪВ .. "
    Мисля ,че картинката е ясна ..

vari go hvani za 6nura i 6e go iznenada6

Град
    RUSE
    да бе ..

междодругото вчера чух .. едното момче да казва .. "Ае аз по такиа любовни изгъзици не си падам чуек .. ако някой ми прати някво такова любовно обяснение ша му го завръ в г*з* .. маафака "
    Обаче това момче което го каза не беше моя човек .. ама според мене и той е на тва мнение ..

Град
    RUSE
    да мерси ..

Град
    RUSE
    Така аз май измислих как ще му го кажа .. понеже при него тряабва да се внимава .. не да му кажа "ОБИЧАМ ТЕ не само като приятел а и като нещо повече" .. нали ако го подхвана любовно .. де ще му излезе края най-много да каже "Ае възирай с тез любовни изгъзици " или " МААФАКА"
    ще му кажа докато си говорим "Знаеш че те ценя като приятел .. но те ценя и като нещо повече"
    Дали ще даде ефект .. според мен щом не си пада по любовни обяснения няма да има как да му кажа ,защото любовта няма как по друг начин да се изрази .. нали така ..

бла бла и кога ще погледне момиче? когато стане на 30... и за мене волейбола е всичко ама си заглеждам момче :] айде пък ти по-смело кажи му че го харесваш ! и не му казвай със заобикалки или по любовно, просто му го кажи....!!! УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от iff
    Така аз май измислих как ще му го кажа .. понеже при него тряабва да се внимава .. не да му кажа "ОБИЧАМ ТЕ не само като приятел а и като нещо повече" .. нали ако го подхвана любовно .. де ще му излезе края най-много да каже "Ае възирай с тез любовни изгъзици " или " МААФАКА"
    ще му кажа докато си говорим "Знаеш че те ценя като приятел .. но те ценя и като нещо повече"
    Дали ще даде ефект .. според мен щом не си пада по любовни обяснения няма да има как да му кажа ,защото любовта няма как по друг начин да се изрази .. нали така ..
    "Знаеш ли аз те ценя като приятел и нещо повече...." хм.. ако е глупаф няма да те разбере какво искаш да му кажеш и ще има да ги увърташ и накрая пак ще му кажеш че го обичаш... Давай катко точно и ясно... по принцип момчетата така харесват.. а не някакви намеци ( така е защото немогат много да ги разберат ) .. Кажи му просто, че го харесвап без много увъртания.. и без да го мислиш..

Град
    In the middle of nowhere
    изчетох темата и съм на мение че трябва да му кажеш...така че ако ти откаже ще знаеш че си опитала ,а ако не му кажеш само ще се чудиш какво би станало по нататъка айде действай успех

п.с. погледнах коментара преди моя и наистина е така...аз съм момиче и съм овъртала ама не ства...давай кратко точно и ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си