- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз незнам...ПОМОГНЕТЕ :(
Да най-накрая дойде чаканият момент.Имам среща с него..той иска да си поприказваме,но не мисля че е само товасмисъл че си пада по тези момчета(женкари).Може би искам днес да е денят в който да му покажа че го обичам и че не само един секс е важен в една връзка.Какво да направя за да не забрави тази среща.Как да го спечеля...
Просто бъди себе си, бъди естествена и ако не хареса самата теб няма смисъл да се правиш на друга за да те хареса... Късмет....![]()
да така е..няма смисъл да се влюбва в нещо,което не си ти.А той ако неможе да проумее че секса не е всичко не вярвам за една среща да го накараш да промени мнението сиПървоначално написано от Lost_Kiss{}
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
дръж се естествено а ако те накара да правиш нещо което не искаш просто не го прави![]()
![]()
Отдавна не се бе случвало да задавам подобни въпроси (може би защото почти не влизам във форума), но как така, без да имате връзка - приятелска или нещо повече - можеш да твърдиш, че го обичаш? Смятам, че обичта идва само при взаимно опознаване и приемане на другия такъв, какъвто е, а от поста ти разбирам, че досега не сте излизали по-сериозно... Но всъщност, как да е, май и да се правя на проповедник, все същото ще е...
По темата: Като е казал, че ще си полафите, лафете си, смейте се, но щом смяташ, че е женкар, отстоявай си позициите, ако иска нещо повече. Целувка, естествено, е нормална, ако се харесвате, но ако иска да те вкара в леглото си само за бройката, бягай далеч от него, колкото и да го "обичаш". Недей да заявяваш в прав текст обаче, че чувстваш такова нещо, нито пък започвай лекция за това как сексът не е важен така, както аз започнах лекция за обичането... По мое мнение няма начин да не се отдръпне от теб в тези случаи.
Хайде, успех, да пишеш как е минало.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Поредното момиченце, което мисли, че ще промени женкаря. Ще ти спестя усилията - няма да стане.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1.Мн точно.Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Wrathchild
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не те женкарите се променят когато попаднат на същия като тях само че в женски род, влюбва се, тя му разбира сърцето и той си казва "Ебал съм ти сериозните връзки" и пак си прай бройки![]()
Ко по яко
![]()
![]()
![]()