.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Аз незнам...ПОМОГНЕТЕ :(

Да най-накрая дойде чаканият момент.Имам среща с него..той иска да си поприказваме,но не мисля че е само това смисъл че си пада по тези момчета(женкари).Може би искам днес да е денят в който да му покажа че го обичам и че не само един секс е важен в една връзка.Какво да направя за да не забрави тази среща.Как да го спечеля...

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Просто бъди себе си, бъди естествена и ако не хареса самата теб няма смисъл да се правиш на друга за да те хареса... Късмет....

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Просто бъди себе си, бъди естествена и ако не хареса самата теб няма смисъл да се правиш на друга за да те хареса... Късмет....
    да така е..няма смисъл да се влюбва в нещо,което не си ти.А той ако неможе да проумее че секса не е всичко не вярвам за една среща да го накараш да промени мнението си
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Aбсолютно съм съгласна!Не се принуждавай да правиш неща,които не искаш само заради него.Aко не те обича такава,каквато си,няма смисъл да си с него...

...hate my nickname

Град
    в мазето ;dd
    дръж се естествено а ако те накара да правиш нещо което не искаш просто не го прави

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Отдавна не се бе случвало да задавам подобни въпроси (може би защото почти не влизам във форума), но как така, без да имате връзка - приятелска или нещо повече - можеш да твърдиш, че го обичаш? Смятам, че обичта идва само при взаимно опознаване и приемане на другия такъв, какъвто е, а от поста ти разбирам, че досега не сте излизали по-сериозно... Но всъщност, как да е, май и да се правя на проповедник, все същото ще е...

По темата: Като е казал, че ще си полафите, лафете си, смейте се, но щом смяташ, че е женкар, отстоявай си позициите, ако иска нещо повече. Целувка, естествено, е нормална, ако се харесвате, но ако иска да те вкара в леглото си само за бройката, бягай далеч от него, колкото и да го "обичаш". Недей да заявяваш в прав текст обаче, че чувстваш такова нещо, нито пък започвай лекция за това как сексът не е важен така, както аз започнах лекция за обичането... По мое мнение няма начин да не се отдръпне от теб в тези случаи.
    Хайде, успех, да пишеш как е минало.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Поредното момиченце, което мисли, че ще промени женкаря. Ще ти спестя усилията - няма да стане.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Поредното момиченце, което мисли, че ще промени женкаря. Ще ти спестя усилията - няма да стане.
    +1.Мн точно.Аз съм на същото мнение.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Не те женкарите се променят когато попаднат на същия като тях само че в женски род, влюбва се, тя му разбира сърцето и той си казва "Ебал съм ти сериозните връзки" и пак си прай бройки Ко по яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си