- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Ama ti kolko si jalkaaaaaa![]()
![]()
Abe maco tebe te podfyrlqt kato koshche za otpadyci.. shto pozvolqvash? Adski si niZka i otvratitelna
Grozna podigravka si..
![]()
![]()
![]()
.. Mi-au !
на човек да му писне да говори глупости по темите ти...
Просто бях дрогирана , това едва ли иначе да се случи,пък и какво му е лошото да ми хареса?
В живота трябва да опиташ от всичко.
Eм да не си била дрогирана!!!! Мозъка ти сигурно ве4е прили4а на 4ерна дупка с малки дуп4ици вътре!!!Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
![]()
Ем нищо лошо не съм казала , даже бих повторила. Само се притеснявам че ме ебаха без презерватив и малко съм неспокойна, а преживяването си го биваше.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Щом би повторила за какво пускаш темата?Какво очакваш да чуеш от нас?Поздравления?Първоначално написано от Drogiranata_
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ще ми се темата да е бъзик, не ми се вярва просто. Какъв "приятел" е този, който ти предлага козче и що за приятели са ти, щом решават да те изчукат, като те видят замаяна ???
Става ми изключително забавно да чета какви глупости приказваш.![]()
Не си интересна, а си смешна и още повече жалка.Ако това е истина, ако бях на мястото на приятеля ти, не само щях да те бия......лайно
![]()
A.D.I.D.A.S.
oliiiii ujass vsqka tvoq tema e vse po zle ot predishnata imash priqtel na 30 ebesh se sys 6 bez prezervativ e tova normalno li e i na vsichkoto otgore ti haresva kakto kazaha v predishnite postove pozdravleniq li iskash ili kakvo?
nie kak da ti pomognem kato si kurvaa i vzemi se osyznai malko shtoto do nikadde nqma da stignesh taka
Много интересно как само ти като пушиш ставаш до такава степен неконтролируема ,че да се ебеш с всичките си "приятели" . . .
Нещо са ти твърде измислени творенията![]()
Очакваш да ти кажем "Браво" ли ?! ......
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Авторката ми е идол ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Няма проблем аз ще ти помогна аз съм твоя ангел хранител.Бог да се смили над душата ти.Така значи вземи най дългия нож у вас и си отрежи косата
qko mi e
Ti si golqm bokluk!!!!
+1Първоначално написано от mistake
А ако е истина засрами се , но почти съм сиг , че се ебаваш![]()
Олеле..Аз просто нямам думи.ти си ужасно извратена.Моля те, спри се малко...Чак се загрижих за тебе.Как може да вършиш такива простотии !? Съсипваш си живота и като хванеш някоя болест или като забременееш...до там си! И само не ми се мисли, ако наистина забременееш....как ще го приеме бащата и най-важното КАК ще го откриеш...Ама остави това настрана.Вече ЩЕ имаш проблеми в училище, ако до сега не си имала и често ти казвам - моля се родителите ти бързо да се върнат и да те вкарат в релси.Извинявай, на колко години си ?
хаххаа ти тъпа ли си или даПървоначално написано от Drogiranata_
да ти кажа ли дано приятеля ти да разбере
поне ше знае с каква извинявам се, че използвам думата(но просто друга няма) кypBa, излиза. Освен ест, ако темата не е ебавка. Обаче ако се гордееш с това си ебахти боклука
чесно..тва е от мене :П
![]()
не вярвайте бе хора
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
На 16 съм и вече ви казах че съм правила аборт , това не е проблем за мен.Първоначално написано от .JuSt.SunShiNe.
аве ти кога ше спреш да се ебаваш А ....?!? тцтцтт некои хора са тук наистина да получат съвет ...некои да научат нещо ново и т.н ае стига ебаФки аз не мога да го порервам че те прават на каква ли не и ти пак и стегам до извода че такова животно нема батка... и че яко се гавриш с вс тука... ае стига а кога ше престанеш...мн е жалко повярвай...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!