.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Ama ti kolko si jalkaaaaaa Abe maco tebe te podfyrlqt kato koshche za otpadyci.. shto pozvolqvash? Adski si niZka i otvratitelna Grozna podigravka si..
    .. Mi-au !

Град
    в куза :)
    на човек да му писне да говори глупости по темите ти...

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    на човек да му писне да говори глупости по темите ти...
    imenno , kolega
    .. Mi-au !

Град
    София
    Просто бях дрогирана , това едва ли иначе да се случи,пък и какво му е лошото да ми хареса?
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Просто бях дрогирана , това едва ли иначе да се случи,пък и какво му е лошото да ми хареса?
    Eм да не си била дрогирана!!!! Мозъка ти сигурно ве4е прили4а на 4ерна дупка с малки дуп4ици вътре!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Eм да не си била дрогирана!!!! Мозъка ти сигурно ве4е прили4а на 4ерна дупка с малки дуп4ици вътре!!!
    Ем нищо лошо не съм казала , даже бих повторила. Само се притеснявам че ме ебаха без презерватив и малко съм неспокойна, а преживяването си го биваше.

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ем нищо лошо не съм казала , даже бих повторила. Само се притеснявам че ме ебаха без презерватив и малко съм неспокойна, а преживяването си го биваше.
    Щом би повторила за какво пускаш темата?Какво очакваш да чуеш от нас?Поздравления?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    абеее тва просто е нереално тва момиче още от почването сиг си е намислила да се бъзика с нас ненене тва няма да го повярвам никога
    +1
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Честно, няма такъв боклук.
    Не, дано да не си бременна, защото никой не заслужава да излиза от такъв парцал, но виж да си пипнала много неща ще е яко!!!
    Даже още по-яко ще е ако ги предадеш на партньора си и той да ти строши лично канчето. После да иде при тия герои и на тях да им начупи каските, а те пък да дойдат и пак да те изредят, но и да те опухат и да не можеш да ходиш и да сядаш после.
    Успех, пък ние ще чакаме темата - Имам много симптоми, какво да правя? -

Ще ми се темата да е бъзик, не ми се вярва просто. Какъв "приятел" е този, който ти предлага козче и що за приятели са ти, щом решават да те изчукат, като те видят замаяна ???

Става ми изключително забавно да чета какви глупости приказваш. Не си интересна, а си смешна и още повече жалка.Ако това е истина, ако бях на мястото на приятеля ти, не само щях да те бия......лайно
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    абеее тва просто е нереално тва момиче още от почването сиг си е намислила да се бъзика с нас ненене тва няма да го повярвам никога
    i na men taka mi se struva

oliiiii ujass vsqka tvoq tema e vse po zle ot predishnata imash priqtel na 30 ebesh se sys 6 bez prezervativ e tova normalno li e i na vsichkoto otgore ti haresva kakto kazaha v predishnite postove pozdravleniq li iskash ili kakvo?
    nie kak da ti pomognem kato si kurvaa i vzemi se osyznai malko shtoto do nikadde nqma da stignesh taka

Ujas...dano ne si zabremenqla 4e gorkoto dete

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много интересно как само ти като пушиш ставаш до такава степен неконтролируема ,че да се ебеш с всичките си "приятели" . . .
    Нещо са ти твърде измислени творенията

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Очакваш да ти кажем "Браво" ли ?! ......
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Авторката ми е идол ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен
    Град
    sofia
    Няма проблем аз ще ти помогна аз съм твоя ангел хранител.Бог да се смили над душата ти.Така значи вземи най дългия нож у вас и си отрежи косата
    qko mi e

Ti si golqm bokluk!!!!

Цитирай Първоначално написано от mistake
    Просто привличаш внимание. Никой няма да се гордее да разкаже подобна случка и след това да се бори за име. Едва ли цялата тази история е истина...
    +1

А ако е истина засрами се , но почти съм сиг , че се ебаваш

Град
    In every step and dance...
    Олеле..Аз просто нямам думи.ти си ужасно извратена.Моля те, спри се малко...Чак се загрижих за тебе.Как може да вършиш такива простотии !? Съсипваш си живота и като хванеш някоя болест или като забременееш...до там си! И само не ми се мисли, ако наистина забременееш....как ще го приеме бащата и най-важното КАК ще го откриеш...Ама остави това настрана.Вече ЩЕ имаш проблеми в училище, ако до сега не си имала и често ти казвам - моля се родителите ти бързо да се върнат и да те вкарат в релси. Извинявай, на колко години си ?

Re: Секс без презерватив

Вчера се събрахме компаниика и един приятел извади коз и попита кой иска да опита. Всички се съгласихме и всички пробвахме , обаче аз се надрусах на макс. Не си чувствах тялото и един от момчетата даде идеята да се редуват при мен. Не беше лошо , но всичко беше без презерватив , а те бяха 6 момчета и другото момичета.а и моя приятел ако разбере пак ще ме бие.
    хаххаа ти тъпа ли си или да да ти кажа ли дано приятеля ти да разбере поне ше знае с каква извинявам се, че използвам думата(но просто друга няма) кypBa, излиза. Освен ест, ако темата не е ебавка. Обаче ако се гордееш с това си ебахти боклука чесно..тва е от мене :П

Град
    с0фия

не вярвайте бе хора
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от .JuSt.SunShiNe.
    Олеле..Аз просто нямам думи.ти си ужасно извратена.Моля те, спри се малко...Чак се загрижих за тебе.Как може да вършиш такива простотии !? Съсипваш си живота и като хванеш някоя болест или като забременееш...до там си! И само не ми се мисли, ако наистина забременееш....как ще го приеме бащата и най-важното КАК ще го откриеш...Ама остави това настрана.Вече ЩЕ имаш проблеми в училище, ако до сега не си имала и често ти казвам - моля се родителите ти бързо да се върнат и да те вкарат в релси. Извинявай, на колко години си ?
    На 16 съм и вече ви казах че съм правила аборт , това не е проблем за мен.

аве ти кога ше спреш да се ебаваш А ....?!? тцтцтт некои хора са тук наистина да получат съвет ...некои да научат нещо ново и т.н ае стига ебаФки аз не мога да го порервам че те прават на каква ли не и ти пак и стегам до извода че такова животно нема батка... и че яко се гавриш с вс тука... ае стига а кога ше престанеш...мн е жалко повярвай...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си