Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley

Ама и ти добре й го каза
ами ве4е се издразних просто ве4е хората като влязат в тоя форум кво 6те си мислят? 4е тука разни курви си разказват оргиите... Тая отрепка ни срами пола и ни пални форума с безсмислени теми.
А между другото и тия ли бяха на по 37 години? Ти изобщо българка ли си та поне да знам дали да се от4айвам напълно!?
Чиста българка съм си , даже завърших 9кл с 5.75 Това не означава че не мога да се забавлявам. А и не момчетата не бяха на 37. Най-големия беше на 19.
Аха зна4и да се от4айвам напълно! Леле 4естно не ги разбирам такива като тебе! Щом има6 хубави оценки 6то не наблегне6 на тва бе??? Що не си изградиш живота?? Нали като забременее6 или хване6 някоя венери4еска тва 6те е края. Е открих поне не6то - не си просто курва! ти си няква мазохистка дето иска да си сасипе живота по тъп и безсмислен на4ин
Нямам проблеми в училище , затова не наблягам там. А нашите са в чужбина и ме оставиха тук сама със сестра ми, която се омъжи и живее с мъжа си. Аз живея при баба си едновременно с това се грижа за нея.
А коз4е дава6 ли и и на нея?