Дали някога ще спре да ми пука?? помогнете ми плс!
От мн време гледам форума и темите и виждам че има хора които дават и полезни съвети..за това се реших да пиша,защото просто вече не знам какво да правя.
Историята е мн д1лга..но ще я кажа без подробности..а ако някой има в1прос нека попита.
Значи преди 2 години се запознах с една др компания.И взех че се влюбих в едно от момчетата.
То не искаше да става нищо между нас..и просто да спрем дотук защото няма да излезе.На мен ми стана ест мн гадно и от тогава се опитвам да го забравя но не мога.Ние след това прод1лжихме да се виждаме щото сме в 1 компания но без нищо,няма дори 1 здрасти.Той говори с всичките ми приятелки само без мен.Е ест ако му кажа нещо отговоря ми ноо..аз не мога да прод1лжавам така.Забравям го от мн време с помоща на приятелите ми,а на него все едно не му пука за мен.Любовта която испитвах к1м него беше мн голяма и силна..сега не е така,но не мога да кажа,че с1м го забравила.Опитвам се да ми стане безразличен и да не ми пука,но не става.Аз от него не икскам вече любов..гадже или нещо такова.Искам само нещо като приятел.Поне малко уважение .Виждам,че той сиг няма желание и за това.Кажете ми моля ви как да спре да ме инт това момче.Лошо ли е че искам да ми бъде поне приятел??Не знам вече какво да правя..