.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    pz city
    само по филмите има такива работи .... реалността е друга т.е. любов колкото искаш само трябва да я немериш
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Има много истински.

То ако е само една...спукана ни е работата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ami predi vqrvah....kogato obichah purvata mi liubov...posle se poqvi drugiq...no az produljih da si obicham purvoto mom4e...togava se poqvi treti...i razbrah 4e predi nikoga ne sum obichala...sega znam kakvo e liubov...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Едва на 16 съм, не ми е минал живота, няма как да кажа
    А относно това дали сме я открили, не мислиш ли, че звучи леееко тъпо? Помисли малко и да предположим, че наистина има само един човек, подходящ за теб. На света има милиарди хора, а пък тук потребителите в най-добрия случай са на 18-20 и при добро желание са имали 2,3 "сериозни" връзки от по една, най-много две години. Повечето хора тук още живеят с родителите си. Как, за Бога, дори да са открили истинския човек, могат да знаят? Липсва им нещо наречено житейски опит- самостоятелен живот, отглеждане на деца, внучци, минаване през болести, сексуални смущения, евентуално изневери, разводи, парични проблеми, пък било то и само еднообразието да живееш с един човек 10, 20 години и много подобни проблеми. Някой тук да го е изживял това? Не смятам че има нужда да пиша повече...
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има само една истинска любов! И вярвам, че продължава вечно ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    преди малко писах в темата за ве4ната любов..мисля,4е там се изразих достатъ4но ясно..но нека и тука кажа..вярвам,4е 4овек оби4а веднъж в живота си! 4есто казваме на мом4е/моми4е оби4ам те? Откъде сме сиг? знаем ли ние,у4или ли са ни какво е любовта? Разликата м/у оби4та и харесването не е мн голяма..оби4ам те!или просто ми е готино с теб? когато срещнем истинската и ве4ната любов нещата се променят,4увстваш нещо съвсем разли4но,от това което си 4увствал преди с др хора...просто се 4увстваш по съвсем друг на4ин! това се осъзнава прекалено късно в живота за жалост...оби4ам ли найстина сега? Мисля си,4е оби4ам! но дали е така времето и препятствията през които ще минем ние двамата ще покажат найстина ли се оби4аме,ако е така..дай господ ве4на да е любовта ни може би като на мама и тати
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Всеки следващ с който си ти изглежда последния и специалния. Не мисля, че обичаме веднъж в живота си. Една любов идва, отива си, след нея идва по-силна, след нея път още по-силна... В крайна сметка избираме до края на живота си да сме с човек, който обичаме (чак за голяма любов не мога да говоря), и най-вече с който се разбираме. Любовта с течение на годините и битовите проблеми отива на заден план. Така че за доживотна любов изобщо не може да се говори. Ако някой бърка привързаността и уважението с любовта, проблемът си е изцяло негов.

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Едва ли е само една...
    и едва ли е завинаги....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Едва ли е само една...
    и едва ли е завинаги....

Съгласна.
    Sasho1988

Варна..

аз па не съм има и вс я среща в различен период от живота си...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми може би първата ти любов без значение споделена или не,тя се помни и така остава вечно,но това не означава че не може да обичаш някой друг истински и той да е любовта на живота ти..нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си