- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Вчера се събрахме компаниика и един приятел извади коз и попита кой иска да опита. Всички се съгласихме и всички пробвахме , обаче аз се надрусах на макс. Не си чувствах тялото и един от момчетата даде идеята да се редуват при мен. Не беше лошо , но всичко беше без презерватив , а те бяха 6 момчета и другото момичета.а и моя приятел ако разбере пак ще ме бие.
В живота трябва да опиташ от всичко.
Честно, няма такъв боклук.![]()
![]()
![]()
Не, дано да не си бременна, защото никой не заслужава да излиза от такъв парцал, но виж да си пипнала много неща ще е яко!!!
Даже още по-яко ще е ако ги предадеш на партньора си и той да ти строши лично канчето. После да иде при тия герои и на тях да им начупи каските, а те пък да дойдат и пак да те изредят, но и да те опухат и да не можеш да ходиш и да сядаш после.
Успех, пък ние ще чакаме темата - Имам много симптоми, какво да правя? -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе ти направо ме 6окира6!!!!!!![]()
![]()
Ти си няква бах курвата!!! Мом4етата си те използват за базика, ей така да не си протриват ръцете си се задоволяват с тебе!!!
![]()
![]()
Ти има6 ли мозък изоб6то!!! В4ера ти 4етох темата и се изумих на тва колко прост може да е 4овек ама сега ве4е нз какво да кажа!!! Ти си няква нимфоманка ама даже си по зле! Нимфоманките и 1 им стига ако е добър!!!!
![]()
![]()
Сега се моля на Господ да ти прати 1 бебенце или за предпо4итане сифилис та дано се кротне6 макар 4е така 1/3 от българското мъжко съсловие 6те СПИНяса щот вси4ки ти го врът!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама и ти добре й го каза![]()
![]()
![]()
ами ве4е се издразнихПървоначално написано от Mr.Crowley
просто ве4е хората като влязат в тоя форум кво 6те си мислят? 4е тука разни курви си разказват оргиите...
Тая отрепка ни срами пола и ни пални форума с безсмислени теми.
![]()
А между другото и тия ли бяха на по 37 години? Ти изобщо българка ли си та поне да знам дали да се от4айвам напълно!?![]()
Чиста българка съм си , даже завърших 9кл с 5.75 Това не означава че не мога да се забавлявам. А и не момчетата не бяха на 37. Най-големия беше на 19.Първоначално написано от Bellatrix
Пак ли ти?![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Накъде отива тоя свят
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Чиста българка![]()
Ей, боклук нещастен, не те ли е срам поне малко!
Къв 9-ти клас, кви 5 лева... ако ще и MIT да си завършила, това не те прави по-малко жалка и Проста. Ти родители нямаш ли си или и те са като теб, а? Кво си ти, бе, бахти помията драйфа ми се от такива човешки кенефи като теб![]()
![]()
![]()
Аха зна4и да се от4айвам напълно!Първоначално написано от Drogiranata_
Леле 4естно не ги разбирам такива като тебе! Щом има6 хубави оценки 6то не наблегне6 на тва бе???
Що не си изградиш живота??
Нали като забременее6 или хване6 някоя венери4еска тва 6те е края. Е открих поне не6то - не си просто курва! ти си няква мазохистка дето иска да си сасипе живота по тъп и безсмислен на4ин
![]()
![]()
![]()
Нямам проблеми в училище , затова не наблягам там. А нашите са в чужбина и ме оставиха тук сама със сестра ми, която се омъжи и живее с мъжа си. Аз живея при баба си едновременно с това се грижа за нея.Първоначално написано от Bellatrix
А коз4е дава6 ли и и на нея?Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
![]()
абеее тва просто е нереалнотва момиче още от почването сиг си е намислила да се бъзика с нас ненене тва няма да го повярвам никога
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ебати, не знам колко тряа да си тъп за да не се усещаш чак толкова и да продължаваш да дрънкаш пълни малоумия...![]()
УЖАСНЯМАМ ДУМИ ПРОСТО....
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Просто привличаш внимание. Никой няма да се гордее да разкаже подобна случка и след това да се бори за име. Едва ли цялата тази история е истина...![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Няма да се възмущавам..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Da, tykmo shtqh da go napisha. Ama ako ne e taka bi mi bilo interesno da te opoznaq i da vidq istinskata ti syshnost. Da zavyrshish sys 6 me navqva na misalta, che ne si chak tolkova typa za kolkoto se predstavqsh pred nas. Pishi mi na LS, ako iskash, naistina shte se radvam. Zashto ne si zadadesh vyprosa "Zashto go pravq?" ?Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
ахахаха забавно момичеПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не можах да сдържа възмущението си.Дано не е вярно,защото незнам,егати хората има..........![]()
![]()
![]()
Ся остава и да си бременна,пък иди разбери кой е бащата..просто...наистина ми се иска темата да е пълна ебавка..щото ще се самоубия вечи![]()
![]()
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не можах да сдържа възмущението си.Дано не е вярно,защото незнам,егати хората има..........![]()
![]()
![]()
Ся остава и да си бременна,пък иди разбери кой е бащата..просто...наистина ми се иска темата да е пълна ебавка..щото ще се самоубия вечи![]()
![]()
Ъъъъъ...много ми се искаше и аз да те накова здраво, ама те всички други те наредиха достатъчно... А и btw само аз ли забелязах че тя казва ,,не беше лошо'' , а след тва ,,а и моя ако разбере ПАК ще ме бие'' Вече взе да ми се струва нормално 13-14 годишни да се снушават наоколо , след като една 16 годишна участва в масова оргия - ,,а те бяха 6 момчета и другото момичета''![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
на сапун на сапунПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot