- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли?
Вярвате ли че човек изпитва само една истинска любов през живота си,независимо на каква възраст,и че тази любов може да продължи вечно?
Едва на 16 съм, не ми е минал живота, няма как да кажа
Еми аз не мисля, че е само една.. Незнам![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Нямам впредвид една любов,ами една истинска любов,или по скоро обич,защото любовта е временно увлечение
Едва ли е само една...
![]()
според мен едва ли има вечна обич...колкото и да се обичат и т.н. после си остава само уважениетопоне така мисля аз :P
любовта е вечна просто партньорите се сменят...не смятам че можеш да се влюбиш в един човек когато си на 25примерно да се ожените и да продължиш да го обичаш завинаги-просто невъзможно...
Истинската любов е само една.Обичаш само един човек толкова силно и си готов да дадеш всичко за него.Но само,ако наистина си влюбен.После пак се влюбваш,но не е същото.При някои може да е различно...Зависи от самия човек.![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Да..според мен е така.Може да обичаш страшно мн хора през живота си,но само 1 любов е била най-чистата,най-истинската..![]()
Човек има само една истинска любов в живота си.
И аз така мисля.Първоначално написано от devil_feel_f
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от milo moe
+1Първоначално написано от devil_feel_f
+1Първоначално написано от devil_feel_f
To be yourself is all that you can do...
Не,не живея в приказка,нито съм излязла от филм,човек може да обича истински и вечно само и единствено себе си :P
Накара ме да се замисля
Досега съм се влюбвал три пъти и само първата (истинската) любов не я забравям. Все още не мога да я забравя, макар и да съм я забутал в някой ъгъл на съзнанието си. И мисля, че никога не бих я забравил, макар че няма да позволя да попречи да се влюбя за пореден път :P
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен
надявам се че не съм от тях шото![]()
Защо пък любовта да е временно увлечениеПървоначално написано от paranoia
![]()
![]()
![]()
Както казаха преди мен и аз мисля,че има само 1 истинкса любов тя може със сигурност да продължи и цял живот.Едно е любовта,друго е обичта.Ти можеш да обичаш сладолед,може да обичаш да слушаш музика,да излизаш,и т.н,т.е.искам да кажа,че може да обичаш няколко работи,но ако си влюбен е само в един/една.
Нз дали ще разберете какво искам да кажа,че стана малко сложно,ама аз така мисля.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от never backdown`
![]()
Ми аз мисля че човек има само една единствена любов в живота си.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
според мен човек обиква много пъти но веднъж обича с цялото си сърце
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от crazy_lazy_girl
![]()
и аз мисля, че има само една истинска любов, но.. не знам защо така![]()
1-Кефене 2-харесване 3-влюбване 4-Обич 5-Привързаност....тва е вече като се ожениш![]()