.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Абе ебати...как не ми върви...

Леле...вчера и днес ще се побъркам....ебати каръка съм!!!
    Вчера деня ми започна още в 12 в полунощ със спиране на интернета...5 дена по-рано от датата...а чаках от 10 часа гаджето ми да се прибере за да му кажа нещо в скайп...спря нета,легнах,заспах...после станах рано и естествено-не се наспах... трябваше да ходя до няква банка...а така ме мързеше...та отидох де...и накрая-тя затворена.
    Събота и неделя не бачкат.
    Прибрах се в нас,платих си интернета...
    трябваше да ми го пуснат до 3-4 минути....не...
    Излезнах да си купя маратонки...обикалях 2 часа...нищо не си харесах...накрая си харесах едни много и се изкефих....ми няма моя номер.
    Прибрах си...гаджето ми ми дава зор по телефона да влизам в скайп...
    Ми...още не са ми пуснали нета...
    Отидох пак при тях,скарах се...пуснаха го.
    Моя,пък имал работа и излезнал...
    Тръгнах да ходя на работа...в транвая реших да уча...някви запалянковци се качиха,почнаха да викат на главата ми...
    Моя ми се обади по телефона...нищо не можах да му разбера от "юнашките им песни"
    Отидох на работа...скарах се със шефката...
    Казах и че искам да напускам...тя вика... 1 месец предизвестие...
    Викам...няма...
    Тя вика...тогава глоба 200 лв...викам по-добре ме уволни.
    Тя вика ок...и тръгвам да си ходя...тя се връша и почва да ми крещи...
    "Ти човек ли си" вика... сега ни трябваш... Викам...нали ме уволни...
    А тя...няма да те уволня! Ще напуснеш след 1 месец.
    Викам...няма да идвам на работа! И тя ми разправя...ще те дам под съд!
    И някви скандали...останах аз...работих каквото работих...и естествено заради мача имаше много работа и ни задържаха извънредно!
    През нощта приятеля ми дойде след работа да ме види...но се видяхме за малко,защото вече от работата ми бяха извикали такси.
    Деня завърши с това,че стоях до 4 на компа и като си легнах разлях едно шише с вода в леглото ми и сменях чаршафи до 5...
    Легнах...заспах.
    Сутринта пак станах рано...в 11... за да се изкъпя и да оправя,че в 12-1 часа трябваше да излизам с гаджето... Станах,криво ляво се оправих и излезнах да си взема ваучер преди малко за да му звънна на моя,щот никъв го няма...
    Естествено,обикалях из целия квартал докат намеря...и звъннах...
    той хубавеца спал до сега и трябвало да учи и да прави зъби от сапун,да чисти...след 3 часа да съм дошла в тях!
    А аз вече се бях оправила, а и от 5 и 30 бях на работа... и така...скарахме се по телефона и ся си седя у нас и ми се ще да се гръмна,вече...
    кой знае кво още ще ми се случи!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз тия дни съм голям карък, ама твоето бие всякакви рекорди
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

: O

Тва гръка ли?

Милата красавица... Съдбата ти е дала много лимони наведнъж... let's make лимонада...
    След лошото идва хубаво. Обясни му на тоя младеж в какво трудно положение се намираш и дано те разбере... и се съобрази малко с тебе!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Да бе...ся си писахме в скайп с моя и малко се позакрепихме...100 часа се опитвах да му обясня защо съм ядосана и че не ми върви и съм изнервена...и той продължава да ме нерви,защото не разбира какво му казвам...не е българин...
    Но запазих самообладание и му обясних на англ...на гръцки...разбра ме сега и ми вика...айде ела при мен,ще ми помагаш в къщи...
    Викам....както съм бясна...май най-добре да легна да се наспя,защото пак нещо ще ме изнерви и ще му се развикам в тях и ще си изкарам всичко на него,както направих преди малко по телефона...
    И му казах да се оправя у тях и след работа да дойде да ме вземе и да спим в тях...и така...сега сме добре...
    малко лягам да спя,че вече умирам за сън и дано спре тоя лош късмет,че нищо чудно довечера да ми каже...не мога да дойда,не знам си кво...
    Щото си го знам,че събота и неделя ходи вечер по Божурище и Бояна да си правят някви гонки...ама...дано всичко е наред и дойде да си ме прибере,защото много много имам нужда от него...

ох ти да чуеш на мен какво ми се беше случило един ден.... ама няма да го разказвам щтото ме мързи... ама 100% е на равнището на твоите нещастия
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    София
    хихиихх ама поне не можеш да се оплачеш, че ти е скучно Такъв явно е периода ще премине
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    Shumen
    WoW Mnogo kofti.Spoko vseki minava prez takiva periodi.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    oo,milata,sled vsi4ko lo6o ,idva hybavo,otpusni se
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ухааа...отмина всичко...ебаси
    Днес в 12 в полунощ свърших работа,гаджето ми ме взе и изкарахме супер...
    Дори ме взе с него в Бояна,но нямаше гонки и отидохме в тях...говорихме си,помагах му да напише някакви курсови работи...гледахме телевизия,учихме гръцки и правихме там разни си наши неща иии...изобщо беше супер яко...аз с никой до сега не съм прекарвала такава хубава вечер...
    Легнахме в 4,в леглото се лигавихме до 5...после пак не можехме да спим...пяхме си песнички за лека нощ
    Накрая към 6 заспахме...в 8 звънна алармата,защото трябваше да ходи на лекции...естествено...ама...п к заспахме...в 10 той ме събуди стресанат че закъснява...изтича в банята,аз пък бързо се облякох...после той идва и ми вика...още малко ще спим и пак легнахме
    В 11 и 30 станахме и ме закара до спирката,той отиде на биология...
    Аз се шматках из центъра,ходих до банката и със супер голям кеф разбрах,че този месец заплатата ми е двойна...
    Имам най-якия телефон който съм искала и вивателска карта за да си говорим с бебето ми безплатно ( даже номера ми е късметлийски 08961122**,хаха много як е) иии....всичко е перфектно

Само сега се чудя...нещо на него сега май не му върви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си