.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от THe pR0TaG0n!sT
    Що копираш хората бе спермопиещкуролизест дзвер ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ти самата казваш че вече не го обичаш толкова силно колкото преди но не си успяла напълно да го забравиш.Според мен ти не толкова все още го обичаш колкото продължаваш да живееш със спомена за онази предишна любов,за силните чувства които си изпитвала към него

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    В ммента и аз с енамиртам в твоито полужение в смисал ..малко по така стоят нещата аама...както и да е!Той просто не те иска примири се !!Остажи го ...той после ще те търси !Хвани си някой,покажи му,че и той може да ти е безразли1чен!колкото и да го обичаш и да боли ..той ще продължи те мачка
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    В облаците
    Няма нищо лошо да си останете просто приятели, но ако и той го иска. Може би го е отдръпнало това, че е разбрал за чувствата ти, и сега един вид го е срам, че те е отблъснал. Почакай още няколко дни, и ако всичко това продължава (не си говори с теб, отбягва те), просто си кажи, че не си заслужава. Не е ли така? Мислиш за него, тежко ти е, че не те забелязва, а той - отново никакво уважение..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

ще ти е гадно до известно време .. после ще спре да ти пука .. в крайна сметка ще ти писне рано или късно да му тичаш постояно след гъза а на него да му е се тая като неиска приятелство хубаво но ще видиш че след известно време той ще почне да те търси
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

не е лошо да искаш да сте приятели ама ти познаваш ли го достатъчно ... може да е някакъв такъв неебателен и наистина да не му пука ... а това със забравчето не става така искам и айде .. знаеш го ии .. мисля докато го виждаш или не се влюбиш в друг няя го забрайш .. просто остави времето то няма да сте цял живот в тва положение

мисля че нямя дя е лошо да сте приятели може да се опиташ да поговориш с него и да му кажеш че искаш да сте поне приятели успех

ох милата ами според мене - гледай да не го засичаш мн мн ... ше е добре да смениш компанията, просто трябва да спреш да го виждаш нали знаеш - невиждани очи се забравят . успеееех....
    sex is overrated...

Мега фен Аватара на mynichka
    кажи му , че не ти пука за него и го искаш само за приятел :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ще ти е гадно до известно време .. после ще спре да ти пука .. в крайна сметка ще ти писне рано или късно да му тичаш постояно след гъза а на него да му е се тая като неиска приятелство хубаво но ще видиш че след известно време той ще почне да те търси
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    people`s wet dreams
    Единственото което ще ти помогне е да продължиш напред и да преодолееш всичко към него... Имал съм подобен случай и когато показах че съм независим и отношенията ни се оправиха и сме приятели вече

Re: Дали някога ще спре да ми пука?? помогнете ми плс!

Цитирай Първоначално написано от never backdown`
    От мн време гледам форума и темите и виждам че има хора които дават и полезни съвети..за това се реших да пиша,защото просто вече не знам какво да правя.

Историята е мн д1лга..но ще я кажа без подробности..а ако някой има в1прос нека попита.
    Значи преди 2 години се запознах с една др компания.И взех че се влюбих в едно от момчетата.
    То не искаше да става нищо между нас..и просто да спрем дотук защото няма да излезе.На мен ми стана ест мн гадно и от тогава се опитвам да го забравя но не мога.Ние след това прод1лжихме да се виждаме щото сме в 1 компания но без нищо,няма дори 1 здрасти.Той говори с всичките ми приятелки само без мен.Е ест ако му кажа нещо отговоря ми ноо..аз не мога да прод1лжавам така.Забравям го от мн време с помоща на приятелите ми,а на него все едно не му пука за мен.Любовта която испитвах к1м него беше мн голяма и силна..сега не е така,но не мога да кажа,че с1м го забравила.Опитвам се да ми стане безразличен и да не ми пука,но не става.Аз от него не икскам вече любов..гадже или нещо такова.Искам само нещо като приятел.Поне малко уважение .Виждам,че той сиг няма желание и за това.Кажете ми моля ви как да спре да ме инт това момче.Лошо ли е че искам да ми бъде поне приятел??Не знам вече какво да правя..

на колко си, 13?(по правописа се познава...)((1=/= Ъ))
    Както и да е, поговори с него за това как искаш да се държи, пък може и да се пооправят нещата

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами просто пробвай да приказваш с него за това .. кажи му че всичко е минало .. и искаш просто да бъдете приятели
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Всички тука казват, че няма нищо лошо да сте приятели... Не и в твоя случай.. Как можеш да искаш за приятел човек, който не му пука за теб? Май наистина залъгваш себе си.. Приятелите не се държат така и не се подбират така.. не се заблуждавай. Той не заслужава твоето приятелство, твоето внимание и ти го знаеш.. Каквото и да ти кажа, сиг няма да се откажеш, докато сама не осъзнаеш, че няма смисъл. Дори и за "приятели"... (защото приятелите са хора, които те разбират, обичат и подкрепят, не те изоставят) той няма да е такъв.. Съветвам те да му биеш шута и да си живееш живота, преодолей го и осъзнай, че си значима и ще получиш това, което заслужаваш, някой ден. Искрено ти го пожелавам! Успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, ще спре да ти пука. Когато най-малко го очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си