- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк ще реагирате , ако...
![]()
няма да го разкарам разбира се..всеки се учи
би ми било приятно
все пак няма как да не е чувал как да се целуваш,но да не го е правил
![]()
+1Първоначално написано от milo moe
![]()
Със сегашния ми приятел,който е и първият,беше така.Аз не се бях целувала преди,а той има дооооста опит...малко ми беше притеснено,но след като се сближихме не ми пукаше и бях готова.Не знам дали е разбрал,но и да е разбрал не ме притеснява.Първоначално написано от JaCkYto0o
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Това, че не си се целувала изобщо не трябва да те притеснява, за всичко си има първи път.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Според мен това изобщо не е причина да "разкараш" някой .
Е тъкмо ще го научиш така,както на теб ти харесваПървоначално написано от JaCkYto0o
![]()
A qui
Първоначално написано от milo moe
Lord Give Me A Sign
най-тъпич вариант е да го разкараш заради такова нещо. ест. че ще си го нацелувам и ще се радвам че съм му първата . първата целувка се помни завинаги!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
би било мн тЪпо да го зарежеш заради тфа ... НЕ мн ясно даже ше ми е приятно ...да съм 1 та...![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
еми ще ми бъде приятбно,че аз сум му първата...и ако ме харесва ..ще бъде готино ...
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ми не е кой знае кфо....аз впоследстие разбрах,че едно момче,скоето бях не се беше целувало :Д ддз се ми е тая...
Spider4eto написа:
ъъъъ.... трее си много прост, за да зарежеш някой поради това че не се е целувал
i az sam na towa mnenie
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
може би няма да ми се случи щот съм мн капризна и се хвърлям на едни момчетаа....но но иначе бих се изкефила че съм 1та
![]()
Тва ще е върха на простотията! Поне, ако не искате с него не си намирайте оправдание, че не се е целувал!Голяма работа, за всичко си има първи път!
Не бих зарязала някого само, защото не се е целувал до сега!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
eм честно казано не съм си мислила по тоя въпрос,нз може би няма да ми направи кой знае какво впечатлениекво толкоз
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Първоначално написано от Spider4eto
За всичко си има първи път, и това е много глупаво, да го зарежеш заради това...все пак ти ще си първият и/му с кого ще се е целувал/аА това е хубаво...
![]()
е кво ако не се е целувал/а до сега...поне ще го научиш да се целува по начина по който ти искаш...а и звучи некво сладко....
сми в днешно време трудно се намират момчета които не са се е*али пък да не говорим за целуване...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Глупаво е да зарежеш някой,който не се е целувал.Липсата на опит не го прави половин човек.
В смисъл на мене би ми било готино че съм му първата с която се целува.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
аз пък ще кажа че това е бахти тъпата тема....
Иначе ще се зарадвам...
Това са пълни глупости да зарежеш някого щот не се е целувал или да речем не е правил секс както някои от момчетата и момичетата (не казвам всички) правят .. Никога не бих зарязала такова момче и даже бих се радвала че аз ще съм първата защото никой не се е родил научен да се целува .. и всеки е минал през този период